Dakdekker in Eindhoven nodig? | Hét dakdekkersbedrijf in Eindhoven

Bewezen de beste dakdekker in Brabant & Gelderland, overtuig u zelf maak een afspraak.

Bel ons voor uw dakwerk:

Dakdekker Eindhoven


Dakdekker Eindhoven nodig? Heeft u onlangs geconstateerd dat er via het dak water de woning insijpelt? En wilt u uw dak daarom laten renoveren? Of wilt u lekkages juist voorkomen en zoekt u daarom een professioneel dakdekkersbedrijf Eindhoven? Dan bent u bij Van Ommen dakonderhoud aan het juiste adres. 

Wij zijn een full-service dakdekkersbedrijf. U kunt bij ons terecht voor alle denkbare dak werkzaamheden. We beschikken over uitgebreide kennis en ervaring en hebben daarnaast kwaliteit hoog in het vaandel staan. Hierdoor leveren we altijd vakmanschap en dat ook nog eens tegen een scherpe prijs. Wilt u meer weten over onze dakwerkzaamheden? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Diverse dakwerkzaamheden mogelijk

Of het nu gaat om dakrenovatie, dakreparatie of dakonderhoud. In alle gevallen kunt u een beroep doen op Van Ommen dakonderhoud. Geen dak werkzaamheden zijn ons te gek. Of we nou een daklekkage moeten verhelpen of een dakinspectie moeten uitvoeren. Wij staan voor u klaar wanneer er werkzaamheden aan uw dak moeten worden verricht. 

De werkzaamheden die wij verrichten kunt u grofweg in drie categorieën onderverdelen. Namelijk: dakonderhoud, dakrenovatie en dakreparatie. Bij het onderhoud moet u denken aan een inspectie en een reiniging van het dak. Bij een dakrenovatie wordt de dakbedekking (deels) vervangen en kan het dak worden geïsoleerd. En bij een reparatie worden defecten aan het dak verholpen door dakdekker Eindhoven. Voor welk van deze dakwerkzaamheden moeten we bij u langskomen? 

Uw dak vakkundig laten renoveren

Gaat uw huidige dakbedekking al tientallen jaren mee? Of is de dakbedekking fors beschadigd door externe factoren? Dan is het in allebei de gevallen slim om het dak tijdig te laten vervangen. Een dakrenovatie wordt vaak door mensen uitgesteld. Dit komt meestal doordat men geen zin heeft in de werkzaamheden rondom de woning. En ook de financiële investering weerhoudt men er regelmatig van. Maar is het wel zo slim om een dakrenovatie uit te stellen? 

Het op de lange baan schuiven van een dakrenovatie is minder onschuldig dan het lijkt. Een dakbedekking die al lang meegaat of simpelweg beschadigd is, moet tijdig worden vervangen. Gebeurt dit niet? Dan kunt u in uw woning te maken krijgen met lekkages, tocht en schimmelvorming. Gevolgen die uw wooncomfort ernstig kunnen aantasten. Wacht dus niet te lang af. Kies tijdig voor dakrenovatie Eindhoven en voorkom zo (verdere) overlast. 

Dakonderhoud van essentieel belang

Een dak heeft niet het eeuwige leven. Ieder dak zal uiteindelijk een keer vervangen moeten worden. Maar hoe snel dit het geval is, hangt grotendeels af van het onderhoud dat het dak krijgt. Wordt uw dak goed onderhouden? Dan kunnen eventuele gebreken aan het dak snel worden opgespoord en worden verholpen. Wordt een dak niet goed onderhouden? Dan zal het dak simpelweg sneller in een slechte staat verkeren waardoor deze eerder moet worden vervangen. 

