dakdekker contact offerte header


Neem direct contact met ons op!

Van Ommen Dakonderhoud is telefonisch 24/7 beschikbaar en helpt u maar al te graag met uw vragen of problemen m.b.t. uw dak…

Van Ommen Dakonderhoud

Ernst Bagelaarstraat 14, Rosmalen

06-538 928 34

Contact

Mail ons

Goede service, fijn personeel en kwalitatief goed werk! Daarnaast denken ze mee met de klant. Het platte dak ziet er weer helemaal goed uit!
Ivo Bourgondiën
Ivo Bourgondiën
14:26 01 Feb 19
HALLO ,ALLE LOF VOOR ,TIMO VAN OMMEN ,IK HEB VAN TIMO EEN HÉLE GOEIE TIP GEHAD ,EN WAT IS DAT EEN VRIENDELIJKE JONGEMAN ,MET KENNIS VAN ZAKEN !!SAMEN MET Z'N MANNEN ,DOEN ZE VAN ALLES OM HET NAAR JE ZIN TE MAKEN ,ZODRA WE WÉÉR EEN KLUS HEBBEN ,KOMEN WE BIJ TIMO TERUG .
Mieke Bond
Mieke Bond
10:32 31 Jan 19
We hebben door Timo ons gehele dak laten vervangen (isolatie, nieuwe dakpannen en herstelwerkzaamheden). Goede en heldere communicatie vanuit zowel Timo als de overige collega's die hij aanstuurt. Ze hebben elke werkdag alles netjes achtergelaten, zowel buiten als binnen (zelfs het servies stond netjes in de vaatwasser 🙂 ). We zijn erg tevreden over het geheel. Van Ommen dakonderhoud is een echte aanrader.
Karin Hoek
Karin Hoek
12:03 22 Jan 19
Na bellen voor afspraak snel ter plekke en er is meteen een offerte uitgebracht. Werkzaakheden konden al snel aanvangen en dit hebben we ook laten doen. De werkzaamheden werden snel, vakkundig en professioneel aangepakt, door vriendelijk personeel. Van Ommen is zeker een aanrader.
Maureen van den Boogaard
Maureen van den Boogaard
13:07 20 Jan 19
Timo heeft bij ons een heel nieuw dak geplaatst! Hij is gedreven, heeft kennis van zaken en is prettig om mee samen te werken! Super gedaan! Ik zal je aan iedereen aanraden! Succes en de toekomst en tot snel!👌💪
Desiree Theuns
Desiree Theuns
15:08 12 Jan 19
Super service en vriendelijk personeel. Mijn platte dak is weer mooi bekleed. Wat ik persoonlijk fijn vind aan dit bedrijf is dat er echt naar mijn wensen en eisen geluisterd word en daar een zeer professioneel advies op terug komt.
Guido Petit dit de la Roche
Guido Petit dit de la Roche
17:07 05 Jan 19
In de ochtend gebeld en direct een afspraak kunnen maken voor diezelfde dag. Er werd erg vriendelijk en professioneel gehandeld. Aan het eind van de dag was alles in orde! Ik ben enorm blij met het werk dat is geleverd. Ik zou van Ommen dakonderhoud iedereen aan kunnen bevelen!
Loes Dieltjens
Loes Dieltjens
19:28 27 Dec 18
Timo heeft ons dak weer waterdicht gemaakt. Na ons telefoontje was hij snel ter plekke. Een nette offerte werd uitgebracht waardoor we snel tot zaken kwamen. Zelfs in de drukke kerst periode heeft hij het een en ander kunnen verschuiven om ons te helpen. Dankjewel.
Anouck Horsten
Anouck Horsten
18:56 23 Dec 18
Contact gezocht met Timo voor inspectie n.a.v lekkage aan dak, een week later is Timo en zijn mannen begonnen aan de klus. Het resultaat is dat de mannen netjes en goed gewerkt hebben. Ook in de omgang onder elkaar een geoliede machine.
Lieke Goossens
Lieke Goossens
11:43 19 Dec 18
Contact opgenomen naar aanleiding van grote lekkage op de zolder. Gelukkig kon timo snel schakelen en een week later starten. Zeer tevreden met de werkzaamheden van timo en zijn team, duidelijke afspraken, goede communicatie en een super resultaat. Zeker een aanrader!
