Schilder gezocht voor binnen of buiten?

Bent u op zoek naar een schilder voor binnen of voor buiten? Kies dan voor écht vakmanschap voor het beste resultaat.

Bel ons direct

Schildersbedrijf gezocht?

Schilder gezocht voor binnen of voor buiten? Dan bent u bij Van Ommen Dakonderhoud aan het juiste adres. Het schilderwerk omvat een belangrijk onderdeel van uw pand. Een mooi stukje schilderwerk draagt uiteraard bij aan een fraaie uitstraling van het geheel. Maar daarnaast levert het schilderwerk ook een belangrijke bijdrage aan het kwaliteitsbehoud van het pand. Neem bijvoorbeeld de kozijnen. Deze zullen langer meegaan wanneer ze regelmatig voorzien worden van goede verf. 

We kunnen dus wel stellen dat kwalitatief goed schilderwerk onmisbaar is voor ieder pand. Wij begrijpen dat. We investeren daarom in kwaliteit en maken daarmee enkel gebruik van de allerbeste materialen. Tevens blijven we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Zo kunnen wij u te allen tijde van het beste schilderwerk voorzien.

Mooi schilderwerk voor binnen 

Bij de inrichting van een woning wordt doorgaans volop aandacht besteed aan het interieur. Echter, ook het schilderen van de ruimte moet niet worden vergeten. De basis van een mooie ruimte wordt namelijk gevormd door het schilderwerk. Het schilderwerk kan de uitstraling van een ruimte zelfs maken of breken. 

Zo zorgt schilderwerk dat volledig afgebladderd is voor een onverzorgde uitstraling. Mooi schilderwerk binnen haalt daarentegen de ruimte volledig op. Investeer daarom in kwalitatief goed schilderwerk en haal daarmee het maximale uit een ruimte. Wij staan voor u klaar om dit voor u te realiseren. Van het schilderen van de trap en de kozijnen tot de muren en plafonds. Wij doen het allemaal. Wilt u meer weten over ons schilderwerk voor binnen? Neem dan gerust contact met ons op!

Schilderwerk buiten 

Mooi schilderwerk is niet alleen voor de binnenkant van een woning van belang. Ook de buitenkant van een woning heeft eens in de zoveel tijd een nieuwe laag verf nodig. Sterker nog, de buitenkant van een woning dient doorgaans vaker geschilderd te worden dan de binnenkant. De binnenkant van een woning moet gemiddeld eens in de zes jaar opnieuw geschilderd worden. De buitenkant van de woning moet daarentegen iedere vier tot vijf jaar van een nieuwe laag verf worden voorzien.

Dat een huis buiten schilderen vaker nodig is, heeft alles te maken met de weersomstandigheden. Het schilderwerk krijgt buiten simpelweg met meer weerstand te maken. Van hevige temperatuurverschillen tot neerslag. Het zijn allemaal aspecten die invloed hebben op het schilderwerk. Begint het schilderwerk op de kozijnen te bladderen? Laat dan tijdig uw kozijnen schilderen en voorkom dat uw kozijnen verder in verval raken. 

Kwaliteit boven kwantiteit 

Wilt u uw huis schilderen? Denk dan goed na alvorens u een schilder inschakelt. Kies voor kwaliteit boven kwantiteit. Schilderen betreft een stukje vakmanschap. Voor écht goed schilderwerk is goed materieel, specialistische kennis en ervaring nodig. Wij bij Van Ommen Dakonderhoud beschikken over deze aspecten en kunnen u daarmee van écht vakmanschap voorzien. 

Wij hebben bij onze werkzaamheden kwaliteit centraal staan. We gaan voor perfectie en zijn pas tevreden als u dat als klant ook bent. Deze perfectie ziet u niet alleen terug in onze manier van werken, maar ook in onze materialen. Wij investeren uitsluitend in verf van goede kwaliteit. Schilderwerk is immers een belangrijk onderdeel van het geheel. Het vormt de basis. En alleen met een perfecte basis kan een perfect geheel gevormd worden. 

Schilder voor bedrijven én particulieren

Niet alleen als particulier kunt u bij ons terecht, maar ook als ondernemer. Ook bedrijfspanden moeten immers van schilderwerk worden voorzien. Als ondernemer is het belangrijk dat u een goede indruk maakt op uw (potentiële) klanten. Een mooi verzorgd pand dat voorzien is van net schilderwerk zal hier zeker aan bijdragen. Door als ondernemer te investeren in kwalitatief goed schilderwerk investeert u dus indirect in uw bedrijf. 

Wilt u ook investeren in de uitstraling en de kwaliteit van uw pand? Dan komen wij graag bij u langs voor het leveren van een stukje vakmanschap. We kunnen voor u zowel de buiten- als de binnenkant van het pand schilderen. Wij zijn werkzaam in de gehele provincie Noord-Brabant. Maar onze klanten bevinden zich hoofdzakelijk in Den Bosch, Tilburg, Breda en Eindhoven. Naast het schilderwerk kunt u bij ons ook terecht voor andere diensten. U moet hierbij bijvoorbeeld denken aan dankrenovatie. Meer weten? Neem contact met ons op!

Wat zijn de kosten? 

Het regelmatig laten schilderen van een pand is op basis van meerdere factoren belangrijk. Maar wat kost het schilderwerk precies? Een eenduidig antwoord valt hier niet op te geven. Ieder schilderproject is immer anders. Zo moet er buiten doorgaans gebruik worden gemaakt van een steiger. En ook de verf is voor binnen anders dan voor buiten. De buitenverf moet immers bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. 

Een eenduidig prijskaartje valt er dus niet te geven voor het schilderwerk in het algemeen. Wel kunnen we stellen dat u bij ons altijd waar krijgt voor uw geld. Wij streven immers altijd perfectie na. Wilt u meer weten over de prijzen? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Vraag een gratis professionele schilderinspectie aan

Wij voorzien u van de juiste informatie om uw dak onderhoud in orde te maken