Stormschade

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen en rekenen op onze snelle en vakkundige calamiteiten en herstel service!

Bel ons direct

Stormschade herstellen?

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen en rekenen op onze snelle en vakkundige calamiteiten en herstel service!

Hevige windstoten of storm kunnen schade veroorzaken aan uw woning, winkel of bedrijfspand. Om verdere schade en onveilige situaties te voorkomen is het natuurlijk zaak snel de juiste maatregelen te treffen en de stormschade snel te herstellen.

 

24-uur Spoed service stormschade

Wij bieden 24 uur per dag, 7 dagen per week directe service. Van acute (nood)voorzieningen en/of spoedreparatie tot volledig en vakkundig herstel van uw stormschade. Denk hierbij aan herstel van dakbedekking, dakpannen, gevels, rolluiken, garagedeuren, overheaddeuren, schuttingen en carports.

Complete Service stormschade

Ook verrichten wij  desgewenst herstelwerkzaamheden in verband met eventuele ontstane waterschade als gevolg van stormschade. Zoals schade aan wanden, plafonds en vloeren. Alle specialisaties onder één dak! Dankzij een zorgvuldig opgebouwd netwerk van ervaren, bekwame en servicegerichte vakmensen kunnen wij u op elk moment directe en complete service bieden.

Stormschade Stappenplan

1 Handel direct

Het is van belang om na schade direct te handelen. Verwijder loshangende takken of zet de omgeving af. Als er dakpannen los liggen, zullen deze weggehaald of vastgezet moeten worden.

Breng uzelf niet in gevaar en knap alleen de klussen op die u veilig kunt uitvoeren.

2 Leg de schade vast en meld deze bij verzekeraar

Probeer zoveel mogelijk duidelijke foto’s te maken van de schade en de oorzaak van de schade. Op deze manier hoeft u achteraf geen discussie aan te gaan over schade die wel of niet is ontstaan.
Informeer ook bij uw verzekeringsmaatschappij of zij van plan zijn een zogenaamde expertise uit te voeren, of dat u al over kunt gaan tot het opknappen van de geleden schade.

In het geval van een expertise stuurt de maatschappij een schade-expert. Deze controleert, naast de oorzaak van de schade, de omvang van de schade en stelt daarbij vast wat het maximum bedrag is
dat de maatschappij uit zal keren.

3 Vraag dan een offerte bij ons aan

Vraag een offerte op voor het herstel van de schade.

4 Laat de oorzaak en de omvang van de schade controleren

Zoals gezegd kan de verzekeringsmaatschappij in bepaalde gevallen een schade-expert sturen. De expert stelt een rapport op waarin hij zijn bevindingen vermeldt. Op basis van dit rapport zal de verzekeraar de uitkeringsplicht beoordelen.

5 Laat de schade herstellen en dien een factuur in.

Bij akkoord van de verzekeringsmaatschappij kan overgegaan worden tot herstel van de schade. Betaal vervolgens de verkregen factuur en dien deze in bij uw verzekeringsmaatschappij.

LET OP!

Dit stappenplan is natuurlijk afhankelijk van de aard en omvang van de schade. Sommige stappen kunnen in bepaalde situaties in een andere volgorde doorlopen worden of geheel overgeslagen worden. Elke situatie is uniek, dus laat u goed informeren wat de beste manier is om schade vergoed te krijgen.

“Stormschade goed verholpen. Wij namen contact op met Van Ommen Dakonderhoud en binnen 2 uur stonden er al medewerkers op de stoep. Die hebben meteen de schade opgenomen en een noodreparatie verricht. Inmiddels 3 dagen verder is de complete schade al hersteld, en heb ik het geld al ontvangen van de verzekering. Ik ben zéér tevreden over het resultaat en service van Van Ommen Dakonderhoud!” Fam Megens

Van Ommen Dakonderhoud, dé dakdekker van BrabantWe werken in heel Brabant, maar je vindt ons het meest in:

Direct aan de slag om uw stormschade te repareren

Wij voorzien u van de juiste informatie om uw dak project vlekkeloos te laten verlopen.