Lekkage Dak

Dak lekkage kan zeer ernstige gevolgen hebben in uw gehele woning! Voorkom gevolgschade en laat uw dak direct op de juiste manier repareren!

Bel ons direct

Daklekkage?

Goed onderhoud van uw daken voorkomt veel overlast. Toch kan het altijd voorkomen dat er onverwacht een lekkage aan uw dak ontstaat. Daklekkage is één van de meest voorkomende dakproblemen en veroorzaakt veel hinder.

Schakel bij daklekkage daarom direct de hulp in van Van Ommen Dakonderhoud. Onze dakdekkers hebben veel ervaring met het uitvoeren van alle soorten herstelwerkzaamheden en kunnen u dan ook vakkundig helpen. Van een lekkage aan een plat of schuin dak, tot dakkapel tot serre: wij dichten het
lek.

Daklekkage snel hersteld!

Wacht u niet te lang met het laten repareren van een daklekkage. Hoe langer u het lek laat zitten, des te ingewikkelder wordt het om het gat te herstellen. De kans wordt immers steeds groter dat uw dak gaat verrotten of gaat inzakken. Dat resulteert niet alleen in meer werk, maar ook in hogere reparatiekosten. Gelukkig kunt u altijd rekenen op onze vakkundige dakdekkers.

Met spoed hulp nodig bij een lekkage? Bel on direct op 06 – 53 89 28 34 of vraag hier gratis en vrijblijvend een dakinspectie/offerte op.

Als u bij ons bedrijf melding maakt van een daklekkage, sturen wij altijd zo snel mogelijk een ervaren dakdekker naar u toe die in de meeste gevallen meteen ziet met welk probleem u precies te maken heeft. Het kan bijvoorbeeld om een lekkage aan de dakpannen gaan, maar het probleem kan zich ook elders bevinden. Wij sporen de bron van de overlast voor u op. De lekkage aan het dak wordt direct hersteld, zodat uw dak binnen no-time weer in perfecte staat verkeert!

Van Ommen Dakonderhoud, dé dakdekker van Brabant. 

Dak lekkages snel verholpen

Voorkom gevolgschade, laat uw dak direct GOED repareren!

Scroll naar top

Gratis dakinspectie

Direct plannen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij nemen direct contact met u op om de situatie door te nemen.

Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten