Dakisolatie Subsidie

Wist je dat een dak zonder isolatie een van de grootste energieverspillers je huis is? Met goede dakisolatie bespaar je jaarlijks honderden euro’s aan stookkosten en woon je comfortabeler. 

Bel ons direct

Dakisolatie subsidie - Lees over de subsidie op dakisolatie

Subsidie dakisolatie is iets dat steeds vaker wordt aangevraagd. Het vraagstuk duurzaamheid is iets dat alsmaar meer ter discussie komt te staan. Het klimaat verandert en het aandeel van de mens hierin wordt steeds inzichtelijker. Op verschillende niveaus in de samenleving wordt dit vraagstuk opgepakt. Zo ook op gemeentelijk, provinciaal en landelijk niveau middels het verlenen van subsidies voor dakisolatie.

 

Een goede dakisolatie zorgt voor een positieve bijdrage aan het milieu. Het is dan ook niet voor niets dat overheden subsidies verlenen voor een goede dakisolatie. Wilt u uw woning ook van een goede dakisolatie voorzien? Dan helpen wij bij Van Ommen Dakonderhoud u graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in alle dak gerelateerde werkzaamheden. Van het renoveren en isoleren van daken tot het volledig vernieuwen van daken. Wij kunnen het allemaal. Wilt u weten wat we voor de verduurzaming van uw dak kunnen betekenen? Vraag dan direct een offerte aan.

Dakisolatie: duurzaam op verschillende vlakken

Is uw woning wat verouderd en heeft u het idee dat u dagelijks stookt voor de buurt? Dan kan het zomaar zo zijn dat uw dakisolatie niet goed (meer) is. Het is in dat geval zeker raadzaam om u te verdiepen in de dakisolatie mogelijkheden. Met een goede dakisolatie kunt u maandelijks namelijk fors op uw stookkosten besparen. Zo is een goede dakisolatie niet alleen duurzaam voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

 

Het investeren in een nieuwe dakisolatie lijkt wellicht kostbaar. Maar in verhouding is dat het uiteindelijk niet. U zult namelijk maandelijks op uw stookkosten gaan besparen. En daarnaast zult u ook meer wooncomfort gaan ervaren. Met een goed geïsoleerd dak creëert u namelijk een aangenaam leefklimaat in huis. Een goede dakisolatie kent dus enkel voordelen. En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u vaak ook nog eens een subsidie ontvangen. Dus waar wacht u nog op? Laat uw dak vakkundig isoleren en ervaar de voordelen zelf!


Subsidie dak isoleren


Of uw woning is voorzien van een schuin of plat dak maakt voor ons niets uit. Wij kunnen ieder dak van een kwalitatief goede isolatie voorzien. We beschikken namelijk over uitgebreide kennis en ervaring. En daarnaast maken we uitsluitend gebruik van de beste materialen. Hierdoor is de dakisolatie die wij plaatsen in elke situatie van hoogstaande kwaliteit. Wij zijn pas tevreden als u dat als klant ook bent.

 

Ieder dak kan dus vakkundig door ons geïsoleerd worden. En ook voor de subsidiemogelijkheden geldt dat er voor ieder dak opties zijn. Van subsidie plat dak isoleren en subsidie pannendak isoleren tot subsidie zolder isoleren. De subsidiemogelijkheden voor dakisolatie zijn uitgebreid. Bent u nieuwsgierig naar de isolatiemogelijkheden voor uw dak? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

 

Verschillende subsidiemogelijkheden


Wereldwijd speelt verduurzaming een grote rol. Zo ook in Nederland. Omdat het isoleren van uw dak een duurzame keuze is, wil de overheid u tegemoet komen. Met een goed geïsoleerd dak draagt u namelijk bij aan een beter milieu. En de overheid wil deze duurzame keuze belonen middels het toekennen van subsidies. Om welk exact subsidiebedrag het gaat, valt niet te zeggen. Dit hangt namelijk af van het specifieke geval.

 

De subsidiemogelijkheden voor dakisolatie zijn in Nederland divers. Van een verlaagd btw-tarief voor uw dakisolatie tot een energiebespaarlening. Maar ook een investeringssubsidie voor dakisolatie of een gemeentelijke subsidie voor dakisolatie behoort vaak tot de mogelijkheden. Met deze uitgebreide subsidiemogelijkheden wordt het isoleren van uw dak dus nóg aantrekkelijker. Bent u er klaar voor om maandelijks op uw energierekening te gaan besparen? En wilt u daarnaast een optimaal leefklimaat in huis ervaren én bijdragen aan een beter milieu? Neem dan contact met ons op voor het plaatsen van uw nieuwe dakisolatie.

Alle informatie over het isoleren van een plat dak, klik hier

Vraag een gratis professionele dakinspectie aan

Wij voorzien u van de juiste informatie om uw isolatie project snel en zorgvuldig uit te voeren