Waarderingen

Leest u rustig de ervaringen van onze klanten. Of laat natuurlijk uw eigen ervaring met ons achter. Wij zijn benieuwd!

Bel ons direct

Klant reviews, ervaringen over onze werkzaamheden. Laat u overtuigen dat wij de beste zijn om uw dak aan toe te vertrouwen.

Onze klanten geven ons een super waardering. Dat is iets waar we enorm trots op zijn en wat we koesteren. Bedankt voor waarderingen. Wij laten het graag zien aan onze nieuwe klanten. Zoals altijd 100% tevredenheid-garantie op ons werk en onze materialen!

Gijs Van Kempen
Gijs Van Kempen
10:00 16 Oct 21
Hebben bij Timo ons gehele jaren dertig dak in Breda laten vervangen (pannen en daklatten). Ook de schoorstenen opnieuw met lood laten “bekleden” en daklaag dakkapellen. Dak samen met buren laten vervangen waardoor er een mooi geheel ontstond. Zit er weer uit als nieuw. 10 jaar garantie. Eerlijke prijs. Timo is erg enthousiast, klantgericht en gedreven. Reageert snel op telefoon en sms en lost probleempjes tijdens de werkzaamheden snel en accuraat op. Werklui rondom Timo zijn allemaal aardig en beleefd.
Coen Kuijstermans
Coen Kuijstermans
18:37 06 Oct 21
Wij hebben Van Ommen vanaf aanvraag offerte t/m de afronding van de werkzaamheden ervaren als een zeer betrouwbaar bedrijf. De werkzaamheden werden helaas een week later dan gepland door uitloop bij een andere klus. Maar door goede communicatie over de werkzaamheden, kosten en planning wisten wij precies waar wij aan toe waren in afstemming met onze andere klussen. De werkzaamheden zijn naar wens uitgevoerd door prettige vakmensen.
PR Lee
PR Lee
11:34 03 Oct 21
Van Ommen Dakonderhoud heeft bij ons in Tilburg het hele dak vervangen en een mooie dakkapel geplaatst. Timo gaf ons eerlijk advies en een goede prijs. Alles is volgens afspraak verlopen en de samenwerking met Timo en zijn medewerkers was uitstekend. Na de klussen werd ook steeds netjes opgeruimd. Voor de dakkapel een groot compliment aan Eef van Pinxteren. Vanuit de buurt hebben we al vele complimenten ontvangen over ons vernieuwde dak en de dakkapel. Andere buurtbewoners (in Oud-Noord) overwegen nu ook dit bedrijf in te schakelen. We raden Van Ommen Dakonderhoud van harte aan!
Rob Tieleman
Rob Tieleman
09:34 03 Oct 21
Laatste week van september nieuw pannendak op onze woning. Na flink wat speurwerk in zee gegaan met van Ommen. De reviews kloppen prima en geen spijt van de gemaakte keuze. In korte tijd alle pannen ( 2400 ) vervangen. De dakdekkers waren keurig en voorkomend en de werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd. Geen spijt van. Complimenten.
arjan van der straate
arjan van der straate
17:06 29 Sep 21
Na een gesprek met Timo over het te verrichten werk bij het vervangen van het dak van onze jaren 30 woning, is dit zeer netjes gelegd. Vriendelijke en vakkundige werklui. De service vanuit Van Ommen Dakonderhoud is erg klantvriendelijk. Een aanrader voor iedereen!
mariella luijkx
mariella luijkx
08:36 24 Sep 21
Wij zijn heel erg tevreden over Van Ommen, het werk wat ze gedaan hebben is goed gedaan volgens afspraak en de mannen waren vriendelijk en gaven duidelijke uitleg wat er gedaan was of gingen doen. Top bedrijf en raad ik zeker aan.
Maarten Bijlard
Maarten Bijlard
11:10 21 Sep 21