Dani Moerenhout
Dani Moerenhout
15:52 14 Dec 18
Onlangs het dak laten renoveren door Timo en zijn mannen. Afgelopen weekend veel regen gehad maar het dak is nog steeds waterdicht met dank aan mannen. Kontakt tussen de mannen en ons verliep op een prettige manier. Qua afspraken en werk kan ik jullie aanbevelen.
Johan van Gils
Johan van Gils
18:53 10 Dec 18
Naar volle tevredenheid heeft Van Ommen Dakonderhoud een nieuw plat dak gelegd. Timo komt zijn afspraken na en heeft keurig en vriendelijk personeel. Bedankt voor de snelle service Timo, TOP!
Ingeborg Klijn
Ingeborg Klijn
16:23 06 Dec 18
Fantastische service!! Snel ter plekke voor de reparatie van onsplatte dak.
Jill de Rooij
Jill de Rooij
05:15 20 Oct 18
Gebeld ivm een oude leķkage in de keuken. Er wordt goed geluisterd en zorgen worden serieus genomen. Timo en zijn collega's laten er geen gras over groeien en gaan snel aan de slag. Er wordt vakkundig gewerkt en er is makkelijke en open communicatie. Twijfels zijn bespreekbaar en op het moment dat het nodig is, komt Timo nog een extra dag langs. Ik ben erg tevreden.
Ingeborg
Ingeborg
08:58 30 Sep 18
Timo komt zijn afspraken na en als er iets tussenkomt dan neemt hij contact op. Binnen een week na de offerte ging hij al aan de slag met zijn team en was het binnen twee weken klaar. Daken liggen er strak op een ze ruimen alles netjes op. Misschien niet de goedkoopste, maar zeker goede service en kwaliteit voor je dak.
tanjalaika
tanjalaika
08:12 24 Sep 18
Na wat heftige regenbuien kwamen ze 3 man sterk het dak vernieuwen. Ze waren zo klaar met leggen. Daarna hebben ze nog geholpen met de terrastegels erop leggen. Super service !!
Jako Trouw
Jako Trouw
13:45 21 Sep 18
De eerste nacht na onze vakantie flinke lekkage op zolder. Dezelfde dag nog kwam Timo kijken en gaf gratis advies waarbij hij foto's maakte om ons te laten zien wat er aan de hand was. Het dak zou 2 weken later gemaakt kunnen worden. Een paar dagen nadat Timo was geweest bleek dat er regen op komst was. Na één telefoontje regelde Timo een ploeg die eerder aan de gang kon zodat we niet nog een keer alles nat hadden. De jongens waar hij mee samenwerkt zijn vriendelijk in het contant en werken netjes. Nadat alles gemaakt was nam Timo nog een keer contact met ons op om na te gaan of echt alles droog was gebleven. Kortom zeer goede service en laagdrempelig in contact. Wij zijn erg tevreden over Timo en zijn collega's.
Linda de Bont
Linda de Bont
10:57 18 Sep 18
Top, gratis een kleine reparatie en advies over onderhoud. Hopelijk kunnen we weer een tijd vooruit, maar als het nodig is weet ik bij wie ik moet zijn.
Henk van Riel
Henk van Riel
09:04 07 Sep 18
Afgelopen week een mooi schuurdakje laten maken bij mijn ouders. Goede uitleg gehad van timo. Wij zijn tevreden met het werk wat geleverd is. Bedankt timo voor de goede service!
Bagia Parinussa
Bagia Parinussa
08:01 04 Sep 18
Timo en collega's konden ons gelukkig ontzettend snel van dienst zijn bij ons dakonderhoud (nieuwe loodslabben) en hebben tevens een nieuw dak op onze schuur geplaatst. Alles ziet er netjes en straks uit! Zowel Timo als collega's zijn vriendelijk, behulpzaam en meedenkend!
Anneloes
Anneloes
09:58 31 Aug 18
Eind juli heeft Van Ommen dakonderhoud een spoedreparatie uitgevoerd aan ons dak vanwege een stormschade. Timo reageerde meteen op ons telefoontje en een uur later was hij al met de spoedreparatie aan de slag. De echte reparatie is medio augustus geklaard. Het team waarmee van Ommen werkt zijn goede vaklui die de klus op een prima wijze hebben uitgevoerd. Verder een super service en alles netjes achtergelaten. Ik kan dan ook van Ommen Dakonderhoud van harte aanbevelen.Eind augustus heb ik gebeld dat een klein deel van het voegwerk een andere kleur had. Dit is snel en uitstekend verholpen. Dus ook bij klachten is van Ommen er snel en vakkundig bij. Een compliment voor het gehele team van van Ommen. Je kunt er van opaan!