Met goed dakonderhoud verlengt u dus simpelweg de levensduur van uw dak. Wilt u ook zo lang mogelijk genieten van uw dak? Laat onze professionele dakdekkers uw dak dan het onderhoud geven dat het nodig heeft. We starten bij het onderhoud van het dak altijd met een inspectie. We controleren het gehele dak en kunnen zo eventuele zwakke plekken in kaart brengen. Daarnaast reinigen we het dak en herstellen we kleine beschadigingen. Kortom: we optimaliseren bij het dakonderhoud dus de staat en daarmee de levensduur van uw dak. 

Reparatie van kapotte daken

Onder ons takenpakket valt ook het repareren van kapotte daken. We hopen uiteraard niet dat we voor deze dienst bij u langs moeten komen. Een kapot dak is immers buitengewoon vervelend. Maar helaas kan het toch gebeuren dat een dak kapot gaat. Is dit bij uw dak inderdaad het geval? Dan staan wij voor u klaar om de defecten aan uw dak op vakkundige wijze te repareren. 

Een kapot dak kan vergaande gevolgen hebben. Zo kunt u te maken krijgen met een lekkage dak. En lekkages kunnen uiteindelijk weer voor schimmelvorming en een ernstige aantasting van het woongenot zorgen. Het is dan ook raadzaam om een kapot dak snel te laten repareren door dakdekker Eindhoven. Ook als het dak probleem nog niet ernstig lijkt. Door adequaat handelen kunt u voorkomen dat de overlast van uw kapotte dak erger wordt. Dus heeft u een kapot dak? Neem dan direct contact met ons op! 

Verschillende soorten daken

Wij bij Van Ommen dakonderhoud zijn in staat om alle dak problemen vakkundig te verhelpen. Ieder dak is weer anders en heeft daarmee weer een andere aanpak nodig. Zo maakt het voor de uitvoering van de werkzaamheden bijvoorbeeld uit om welk soort dak het gaat. Heeft u een schuin dak? Dan zijn er weer andere dakbedekking soorten passend dan bij platte daken. Wij zijn in staat om alle dakbedekking soorten op professionele wijze op uw dak te plaatsen.

Voor schuine daken wordt er vaak voor riet, stro, leisteen metaal of dakpannen gekozen. En ook dakspanen, houten schaliën (ook wel houten shingles genoemd) doen het goed op schuine daken. De dakpannen kunnen gemaakt zijn van geperst beton of gebakken klei. En de metalen dakbedekking kan bestaan uit koper, zink of lood. Op platte daken wordt er daarentegen doorgaans juist voor een kunststof of een bitumen dakbedekking gekozen.

Wat zijn de kosten? 

Wanneer u dakwerkzaamheden wilt uitbesteden, wilt u vooraf de prijs kennen. U wilt vooraf weten met welke kosten u rekening moet houden voor het dakbeheer. Wij begrijpen dat. Bij Van Ommen dakonderhoud weet u daarom vooraf altijd precies waar u aan toe bent. Geen addertjes onder het gras, maar duidelijkheid vooraf. Dat is waar wij voor staan. Maar wat zijn de kosten dan precies voor dakonderhoud, dakrenovatie of dakreparatie? 

Wij kunnen u hier nu geen eenduidige prijs geven. De kosten verschillen namelijk per situatie. Zo is bijvoorbeeld de oppervlakte van uw dak bepalend voor de prijs. En ook de dakbedekking soort, het soort dak en het dak probleem hebben invloed op de prijs. Er zijn dus verschillende factoren die de uiteindelijke prijs bepalen. Wilt u graag een duidelijke prijs voor uw specifieke situatie hebben? Dat kan via een offerteaanvraag. Middels een offerte kunt u inzicht krijgen in het kostenplaatje dat gemoeid gaat met de dakwerkzaamheden. Vraag nu een offerte aan!

Bron wikipedia

Ziet u welk dakwerk wij uitgevoerd hebben? Bel 073-6893680 voor meer informatie

Vraag een gratis professionele dakinspectie aan

Vraag direct aan: Ben verzekerd van een goed en veilig dak op uw woning.