Fijne club werklieden die snel een volledige dakrenovatie volbrengen. Overwachte hoeveelheid meerwerk gaf weinig vertraging. Ook prettige communicatie, afstemmingen over de diverse werkzaamheden.
Ester van
Ester van
16:13 18 Sep 21
Vorige maand dit bedrijf gebeld en hadden meteen tijd om langs te komen. Na een gesprek zijn we meteen akkoord gegaan met de gemaakte afspraken. Het dak is ook op zeer korte termijn vernieuwd. Alle afspraken zijn nagekomen en wij zijn super blij met ons nieuwe dak!! We raden dan ook iedereen dit bedrijf aan!
Jody Salomon
Jody Salomon
21:54 30 Aug 21
Van Ommen dakonderhoud heeft bij ons de oude dakpannen en panlatten verwijderd. En vervolgens dampwerende folie, nieuwe panlatten en dakpannen geplaatst.Erg aangenaam ‘intakegesprek’ met Timo gehad en vervolgens alles afgestemd.Ze komen netjes hun afspraken na (dit is tegenwoordig niet vanzelfsprekend). Ook vriendelijk en vooral hardwerkende mensen.Een aanrader!
Kees den Brok
Kees den Brok
13:36 26 Aug 21
Een goede keuze om met dit bedrijf in zee te gaan. Met goed overleg keurig werk geleverd.Na onze afspraak, werden er zeer snel nieuwe dakpannen gelegd.Een aanrader.
H Spoelstra
H Spoelstra
16:58 23 Aug 21
Na bijna een jaar zonder succes een ons bekende aannemer, die eerder al wat voor ons heeft gedaan, proberen te bewegen ons dak te repareren, maar eens verder gaan zoeken. Bij Van Ommen uitgekomen (puur door de professionele website). Afspraak gemaakt en een maand later stonden de mannen voor de deur om in actie te komen! Niet alleen snelle reactie van Timo maar ook uitvoering van de werkzaamheden zoals afgesproken, met top kwaliteit en uitgevoerd door professionele, beleefde en gezellige medewerkers! Goedkoop? Niet echt maar serieus het geld meer dan waard. Een aanrader!
Camiel de Leeuw
Camiel de Leeuw
09:18 22 Aug 21
Vanaf aanvraag offerte t/m de afronding van de werkzaamheden hebben wij Van Ommen ervaren als een zeer betrouwbaar bedrijf. Timo dacht mee om voor de bijkomende problemen oplossingen te bedenken. door een goede communicatie over de werkzaamheden, kosten en planning wisten wij precies waar wij aan toe waren. ook is het eindresultaat geheel naar wens uitgevoerd. Tevens heeft Timo ook de juiste mensen ingeschakeld om de dakkapellen te repareren en de zinken daken te vervangen.
Lindy & Marc Suter
Lindy & Marc Suter
18:32 09 Aug 21
We hebben het completen dak laten vervangen van isolatie tot nieuwe pannen! Plat dak laten bitumen en nieuwe dakramen erin! Aardig personeel, nette en harde werkers. Ze komen afspraken goed na. Super tevreden over het bedrijf. Ik zou het bedrijf iedereen aanraden.
Peter Bergs
Peter Bergs
18:10 29 Jul 21
In mei hebben we onze dakrenovatie moeten uitstellen door het slechte weer. Dit werd door Timo heel goed overlegd.Op 19 en 20 juli was het dan zover.Ze kwamen mooi op tijd en gingen goed aan de slag.Ze waren met 4 personen en werd er stevig doorgewerkt.Er werd goed en netjes gewerkt. Zijn ook zeer nette en beleefde personeelsleden die voor Timo van Ommen werken.Kan van Ommen zeer aanbevelen voor een goede service en kwalitatief werk.
Reggie en Tonny van den Broek - Prinssen
Reggie en Tonny van den Broek - Prinssen
14:09 26 Jul 21
