Lekkage Dak

Dak lekkage kan zeer ernstige gevolgen hebben in uw gehele woning! Voorkom gevolgschade en laat uw dak direct op de juiste manier repareren!

Bel ons direct

Wat te doen bij een daklekkage?

Goed onderhoud van uw daken voorkomt veel overlast. Toch kan het altijd voorkomen dat er onverwacht een lekkage aan uw dak ontstaat. Daklekkage is één van de meest voorkomende dakproblemen en veroorzaakt veel hinder. 

Deze hinder uit zich doorgaans in materiële schade en hoge kosten. Hoe langer de lekkage voortduurt, hoe groter de omvang van de schade zal zijn. Wanneer u kampt met een lekkend dak is adequaat handelen dus van belang. Maar wat moet u precies doen?

Het verhelpen van een daklekkage betreft een stukje vakmanschap. Schakel bij daklekkage daarom direct de hulp in van Van Ommen Dakonderhoud. Onze dakdekkers hebben veel ervaring met het uitvoeren van alle soorten herstelwerkzaamheden en kunnen u dan ook vakkundig helpen. 

Van een lekkage aan een plat of schuin dak, tot dakkapel of serre: wij dichten het
lek. Dankzij onze uitgebreide ervaring en kennis kunnen we u vakkundig verder helpen. Bij ons staat kwaliteit voorop. Dit ziet u dan ook terug in onze werkzaamheden. We willen u als klant tevreden stellen en gaan daarom altijd voor het beste eindresultaat.

Verschillende oplossingen mogelijk

Wanneer uw dak lekt, wilt u dat dit snel verholpen wordt. Maar hoe wordt een dak lekkage verholpen? De aard en de omvang van een dakrenovatie hangt af van de oorzaak van het probleem. Is de lekkage ontstaan door een versleten dakbedekking? Dan zal de dakbedekking vervangen moeten worden. Wanneer de lekkage extreme vormen aangenomen heeft, kan het vervangen van het gehele dak nodig zijn.

Iedere lekkage is anders en heeft daarmee een andere aanpak nodig. Wij bij Van Ommen Dakonderhoud begrijpen dat. We bieden dan ook voor iedere situatie een passende oplossing. Moet uw schuine dak volledig vervangen worden? Geen probleem, wij regelen het voor u. Heeft u lekkage op een plat dak en moeten er renovatiewerkzaamheden uitgevoerd worden? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u bij ons terecht voor dakisolatie en andere dak gerelateerde oplossingen.

Daklekkage snel hersteld!

Heeft u een lekkage in uw dak ontdekt? Wacht dan niet te lang met het laten repareren van de daklekkage. Hoe langer u het lek laat zitten, des te ingewikkelder het wordt het om het gat te herstellen. De kans wordt immers steeds groter dat uw dak gaat verrotten of gaat inzakken. Dat resulteert niet alleen in meer werk, maar ook in hogere reparatiekosten. Gelukkig kunt u altijd rekenen op onze vakkundige dakdekkers.

Heeft u met spoed hulp nodig bij een lekkage? Bel ons dan direct op 06 – 53 89 28 34 of vraag hier gratis en vrijblijvend een dakinspectie/offerte op.

Als u bij ons bedrijf melding maakt van een daklekkage, sturen wij altijd zo snel mogelijk een ervaren dakdekker naar u toe die in de meeste gevallen meteen ziet met welk probleem u precies te maken heeft. Het kan bijvoorbeeld om een lekkage aan de dakpannen gaan, maar het probleem kan zich ook elders bevinden.  Onze dakdekkers zien in de meeste gevallen meteen met welk probleem u precies te maken heeft. Het kan bijvoorbeeld om een lekkage aan de dakpannen gaan, maar het probleem kan zich ook elders bevinden. Wij sporen de bron van de overlast voor u op. De lekkage aan het dak wordt direct hersteld, zodat uw dak binnen no-time weer in perfecte staat verkeert!

Van Ommen Dakonderhoud, dé dakdekker van Brabant.

Verklein de kans op een lekkage


Voorkomen is beter dan genezen. Dit geldt ook voor daklekkages. Een lekkage van het dak is vervelend en wilt u liever voorkomen. Door uw dak goed te laten onderhouden, kunt u de kans op lekkages verkleinen. Maar wanneer heeft uw dak welk onderhoud nodig? Dat is een vraag waar wij u graag een antwoord op geven.

Middels een gratis dakinspectie kunnen wij precies de huidige staat van uw dak in kaart brengen. Zo kijken we tijdens de inspectie bijvoorbeeld naar de staat van de dakbekleding en de dakpannen. Maar ook de dakgoten en afvoeren worden niet overgeslagen. Door onze uitgebreide dakinspectie krijgt u een goed beeld van de staat van uw dak. Op deze manier kunt u tijdig onderhoud laten plegen en de kans op onnodige schade beperken. Wilt u ook de kans op een daklekkage verkleinen? Vraag hier dan gratis en vrijblijvend een offerte aan voor een deskundige dakinspectie.

Dak lekkages snel verholpen

Voorkom gevolgschade, laat uw dak direct GOED repareren!

Scroll naar boven