Paul Nijskens
Paul Nijskens
14:43 29 Aug 18
Voor een spoedvervanging van het dak heb ik voor ons pand meerdere bedrijven in Tilburg benaderd voor een offerte. Gezien de omvang van de opdracht wilden we zeker weten dat we met de juiste partij in zee gingen. Van Ommen Dakonderhoud was niet alleen met prijs de meest aantrekkelijke, ook is ons contactpersoon Timo zeer accuraat, flexibel en prettig in de communicatie. Daarnaast is hij heel vakkundig en eerlijk, wat niet altijd vanzelfsprekend is heb ik uit praktijk geleerd. De service van Timo is geweldig, na het vervangen van het dak nog een aantal keer benaderd, zijn service gaat verder waar de opdracht stopt. Pinar KartalPersan Vastgoed
Pinar Karal
Pinar Karal
09:34 21 Aug 18
Duidelijke informatie en advies gekregen van Timo welke daarna nauwkeurig werd opgevolgd. Tijdens de hele operatie heb ik dmv foto’s alles mee gekregen. Timo heeft het erg druk merken wij af en toe. Gelukkig werkt hij met zeer vriendelijke vakmensen samen die hem goed ondersteunen. Dankjewel voor de reparatie Van Ommen Dakonderhoud en tot de volgende klus!Veel succes met het bedrijf, maar dat gaat volgens mij helemaal goed komen!
Dave
Dave
16:41 16 Aug 18
Dhr. Timo van Ommeren, heeft bij ons recent dakonderhoud gedaan.Schoorsteen uitgeslepen, en opnieuw gevoegd,Dakkapel nieuw dakleer erop, alles toppie👍🏼Timo heeft een geweldig team waar hij mee samen werkt.Allemaal zeer sympathiek.Alles keurig gedaan, en achter gelaten. Zelfs de rolluiken afgepoetst,Tussendoor gezellig koffie gedronken met worstenbroodjes.En s.middag lekker broodjes met gebakken ei en spek.Dat hadden ze echt verdiend, en vonden het ook erg lekker!!Paar weken naderhand was er nog een kleinigheidje,even bellen en Timo staat er binnen 2 dagen om het op te lossen.In een woord geweldig.DANK JE WEL TIMO EN TEAM
Gerda Leemeijer
Gerda Leemeijer
13:45 02 Aug 18
Ik kreeg ooit een vrijblijvende kosteloze dakinspectie aangeboden door de heer van Ommen en toen ik na een hele poos last kreeg van een grote lekkage heb ik contact met hem opgezocht. Samen hebben we gekeken naar wat er mis was en hoe dit het best gerepareerd kon worden. Alles ging in goed overleg en de heer van Ommen voerde niets uit zonder overleg en zonder mijn goedkeuring. Door het actieve meedenken van van Ommen vielen de kosten reuze mee. De geode comunicatie en uiteindelijke reparative waren top!
Richard Joao Driesman
Richard Joao Driesman
10:24 30 Jul 18
Op 22 mei e-mail gestuurd en gelijk dezelfde dag nam Timo contact op en is die zelfde avond nog een dak inspectie komen doen. Aan de hand van foto's uitgelegd wat er mankeerde en ook gelijk een offerte opgemaakt. Het probleem (dreunend geluid bij wind op schoorsteen) is gelijk die avond opgelost. Bij de inspectie een groot mankement aan het licht gekomen, waarop gelijk gehandeld moest worden.Vanochtend (24 mei) was hij samen met een collega al de nok van ons huis aan het renoveren. Top service! Alles ook netjes opgeruimd achtergelaten. Bij problemen of onderhoud bel ik zeker weer.
Wendy Spare
Wendy Spare
11:56 24 May 18
Kan niet anders zeggen dat ik zeer tevrede ben met de service van ommen daktechniek. We hadden een klein probleempje met onze dakgoot, na één telefoontje en direct ingeplande afspraak kon het dezelfde dag nog opgelost worden. En dat terwijl we niet in de planning stonden. Kortom top service! Eerst volgende keer als er wat is, weten wij waar we moeten zijn iig! Goede zaken!Vriendelijke groet,Mitch.
