Locaties

Nokvorsten zorgen voor stevige bevestiging van uw dakdelen. Ook zorgen ze met hun vorm voor een nette afwerking. Zonder goede nokvorsten ontstaan er gauw dakproblemen.

Bel ons direct

Wat is een nokvorst?

Tot halverwege de jaren tachtig van de vorige eeuw werd veelal cement gebruikt om de nokvorsten vast te zetten en af te sluiten.  Door weersinvloeden en de werking van het dak ontstaan in het cement na verloop van tijd scheuren, gaten en kieren. Een nokvorst is een dakpan die de nok van het dak afsluit. Met als gevolg dat het dak niet meer volledig waterdicht is. Hierdoor worden het hout en isolatiemateriaal van het dak aangetast.

Van Ommen Dakonderhoud voert nokvorst reparaties uit en nokvorst renovaties. We zorgen dat het meest belangrijke onderdeel van uw dak met jarenlange garantie stevig op uw dak blijft liggen. 

Hebben in onderstaande plaatsen reeds dakwerken uitgevoerd, of in de buurt van deze plaatsen. Neem contact met ons op voor meer informatie over nokvorsten. 

 

Nokvorsten

Het meest belangrijke onderdeel van uw dak. Zorg dat dit in orde is, en laat dit enkel door specialisten uitvoeren!
GRATIS

nieuw dak [1]

nokvorst [471]

Laat uw nokvorsten controleren tijdens een gratis dakinspectie

Wij verkopen geen onzin, reparaties worden perfect uitgevoerd en op nieuw geplaatste nokvorsten bieden we 10 jaar garantie.