Dakdekker Den Bosch | Hét dakdekkersbedrijf in Den Bosch

Bewezen de beste dakdekker in Brabant & Gelderland, overtuig u zelf maak een afspraak.

Bel ons voor uw dakwerk:

Dakdekker in Den Bosch nodig?

Een dakdekker is iemand die een beschermende laag aanbrengt op een hellend of plat dak, om dit te beschermen tegen water, sneeuw en wind. Veelgebruikte materialen voor dakbedekking zijn:

 • Bitumen
 • Dakpannen (van geperst beton of gebakken klei)
 • Dakspanen (ook wel houten schaliën of houten shingles)
 • Kunststof
 • Metalen (bijvoorbeeld koper, zink of lood)
 • Leisteen
 • Riet
 • Stro

Er zijn allround dakdekkers en dakdekkers in Den Bosch die zich hebben gespecialiseerd in een bepaalde vorm van dakbedekking (zoals dakdekkers metaal) of een bepaald soort dak (zoals dakdekker hellende daken).

Van Ommen Dakonderhoud in 's-Hertogenbosch
Van Ommen Dakonderhoud

Van Ommen Dakonderhoud is specialist in platte daken en hellende daken in de omgeving Den Bosch. Wij bedekken of repareren uw dak volgens de laatste standaarden waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Zelf een dak vervangen of repareren is een specialistische klus en meestal zelfs gevaarlijk voor een doe-het-zelver.

Kosten, tips en informatie

Wij krijgen vaak de vraag wat het kost om een dak te repareren of vervangen. Of we uur-prijzen hanteren of juist dakbedekking per m2? Het is niet altijd te zeggen wat de kosten zullen zijn zonder een grondige en professionele dakinspectie uit te voeren. We kunnen u uiteraard wel een tarief indicatie geven.

Van Ommen Dakonderhoud in Den Bosch

Dakdekkersbedrijf Van Ommen Dakonderhoud geeft u graag een passend advies over de mogelijkheden die u heeft als u een nieuwe dakbedekking op uw dak wilt laten plaatsen. Bij Van Ommen Dakonderhoud bent u aan het juiste adres voor schuine / hellende daken en platte daken.

Wij zijn een dakdekkersbedrijf Den Bosch dat jaren ervaring heeft in de dakdekkers branche en wat is gespecialiseerd in alle soorten dakwerk, dakrenovatie, dakreparatie, dakpreventie, dakonderhoud, nieuwbouw, zinkwerk en bitumen. Wij voeren alle denkbaren dakwerkzaamheden uit. Onze dakdekkers beschikken over ruime ervaring aan werkzaamheden aan daken, zijn goed opgeleid en zijn specialist in dakonderhoud en dakreparatie.

Type werkzaamheden die wij aan daken uitvoeren in Den Bosch

 
      1. Dakinspectie in Den Bosch

       Wilt u graag een dakinspectie uit laten voeren? Dit omdat niet elke daklekkage direct zichtbaar is. Een daklekkage kan veel kosten met zich meebrengen en om deze te voorkomen is het verstandig regelmatig een dakinspectie uit te laten voeren. Wij voeren altijd een dakinspectie uit voordat wij u een advies uitbrengen, we geven u graag direct de juiste volledige informatie.

      2. Plat dak bitumen aanbrengen, repareren of vervangen in ‘s-Hertogenbosch

       De meest populaire dakbedekking voor platte daken zijn: Bitumen, EPDM en PVC. Platte daken die bedekt zijn met EPDM, Bitumen of PVC worden in de zomer erg heet doordat de dakbedekking standaard zwart is en daardoor veel zonnestraling absorbeert

      3. Dakrenovatie in ‘s-Hertogenbosch
       Daken renoveren is iets wat we regelmatig doen, zowel voor particulieren als bedrijven. Elke renovatie doen we in eigen beheer, dus u heeft met een en dezelfde partij te maken. Kijkt u gerust bij de waardering van onze klanten, daar zijn we trots op en we zorgen ervoor dat u ook een tevreden klant bij ons bent en blijft.

      4. Nieuw Dak laten plaatsen in Den Bosch 
       Naast het standaard onderhoud door dakdekkers van Van Ommen Dakonderhoud in ‘s-Hertogenbosch is er af en toe ook een dakrenovatie nodig, gemiddeld gezien gaat een dakbedekking ongeveer 30 jaar mee voordat u nieuwe moet plaatsen. Of u nu dakpannen heeft, een bitumen dak of dakplaten, onze dakdekkers kunnen alle daken professioneel en vakkundig voorzien van een nieuwe dakbedekking. De dakdekkers in Noord Brabant werken 24 uur per dag, 365 dagen per jaar en zijn elke dag bij u in de buurt om dakbedekking te herstellen, dakgoten te vervangen en/of dakinspectie uit te voeren.