Mitch Doomernik
Mitch Doomernik
19:41 23 May 18
Op afstand heb ik de werkzaamheden van de nokvorstrenovatie waargenomen bij de firma Van OMMEN.De aanpak van de werkzaamheden beviel mij wel.De firma is klant gericht en benaderbaar, alsmede zijn personeel.Een offerte was dan ook snel genomen en de werkzaamheden snel uitgevoerd.Ik hoop de 10-jarige garantie periode dan ook zonder problemen door te maken.Fam. Blokdijk te Oosterhout.(nbr.)
Herbert Blokdijk
Herbert Blokdijk
12:34 19 May 18
Deel 2: Ondertussen dat ik de review aan het schrijven was heeft Timo geld we hebben een nieuwe afspraak gemaakt hij is samen met een collega langsgekomen en van daag zijn alle werkzaamheden naar tevredenheid gedaan. Vogel werend profiel rond de zonnepanelen aangebracht en het lood van de dakkapel vervangen. Nette vriendelijke mannen die keurig werk geleverd hebben.Deel 1: Zoals afgesproken een review alleen had ik graag een beter geschreven.Op de eerste afspraak 30-04-2018 kwam Dhr. van Ommen meer dan een uur te laat maar dit had hij via een telefoontje op tijd laten weten, het lek is niet gevonden maar hij zou met een collega terug komen en nogmaals kijken en tevens een offerte maken voor de verdere werkzaamheden zoals het lood van de dakkapel vervangen.Bij de tweede afspraak 08-05-2018 belde hij af want het zou te laat worden en spraken we af voor 10-05-2018 maar die dag is hij nooit langs geweeest.Jammer want het lijkt me echt een geschikte gast en een keurige werker
Wilma Adams
Wilma Adams
12:15 17 May 18
Hele vriendelijke en bekwame vakmensen die weten waar ze het over hebben. Geen nonsens en rare dingen verzinnen om de prijs zo hoog mogelijk te krijgen. Echt de moeite waard om deze heren los te laten op uw dak. Hopelijk gaan ze nog werken met een jaarlijks onderhoudscontract, want dan tekenen wij meteen. Bedankt heren en petje af met deze hitte op het dak!!!
Natasja Frik
Natasja Frik
13:44 08 May 18

Hele vriendelijke en bekwame vakmensen die weten waar ze het over hebben. Geen nonsens en rare dingen verzinnen om de prijs zo hoog mogelijk te krijgen. Echt de moeite waard om deze heren los te laten op uw dak. Hopelijk gaan ze nog werken met een jaarlijks onderhoudscontract, want dan tekenen wij meteen. Bedankt heren en petje af met deze hitte op het dak!!!
Natasja Frik
Natasja Frik
13:44 08 May 18
Deel 2: Ondertussen dat ik de review aan het schrijven was heeft Timo geld we hebben een nieuwe afspraak gemaakt hij is samen met een collega langsgekomen en van daag zijn alle werkzaamheden naar tevredenheid gedaan. Vogel werend profiel rond de zonnepanelen aangebracht en het lood van de dakkapel vervangen. Nette vriendelijke mannen die keurig werk geleverd hebben.Deel 1: Zoals afgesproken een review alleen had ik graag een beter geschreven.Op de eerste afspraak 30-04-2018 kwam Dhr. van Ommen meer dan een uur te laat maar dit had hij via een telefoontje op tijd laten weten, het lek is niet gevonden maar hij zou met een collega terug komen en nogmaals kijken en tevens een offerte maken voor de verdere werkzaamheden zoals het lood van de dakkapel vervangen.Bij de tweede afspraak 08-05-2018 belde hij af want het zou te laat worden en spraken we af voor 10-05-2018 maar die dag is hij nooit langs geweeest.Jammer want het lijkt me echt een geschikte gast en een keurige werker
Wilma Adams
Wilma Adams
12:15 17 May 18
Op afstand heb ik de werkzaamheden van de nokvorstrenovatie waargenomen bij de firma Van OMMEN.De aanpak van de werkzaamheden beviel mij wel.De firma is klant gericht en benaderbaar, alsmede zijn personeel.Een offerte was dan ook snel genomen en de werkzaamheden snel uitgevoerd.Ik hoop de 10-jarige garantie periode dan ook zonder problemen door te maken.Fam. Blokdijk te Oosterhout.(nbr.)
