Dak vervangen Tilburg

Dak vervangen in Tilburg? Dat laat u natuurlijk uitvoeren door Van Ommen Dakonderhoud. Wij zijn de specialist in uw regio met scherpe prijzen binnen uw budget. 

Bel ons direct

Dak laten vervangen in Tilburg?

Dak vervangen is van essentieel belang als u regelmatig last heeft van lekkages door zwakke plekken in uw dak. Als u eenmalig een lekkage heeft is het vervangen van een compleet dak natuurlijk niet noodzakelijk. Bij Van Ommen Dakonderhoud voeren we daarom altijd een gratis dakinspectie uit. We bekijken de zwakke plekken en komen met een kostenefficiënte oplossing. Hierbij kunnen we een compleet dak laten vervangen in Tilburg of slechts delen van het dak. Dit is puur afhankelijk van de staat van uw dak.

Pannendak vervangen zonder verborgen kosten

Dak vervangen in Tilburg? Een groot deel van de daken in Nederland zijn voorzien van dakpannen. Dakpannen zijn duurzaam en gaan tientallen jaren mee. Maar ook dakpannen zijn op ten duur aan vervanging toe. Vaak zijn de pannen zelf niet kapot, maar is de beschermlaag versleten. Doordat de beschermlaag versleten is komt er meer vocht doorheen en kan u last krijgen van lekkages. Bij Van Ommen Dakonderhoud kunnen we een pannendak vervangen indien dit noodzakelijk is. Als we langskomen doen we altijd een gratis dakinspectie. Op basis hiervan geven we een eerlijke totaalprijs zonder verborgen kosten. We komen altijd met de meest kostenefficiënte oplossing om uw pannendak te vervangen.

Met spoed hulp nodig ? Bel ons direct op 06 – 53 89 28 34 of vraag hier gratis en vrijblijvend een dakinspectie/offerte op.

Dak vervangen in Tilburg zonder onnodige extra kosten

Vooral bij een pannendak is het lang niet altijd noodzakelijk om een compleet dak te vervangen. Soms is het al voldoende om nieuwe folie onder de pannen aan te brengen en de kapotte dakpannen te vervangen. Dak vervangen noodzakelijk? Het is natuurlijk zonde van uw geld en budget om alles te vervangen terwijl een groot deel van de dakpannen nog goed zijn. Bij Van Ommen Dakonderhoud voeren we ons werk uit zoals we het bij ons eigen dak ook zouden doen. Dit is de reden waarom klanten graag bij ons terugkomen voor dakwerkzaamheden. 

Bitumen dak vervangen bij lekkages

Bitumen dak vervangen? Helaas is een plat dak vervangen een bijzondere klus. Regelmatig komen er klanten langs die hun platte dak niet waterdicht krijgen. Er zijn soms meerdere “experts” langs geweest. Bij Van Ommen dakonderhoud werken we daarom met hoogopgeleide dakdekkingsdeskundigen. Bij een lekkage bij een bitumen dak sturen we alleen een ervaringsdeskundigen langs. Dankzij onze ruime ervaring krijgen wij uw dak weer lekvrij. Dit doen we door een laag bitumen te vervangen en indien nodig het dakbeschot. Uiteraard kijken we ter plaatse naar de meest kostenefficiënte oplossing op maat. Een dak vervangen Tilburg laat u bij ons altijd uitvoeren binnen uw budget en tegen de scherpste prijzen. 

Dak laten vervangen Tilburg met 10 jaar garantie op materiaal

 

 Dak laten vervangen Tilburg

Van Ommen Dakonderhoud is dé specialist uit de regio in al uw dakwerkzaamheden. Alles wat met uw dak te maken heeft kunnen we regelen. Van een compleet dak vervangen Tilburg tot enkele dakpannen, we draaien nergens onze handen voor om. Daarnaast krijgt u op onze werkzaamheden standaard 10 jaar garantie. 

Plat dak vervangen met een kostenefficiënte oplossing

Dak vervangen in Tilburg? Afhankelijk van de staat van uw dak kunnen we een plat dak laten vervangen door enkel de toplaag te vervangen. Maar dit is wel afhankelijk van de staat en het aantal lekkages dat u heeft. Soms is het pure noodzaak om ook het dakbeschot aan te pakken. Dit is de reden waarom u bij ons een gratis dakinspectie cadeau krijgt. We kunnen dan pas echt beoordelen welk plan van aanpak noodzakelijk is.

Maak een afspraak voor een dak vervanging in Tilburg

Wilt u weten waar u aan toe bent bij een dak vervangen Tilburg? Maak direct een afspraak met onze dakspecialist. We komen dan direct bij u langs voor uw vrijblijvende dakinspectie.

Scroll naar boven