Volledige garantie

Geen half werk, lees vooral de reviews van klanten die voor u waren. Zij bevestigen ons goede werk en de voortreffelijke manier waarop wij service en garantie verlenen.

Bel ons direct

 

Garantievoorwaarden

Dakwerkzaamheden zijn vaak ingrijpend en kostbaar. Daarom werken wij met kwalitatief hoogwaardige materialen waarop wij standaard tien jaar garantie bieden. De garantie is van toepassing op alle mogelijke lekkages voortkomend uit het onjuist aanbrengen van de gebruikte materialen of de kwaliteit van de gebruikte materialen gedurende een periode van tien jaar.

Duurzaamheid

Het gebruik en beheer van het dak is van essentieel belang voor de duurzaamheid. Hierbij dien je er zelf zorg voor te dragen dat met hoge temperatuur niet op het platte dak gelopen wordt. Daarnaast is het niet toegestaan zware of scherpe voorwerpen op de dakbedekking te leggen.

Schade & herstel

Ben je van mening dat er lekkage ontstaan is binnen de garantietijd aan je dak, schakel ons dan direct in. Een van onze inspecteurs komt dan zo spoedig mogelijk langs om de lekkage te onderzoeken, vast te stellen wat er aan de hand is en waar nodig te herstellen.

Uitsluitingen

Op de garantie gelden ook een aantal uitsluitingen. Schade en kosten veroorzaakt en/ of ontstaan door:

  • Werkzaamheden uitgevoerd door derden. Hierbij vervalt de garantie onmiddellijk.
  • Stormschade
  • Brand en/of explosie
  • Veelvuldig en onjuist belopen van het dak
  • Scheefliggende pannen

Mocht na inspectie geconstateerd worden dat de lekkage niet binnen de garantievoorwaarden valt, wees dan niet ongerust. Van Ommen Dakonderhoud probeert in zo’n situatie altijd samen een passende oplossing te vinden.

VAN OMMEN DAKONDERHOUD SERVICE ABONNEMENT

Bladeren in de dakgoot, een onverwacht (scherp) voorwerp op het dak, weersomstandigheden. Je dak heeft te maken met zichtbare en onzichtbare invloeden die de levensduur bepalen. Jaarlijks onderhoud van alle daken die bij je woning horen is dan ook een absolute must. Daarom biedt Van Ommen Dakonderhoud haar klanten na uitvoering van een werkzaamheid een 10-jarige Service Abonnement aan. Onze service voorziet je tien jaar lang van:

  • Jaarlijkse inspectie van alle daken
  • Reinigen dakgoot

Vraag een gratis professionele dakinspectie aan

Wij voorzien u van de juiste informatie om uw dak project vlekkeloos te laten verlopen.

Scroll naar boven