      5. Nokvorst plaatsen, vervangen of repareren in ‘s-Hertogenbosch
       Het belangrijkste onderdeel van het dak zijn de nokvorsten. Bij oudere panden en huizen zijn deze vaak in het specie/cement gezet, bij nieuwere panden en huizen zijn deze vaak gemonteerd met nokbeugels en word er gewerkt met een ondervorst om het water te weren en regeninslag te voorkomen.

       Door een kapotte cementlaag kunnen nokvorsten los komen te liggen, hierdoor nemen nokpannen meer vocht op en dit kan in de winter gaan bevriezen, met als gevolg dat dakpannen los komen te liggen en gaan scheuren.  Bij oudere daken komt het regelmatig voor dat er enkele dakpannen stuk zijn, panlatten niet goed meer zijn of de nokvorsten kapot zijn of los liggen. Eerst worden oude cementresten en nokvorsten tijdelijk verwijderd, daarna wordt de bovenste rij dakpannen schoongemaakt en op deze wordt vervolgens cement geplaatst, waarna de oude of nieuwe nokvorsten worden teruggeplaatst. 
       Repareren of dak vervangen in Den Bosch? De beste en goedkoopste optie bespreken we graag met u.

      6. Dakisolatie in ‘s-Hertogenbosch
       Dakisolatie is een goede manier om warmte in huis te houden, zeker als de verwarming op zolder regelmatig aanstaat. Door de dakpannen te verwijderen en daaronder isolatie te platen levert de beste isolatie op. Let bij dakisolatie ook op goede brandveilige eigenschappen. Mogelijk gebruikte materialen voor dakisolatie zijn: glaswol (dekens, platen of vlokken), steenwol, piepschuim platen, hardschuim platen, meerlaagsfolie isolatie met warmtestraling reflecterende folies.

       Met goede dakisolatie bespaar je jaarlijks honderden euro’s aan stookkosten en kun je de zolderkamer ook direct gebruiken als slaapkamer of hobbykamer. Zo kan een schuin dak het beste aan zowel de binnen -als buitenkant geïsoleerd worden, terwijl je een plat dak gemakkelijk met glaswol of platen via de zoldervloer afgedekt kan worden.

       Veelal is het veranderen van een dakconstructie ook de juiste tijd om ander noodzakelijke werkzaamheden uit te voeren. Denk daarbij aan mogelijke
       asbest verwijdering op uw dak. Wij verzorgen het gehele traject omtrent asbest verwijdering en dakrenovaties. U hebt er geen omkijken naar. 

      7. Dakcoating
       Is het tijd om oude dakpannen te vervangen? dan is dakcoating een goed alternatief. Misschien heeft u woning een nieuwe en frisse uitstraling nodig? Dakcoating heeft grote voordelen; het is een veel goedkoper alternatief dan nieuwe dakpannen, het biedt bescherming tegen allerlei invloeden en is in verschillende kleuren te krijgen. U hoeft zich bij ons geen zorgen te maken, in veel gevallen bieden we u 10 jaar garantie op ons uitgevoerde werk.

      8. Daklekkage reparatie Den Bosch
       Wij adviseren om een daklekkage altijd zo snel mogelijk te laten repareren om hogere kosten en grotere schade aan uw woning te voorkomen. Een daklekkage komt altijd ongelegen en kan u veel stress bezorgen, maar met de 24 uur service van Van Ommen Dakonderhoud bent u in ‘s-Hertogenbosch verzekerd van een snelle en correcte dakreparatie om verdere schade te voorkomen. Onze professionele dakdekkers zijn nu snel voor u ook ter plaatsen, in het geval van een spoed aan het daklekkages, dakreparaties en dakgoot.

       Bel direct naar 06 – 5389 2834 om in contact te komen met onze specialisten voor het repareren van een daklekkage of andere beschadiging. Wanneer na de eerste inventarisatie van de vakman blijkt dat de daklekkage komt door dakpannen die zijn verschoven of een kleine beschadiging aan het platte dak, kan hij het dak plaatselijk repareren.

      9. Stormschade dakreparatie
       Van Ommen Dakonderhoud is gespecialiseerd in een dakreparatie in ‘s-Hertogenbosch na stormschade of waterschade. Mogelijk zijn er dakpannen van het dak gewaaid, forse boomtakken op uw dak gevallen of is er daklekkage ontstaan door toenemende scheurvorming in de dakbedekking. Stel herstelwerkzaamheden na stormschade nooit uit, maar schakel direct ons dakdekkersbedrijf in. Als dakdekker in Noord Brabant herstellen wij uw dak weer naar de oude staat en plaatsen we dakpannen op de gewenste manier terug binnen de constructie. Dakonderhoud, dakinspectie, dakreparatie, nokvorsten, daklekkage, bitumen daken, coaten, schoorstenen en stormschade. Bel direct naar 06 – 5389 2834

      10. Schoorsteen renovatie of vervangen
       Een schoorsteenrenovatie houdt in het schoonmaken van de stenen, het verwijderen en opnieuw plaatsten van de voegen, defecte stenen vervangen, impregneren, herstel of vervangen van de schoorsteenkap en het vervangen van de loden platen aan de basis van de schoorsteen.