Herbert Blokdijk
Herbert Blokdijk
12:34 19 May 18
Kan niet anders zeggen dat ik zeer tevrede ben met de service van ommen daktechniek. We hadden een klein probleempje met onze dakgoot, na één telefoontje en direct ingeplande afspraak kon het dezelfde dag nog opgelost worden. En dat terwijl we niet in de planning stonden. Kortom top service! Eerst volgende keer als er wat is, weten wij waar we moeten zijn iig! Goede zaken!Vriendelijke groet,Mitch.
Mitch Doomernik
Mitch Doomernik
19:41 23 May 18
Op 22 mei e-mail gestuurd en gelijk dezelfde dag nam Timo contact op en is die zelfde avond nog een dak inspectie komen doen. Aan de hand van foto's uitgelegd wat er mankeerde en ook gelijk een offerte opgemaakt. Het probleem (dreunend geluid bij wind op schoorsteen) is gelijk die avond opgelost. Bij de inspectie een groot mankement aan het licht gekomen, waarop gelijk gehandeld moest worden.Vanochtend (24 mei) was hij samen met een collega al de nok van ons huis aan het renoveren. Top service! Alles ook netjes opgeruimd achtergelaten. Bij problemen of onderhoud bel ik zeker weer.
Wendy Spare
Wendy Spare
11:56 24 May 18
Ik kreeg ooit een vrijblijvende kosteloze dakinspectie aangeboden door de heer van Ommen en toen ik na een hele poos last kreeg van een grote lekkage heb ik contact met hem opgezocht. Samen hebben we gekeken naar wat er mis was en hoe dit het best gerepareerd kon worden. Alles ging in goed overleg en de heer van Ommen voerde niets uit zonder overleg en zonder mijn goedkeuring. Door het actieve meedenken van van Ommen vielen de kosten reuze mee. De geode comunicatie en uiteindelijke reparative waren top!
Richard Joao Driesman
Richard Joao Driesman
10:24 30 Jul 18
Dhr. Timo van Ommeren, heeft bij ons recent dakonderhoud gedaan.Schoorsteen uitgeslepen, en opnieuw gevoegd,Dakkapel nieuw dakleer erop, alles toppie👍🏼Timo heeft een geweldig team waar hij mee samen werkt.Allemaal zeer sympathiek.Alles keurig gedaan, en achter gelaten. Zelfs de rolluiken afgepoetst,Tussendoor gezellig koffie gedronken met worstenbroodjes.En s.middag lekker broodjes met gebakken ei en spek.Dat hadden ze echt verdiend, en vonden het ook erg lekker!!Paar weken naderhand was er nog een kleinigheidje,even bellen en Timo staat er binnen 2 dagen om het op te lossen.In een woord geweldig.DANK JE WEL TIMO EN TEAM
Gerda Leemeijer
Gerda Leemeijer
13:45 02 Aug 18
Duidelijke informatie en advies gekregen van Timo welke daarna nauwkeurig werd opgevolgd. Tijdens de hele operatie heb ik dmv foto’s alles mee gekregen. Timo heeft het erg druk merken wij af en toe. Gelukkig werkt hij met zeer vriendelijke vakmensen samen die hem goed ondersteunen. Dankjewel voor de reparatie Van Ommen Dakonderhoud en tot de volgende klus!Veel succes met het bedrijf, maar dat gaat volgens mij helemaal goed komen!
Dave
Dave
16:41 16 Aug 18
Voor een spoedvervanging van het dak heb ik voor ons pand meerdere bedrijven in Tilburg benaderd voor een offerte. Gezien de omvang van de opdracht wilden we zeker weten dat we met de juiste partij in zee gingen. Van Ommen Dakonderhoud was niet alleen met prijs de meest aantrekkelijke, ook is ons contactpersoon Timo zeer accuraat, flexibel en prettig in de communicatie. Daarnaast is hij heel vakkundig en eerlijk, wat niet altijd vanzelfsprekend is heb ik uit praktijk geleerd. De service van Timo is geweldig, na het vervangen van het dak nog een aantal keer benaderd, zijn service gaat verder waar de opdracht stopt. Pinar KartalPersan Vastgoed
Pinar Karal
Pinar Karal
09:34 21 Aug 18
Eind juli heeft Van Ommen dakonderhoud een spoedreparatie uitgevoerd aan ons dak vanwege een stormschade. Timo reageerde meteen op ons telefoontje en een uur later was hij al met de spoedreparatie aan de slag. De echte reparatie is medio augustus geklaard. Het team waarmee van Ommen werkt zijn goede vaklui die de klus op een prima wijze hebben uitgevoerd. Verder een super service en alles netjes achtergelaten. Ik kan dan ook van Ommen Dakonderhoud van harte aanbevelen.Eind augustus heb ik gebeld dat een klein deel van het voegwerk een andere kleur had. Dit is snel en uitstekend verholpen. Dus ook bij klachten is van Ommen er snel en vakkundig bij. Een compliment voor het gehele team van van Ommen. Je kunt er van opaan!
