Asbest verwijdering dak

Uw asbest dak laten verwijderen? Kies dan voor écht vakmanschap voor het beste resultaat.

Bel ons direct

Asbest verwijdering dak

Asbest verwijdering dak betreft een stukje vakmanschap. Heeft u in het dak van uw woning asbest zitten? Dan staan we bij Van Ommen Dakonderhoud klaar om u te helpen. Bij asbestsanering dak kunnen gevaarlijke stoffen vrijkomen. Het is daarom belangrijk om voor deze klus altijd een professional in te schakelen. Wij zijn gespecialiseerd in alle dak gerelateerde werkzaamheden. Van het isoleren van daken tot het verwijderen van asbest. U kunt voor elk probleem aan uw dak bij ons terecht.

 

Bij de uitvoering van onze werkzaamheden staat kwaliteit en veiligheid centraal. We werken met goede materialen en onze dakdekkers beschikken over alle benodigde kennis. Of het nu gaat om asbest verwijderen dak of om dakrenovatie. Wij gaan te allen tijde voor perfectie. En dat is iets dat zeker bij een klus zoals asbestsanering erg belangrijk is. Wilt u dat wij uw dak asbestvrij maken? Vraag dan direct een offerte bij ons aan zodat u inzicht krijgt in de mogelijkheden.

Asbest inventarisatie laten uitvoeren

Voordat de eventuele asbest in uw woning verwijderd kan worden, moet er een asbest-inventarisatie worden uitgevoerd. Tijdens dit onderzoek wordt er gekeken of en zo ja waar er zich in uw dak asbest bevindt. In sommige gevallen is het direct duidelijk waar de asbest zich bevindt. Maar dit is niet altijd het geval. Gelukkig kunnen onze experts dit wel snel inzichtelijk krijgen.

 

Na het uitvoeren van de asbestinventarisatie wordt er een asbestinventarisatierapport opgemaakt. U kunt dit rapport ook zien als een verslag van de staat van uw dak. Er komt in dit rapport bijvoorbeeld naar voren waar de asbest zich precies bevindt. Vermoedt u dat u asbest pannendak hebt? Of gaat het om asbest plat dak van uw schuur? Laat dan altijd een rapport opmaken en krijg zo inzicht in de staat van uw dak.

 

Asbest verwijderen: wat kost dat?

Asbest kan zich op verschillende plekken in het dak bevinden. De plek en de soort asbest hangt vaak ook samen met het soort dak. Een plek waar vaak asbest onder dak wordt aangetroffen, zijn golfplaten daken. Maar ook op andere plekken kan zich asbest bevinden. Iedere situatie is anders. Dit zorgt ervoor dat er ook geen eenduidige prijs voor elke asbestsanering bestaat. De prijs verschilt namelijk per geval.

 

Wanneer u vermoedt dat er asbest in uw dak zit, wilt u de verwijderingskosten weten. Begrijpelijk. Echter, wij kunnen geen eenduidige prijs geven. De uiteindelijke prijs hangt namelijk van diverse factoren af. U moet hierbij denken aan de grootte van het oppervlak. Maar ook het materiaal en de concentratie van de asbestvezels spelen mee. Wilt u meer weten over het kostenplaatje in uw specifieke geval? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen omtrent (de kosten van) asbest verwijdering.

 

Nieuw dak laten plaatsen

In sommige gevallen kan de asbest met asbest verwijderaar worden verwijderd. Het gaat dan om een kleine oppervlakte waar zich asbest bevindt. Maar in de meeste gevallen zal het gehele asbest dak vervangen moeten worden. Eerst dient het oude dak vakkundig te worden verwijderd. En daarna kan er een mooi nieuw dak geplaatst worden. Ook voor het plaatsen van nieuwe daken staan onze professionele dakdekkers voor u klaar.

 

Of het nu gaat om het plaatsen van een plat dak of om een schuin dak. Wij doen het allemaal. Uw nieuwe dak zal van hoogstaande kwaliteit zijn daar wij enkel goede materialen gebruiken. Daarnaast hechten wij ook veel waarde aan een goede dakisolatie. Een goede isolatie van het dak is met het oog op de energierekening immers erg belangrijk. Dus wilt u dat uw asbest dak op professionele wijze wordt vervangen voor een kwalitatief goed dak? Laat het ons dan weten. En ook voor alle andere dak gerelateerde vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Vraag gratis een professionele zonnepanelen inspectie en offerte aan

Wij voorzien u van de juiste informatie om uw dak onderhoud in orde te maken