       Als ervaren dakdekker kunnen wij u uitstekend helpen met het plaatsen van zinken goten en dakbedekking, het inslijpen van lood in de gevel, het vervangen van lood rondom de schoorsteen of het plaatsen van hoogwaardige en duurzame dakdekkingsmaterialen.

      11. Dak laten reinigen
       Een schoon dak is vrij van vieze groene/gele/grijze vlekken, (korst)mossen, algen die de coating/verflaag aanvreten waardoor de bescherming en kleur van de dakpan verdwijnen. Na het schoonmaken van het dak is het impregneren van de dakpannen of oude golfplaten ( asbest ) een zeer goede oplossing om zo in de toekomst alg, vuil, mos, te voorkomen.

       U kunt ervoor kiezen om het dak of dakdelen extra te beschermen tegen weersinvloeden en vervuiling, door na het
       reinigen een coating te laten aanbrengen of het dak te laten impregneren.

      12. Dakgoot vervangen 
       Of het nu gaat om plaatsen van een kunststof-, zinken- of aluminium dakgoot wij zijn zeer ervaren en het vervangen van uw dakgoten in {‘s-Hertogenbosch. Bij het repareren van de zinken dakgoot kan de rest van de goten blijven zitten en zal alleen het gedeelte wat lek is vervangen worden door een nieuw deel. Bovendien kan een zinken dakgoot na tientallen jaren nog vaak duurzaam gerepareerd worden in tegenstelling tot dakgoten die gemaakt zijn van andere materialen.

       Of het nu gaat om een
       dakgootreparatie of het vervangen en plaatsen van nieuwe dakgoten, in Den Bosch, Noord Brabant kunnen wij u direct van dienst zijn. Als wij een zinken dakgoot repareren of vernieuwen letten wij altijd goed op de afwerking van de hoekdetails, een geschikte aansluiting op de bestaande goten en een perfecte kwaliteit van de soldeernaad.

      13. Dakkapel reparatie of vervangen
       Bij een dakkapel renovatie hoeft de oude stijl niet gehandhaafd te blijven, houten onderdelen zoals de kozijnen of de rabatdelen aan de buitenz ijde kunnen worden vervangen door onderdelen van kunststof, de kleur kan gelijktijdig worden veranderd. Als de dakbedekking van de bestaande dakkapel bitumineus is en 10 jaar of ouder, is het wellicht zinvol om tijdens de renovatie deze gelijk te vervangen. U kunt hierbij bovendien kiezen voor extra isolatie, accessoires en een upgrade in materiaal, door bijvoorbeeld uw oude houten exemplaar door een Trespa dakkapel te vervangen.

Bespaartips dakbedekking
U wilt uw dak laten vernieuwen, renoveren, isoleren of repareren, maar waar vindt u de geschikte dakdekkersbedrijf voor uw dakbedekking die met u meedenkt over besparingen of asbest verwijdering in {‘s-Hertogenbosch?

Wij werken met hoge kwaliteitsproducten en gediplomeerde dakdekkers Met jarenlange ervaring in de dakdekkersbranche hebben wij altijd wel een oplossing voor zowel particulieren, bedrijven, vve’s en woningbouwverenigingen. Neem contact op met Van Ommen Dakonderhoud voor de mogelijkheden.

Over Dakdekker Den Bosch

‘s-Hertogenbosch ( uitspraak (info / uitleg)), veelal Den Bosch genoemd, is de hoofdplaats van de Nederlandse gemeente ‘s-Hertogenbosch. Daarnaast is het de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant, waarvan het met een bevolking van 110.790 (2019) naar inwonertal de vierde stad is (na Eindhoven, Tilburg en Breda). De hele gemeente telt zo’n 154.205 inwoners. De stad is een voormalige garnizoensstad en verder de zetel van het bisdom ‘s-Hertogenbosch.

Bron wikipedia

Ziet u welk dakwerk wij uitgevoerd hebben? Bel 06 – 5389 2834 voor meer informatie

Vraag een gratis professionele dakinspectie aan

Vraag direct aan: Ben verzekerd van een goed en veilig dak op uw woning.

Scroll naar top

Gratis dakinspectie

Direct plannen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Hidden

Wij nemen direct contact met u op om de situatie door te nemen.

Managed by Kjenmarks - Wordpress & SEO specialisten