Paul Nijskens
Paul Nijskens
14:43 29 Aug 18
Timo en collega's konden ons gelukkig ontzettend snel van dienst zijn bij ons dakonderhoud (nieuwe loodslabben) en hebben tevens een nieuw dak op onze schuur geplaatst. Alles ziet er netjes en straks uit! Zowel Timo als collega's zijn vriendelijk, behulpzaam en meedenkend!
Anneloes
Anneloes
09:58 31 Aug 18
Afgelopen week een mooi schuurdakje laten maken bij mijn ouders. Goede uitleg gehad van timo. Wij zijn tevreden met het werk wat geleverd is. Bedankt timo voor de goede service!
Bagia Parinussa
Bagia Parinussa
08:01 04 Sep 18
Top, gratis een kleine reparatie en advies over onderhoud. Hopelijk kunnen we weer een tijd vooruit, maar als het nodig is weet ik bij wie ik moet zijn.
Henk van Riel
Henk van Riel
09:04 07 Sep 18
De eerste nacht na onze vakantie flinke lekkage op zolder. Dezelfde dag nog kwam Timo kijken en gaf gratis advies waarbij hij foto's maakte om ons te laten zien wat er aan de hand was. Het dak zou 2 weken later gemaakt kunnen worden. Een paar dagen nadat Timo was geweest bleek dat er regen op komst was. Na één telefoontje regelde Timo een ploeg die eerder aan de gang kon zodat we niet nog een keer alles nat hadden. De jongens waar hij mee samenwerkt zijn vriendelijk in het contant en werken netjes. Nadat alles gemaakt was nam Timo nog een keer contact met ons op om na te gaan of echt alles droog was gebleven. Kortom zeer goede service en laagdrempelig in contact. Wij zijn erg tevreden over Timo en zijn collega's.
Linda de Bont
Linda de Bont
10:57 18 Sep 18
Na wat heftige regenbuien kwamen ze 3 man sterk het dak vernieuwen. Ze waren zo klaar met leggen. Daarna hebben ze nog geholpen met de terrastegels erop leggen. Super service !!
Jako Trouw
Jako Trouw
13:45 21 Sep 18
Timo komt zijn afspraken na en als er iets tussenkomt dan neemt hij contact op. Binnen een week na de offerte ging hij al aan de slag met zijn team en was het binnen twee weken klaar. Daken liggen er strak op een ze ruimen alles netjes op. Misschien niet de goedkoopste, maar zeker goede service en kwaliteit voor je dak.
tanjalaika
tanjalaika
08:12 24 Sep 18
Gebeld ivm een oude leķkage in de keuken. Er wordt goed geluisterd en zorgen worden serieus genomen. Timo en zijn collega's laten er geen gras over groeien en gaan snel aan de slag. Er wordt vakkundig gewerkt en er is makkelijke en open communicatie. Twijfels zijn bespreekbaar en op het moment dat het nodig is, komt Timo nog een extra dag langs. Ik ben erg tevreden.
Ingeborg
Ingeborg
08:58 30 Sep 18
Fantastische service!! Snel ter plekke voor de reparatie van onsplatte dak.
Jill de Rooij
Jill de Rooij
05:15 20 Oct 18
Naar volle tevredenheid heeft Van Ommen Dakonderhoud een nieuw plat dak gelegd. Timo komt zijn afspraken na en heeft keurig en vriendelijk personeel. Bedankt voor de snelle service Timo, TOP!
