Dak vervangen Breda

Uw dak laten vervangen in Breda? Dat laat u uiteraard uitvoeren met de kostenefficiënte oplossingen bij Van Ommen Dakonderhoud. Maak direct een afspraak. 

Bel ons direct

Dak laten vervangen in Breda?

Een dak vervangen is een flinke klus die u natuurlijk aan de expert uit de regio overlaat. Van Ommen Dakonderhoud is de expert in de regio Breda voor het vervangen van uw dak. Het is belangrijk dat bij uw dak wordt vastgesteld welke werkzaamheden echt noodzakelijk zijn. Vooral bij een pannendak vervangen is het lang niet altijd noodzakelijk om echt uw complete dak te vervangen. Vooral omdat dakpannen een zeer lange levensduur hebben. Bij Van Ommen voeren we daarom altijd een gratis dakinspectie bij u uit. We kijken direct welke werkzaamheden echt noodzakelijk is en geven op basis hiervan een vrijblijvende offerte uit.

Pannendak vervangen na stormschade of lekkages

Een pannendak is de meest duurzame dakbedekking voor uw dak. Een dakpan heeft een levensduur van tientallen jaren en hoeft u niet snel te vervangen. Toch is een dak vervangen soms noodzakelijk. Bijvoorbeeld als u regelmatig lekkages heeft of u stormschade aan uw dak heeft. Bij Van Ommen voeren we direct een gratis inspectie uit en controleren we waar de zwakke punten zitten. Door enkel de zwakke punten van uw dak aan te pakken kunnen we kostenefficiënt uw pannendak vervangen.

Met spoed hulp nodig ? Bel ons direct op 06 – 53 89 28 34 of vraag hier gratis en vrijblijvend een dakinspectie/offerte op.

Plat dak vervangen tot aan het dakbeschot

Een plat dak kan helaas sneller lekkages opleveren in tegenstelling tot een pannendak. Als u regelmatig lekkages heeft is de meest efficiënte oplossing om uw bitumen tot aan het dakbeschot te vervangen. Bij Van Ommen hebben we hoogopgeleide dakbedekkingsspecialisten in dienst om u te helpen bij een plat dak. Wij hebben zelfs specialisten op het gebied van bitumen daken. Hierdoor kunnen we uitstekend beoordelen welke oplossing voor uw dak de meest kostenefficiënte oplossing is. Maak gerust een afspraak om een dak te laten vervangen in Breda. 

Maak vrijblijvend een afspraak voor uw dak
Wilt u een dak laten vervangen? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor uw gratis dakinspectie bij Van Ommen Dakonderhoud. Wij kunnen uw dak vervangen met de expertise van een echte dakspecialist. ​

 

Dak vervangen in Breda tegen eerlijke prijzen

Als u een dak laat vervangen, dan wilt u natuurlijk niet na afloop een hoge rekening gepresenteerd krijgen. Bij Van Ommen Dakonderhoud voeren we juist een gratis dakinspectie uit om meerwerk te voorkomen. Zo krijgt u bij ons altijd een totaalprijs waar we niet meer van afwijken. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan wanneer u uw dak laat vervangen in Breda.

Bitumen dak vervangen met een nieuwe laag bitumen

Als uw bitumenlaag begint te slijten, maar er nog geen lekkages zijn, dan hebben we hier een kostenefficiënte oplossing voor. Afhankelijk van de uitkomst van onze inspectie kan u enkel een nieuwe laag bitumen aanbrengen. Dit is voordeliger dan een compleet dak vervangen Breda en uw dak kan er weer jaren tegenaan. Door op tijd in te grijpen kan u zelfs lekkages voorkomen. Informeer gerust naar de mogelijkheden of maak een afspraak bij Van Ommen.

Dak laten vervangen in Breda? Maak direct een afspraak

Wilt u graag een dak vervangen in Breda? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak voor uw gratis dakinspectie. Besluit u om voor Van Ommen Dakonderhoud te kiezen? Dan krijgt u ook nog eens 10 jaar garantie op onze materialen.  

Scroll naar boven

Gratis dakinspectie

Direct plannen