Ingeborg Klijn
Ingeborg Klijn
16:23 06 Dec 18
Onlangs het dak laten renoveren door Timo en zijn mannen. Afgelopen weekend veel regen gehad maar het dak is nog steeds waterdicht met dank aan mannen. Kontakt tussen de mannen en ons verliep op een prettige manier. Qua afspraken en werk kan ik jullie aanbevelen.
Johan van Gils
Johan van Gils
18:53 10 Dec 18
Contact opgenomen naar aanleiding van grote lekkage op de zolder. Gelukkig kon timo snel schakelen en een week later starten. Zeer tevreden met de werkzaamheden van timo en zijn team, duidelijke afspraken, goede communicatie en een super resultaat. Zeker een aanrader!
Dani Moerenhout
Dani Moerenhout
15:52 14 Dec 18
Contact gezocht met Timo voor inspectie n.a.v lekkage aan dak, een week later is Timo en zijn mannen begonnen aan de klus. Het resultaat is dat de mannen netjes en goed gewerkt hebben. Ook in de omgang onder elkaar een geoliede machine.
Lieke Goossens
Lieke Goossens
11:43 19 Dec 18
Timo heeft ons dak weer waterdicht gemaakt. Na ons telefoontje was hij snel ter plekke. Een nette offerte werd uitgebracht waardoor we snel tot zaken kwamen. Zelfs in de drukke kerst periode heeft hij het een en ander kunnen verschuiven om ons te helpen. Dankjewel.
Anouck Horsten
Anouck Horsten
18:56 23 Dec 18
In de ochtend gebeld en direct een afspraak kunnen maken voor diezelfde dag. Er werd erg vriendelijk en professioneel gehandeld. Aan het eind van de dag was alles in orde! Ik ben enorm blij met het werk dat is geleverd. Ik zou van Ommen dakonderhoud iedereen aan kunnen bevelen!
Loes Dieltjens
Loes Dieltjens
19:28 27 Dec 18
Super service en vriendelijk personeel. Mijn platte dak is weer mooi bekleed. Wat ik persoonlijk fijn vind aan dit bedrijf is dat er echt naar mijn wensen en eisen geluisterd word en daar een zeer professioneel advies op terug komt.
Guido Petit dit de la Roche
Guido Petit dit de la Roche
17:07 05 Jan 19
Timo heeft bij ons een heel nieuw dak geplaatst! Hij is gedreven, heeft kennis van zaken en is prettig om mee samen te werken! Super gedaan! Ik zal je aan iedereen aanraden! Succes en de toekomst en tot snel!👌💪
Desiree Theuns
Desiree Theuns
15:08 12 Jan 19
Na bellen voor afspraak snel ter plekke en er is meteen een offerte uitgebracht. Werkzaakheden konden al snel aanvangen en dit hebben we ook laten doen. De werkzaamheden werden snel, vakkundig en professioneel aangepakt, door vriendelijk personeel. Van Ommen is zeker een aanrader.
Maureen van den Boogaard
Maureen van den Boogaard
13:07 20 Jan 19
We hebben door Timo ons gehele dak laten vervangen (isolatie, nieuwe dakpannen en herstelwerkzaamheden). Goede en heldere communicatie vanuit zowel Timo als de overige collega's die hij aanstuurt. Ze hebben elke werkdag alles netjes achtergelaten, zowel buiten als binnen (zelfs het servies stond netjes in de vaatwasser 🙂 ). We zijn erg tevreden over het geheel. Van Ommen dakonderhoud is een echte aanrader.
Karin Hoek
Karin Hoek
12:03 22 Jan 19
HALLO ,ALLE LOF VOOR ,TIMO VAN OMMEN ,IK HEB VAN TIMO EEN HÉLE GOEIE TIP GEHAD ,EN WAT IS DAT EEN VRIENDELIJKE JONGEMAN ,MET KENNIS VAN ZAKEN !!SAMEN MET Z'N MANNEN ,DOEN ZE VAN ALLES OM HET NAAR JE ZIN TE MAKEN ,ZODRA WE WÉÉR EEN KLUS HEBBEN ,KOMEN WE BIJ TIMO TERUG .
Mieke Bond
Mieke Bond
10:32 31 Jan 19
Goede service, fijn personeel en kwalitatief goed werk! Daarnaast denken ze mee met de klant. Het platte dak ziet er weer helemaal goed uit!
Ivo Bourgondiën
Ivo Bourgondiën
14:26 01 Feb 19