Vanaf het begin leuk en prettig contact. Niet de goedkoopste, maar je weet wie en wat je krijgt. Prettige, vakkundige en professionele mensen over de vloer. Loopt iets niet helemaal goed en /of er zijn onduidelijkheden dan wordt er over gesproken en het wordt opgelost. Eerder geleverd. Het werk uitgevoerd binnen de afgesproken tijd.
Jess
Jess
08:47 26 Jul 21
In 1,5 week tijd hebben ze het volledige dak van onze 2 woningen vervangen. (jaren 30 woning) Aardige en nette werklui! Ondanks de enorme drukte en veelheid aan opdrachten hebben ze goed werk geleverd. Er mag alleen wat meer aandacht gegeven worden aan de afwerking van bepaalde onderdelen. Uiteindelijk zijn we een tevreden klant!
Daniëlle Dietz
Daniëlle Dietz
08:23 06 Jul 21
We hebben 2 dakkapellen, dakraam, nieuwe dakpannen en dakisolatie laten plaatsen. Dit was een klus waar het hele dak open moest. Vanwege de slechte weersomstandigheden is dit een aantal keer uitgesteld. Timo wilde geen risico lopen op waterschade. Jammer dat het werd uitgesteld, maar fijn dat hij als aannemer geen enkel risico wilde nemen. Uitvoering was goed. Leuk en hard werkend team dat uiteindelijk in extreme hitte dagen op het dak heeft gewerkt.
Henk Van Den Hurk
Henk Van Den Hurk
19:41 01 Jul 21
Na ernstige lekkages in een uitbouw heeft Van Ommen dakonderhoud me goed geholpen. Ook al was er sprake van drukte, vonden ze snel tijd voor een tijdelijke fix zodat ik me geen zorgen hoefde te maken tijdens een regenbui in afwachting van de volledige reparatie. Vriendelijke mensen die het werk komen uitvoeren, die hard hebben gewerkt om voor onze vakantie klaar te zijn. Ik kan Van Ommen van harte aanbevelen!
86Dynamix
86Dynamix
12:45 20 Jun 21
Informatief gesprek gevoerd met Timo over de verschillende mogelijkheden van isoleren. Uiteindelijk kosten en opbrengst naast elkaar gelegd. Dit deed mij inzien enkel dak te vervangen met dampwerende folie.Zeer te spreken over de aanpak, openheid en meedenken van Timo. Hij weet precies wat de klant wilt en wat past per vraag.Dankjewel Timo en tot over 2 jaar als we ons platte dak van de aanbouw gaan vervangen
Arrien van Schaik
Arrien van Schaik
13:12 15 Jun 21
Zoals al eerder in een review is vermeld, is Van Ommen niet de goedkoopste. Daar staat tegenover dat er zeer goede kwaliteit wordt geleverd met een vriendelijke, eerlijke en positieve benadering. Er zaten een paar dingetjes tegen, maar deze werden door Timo zeer snel en perfect opgelost. Zeer tevreden!
Jeffrey Van de Meerendonk
Jeffrey Van de Meerendonk
18:19 14 Jun 21
Onze nieuwe woning had een complete renovatie nodig, zo ook platdak van de aanbouw. Verschillende dakdekkers zijn langsgeweest. De een een nog grotere beunhaas dan de ander. Timo niet. Timo kwam op ons over als een gedreven, gepassioneerde en ambitieuze ondernemer.De jongens die het kwamen maken, Rob en Mike, hebben tevens prima werk geleverd en zijn gezellige en nette jongens.
Dennis Vendel
Dennis Vendel
08:34 10 Jun 21
Vooraf een duidelijke en prettige intake, en achteraf ook geen verrassingen. Vriendelijke en kundige medewerkers, die mijn platte daken van een netjes afgewerkte POCB-bedekking hebben voorzien. Ook de bestaande afwatering is met hun hulp enorm verbeterd. Erg blij met het resultaat en de geleverde service!
M. Herrijgers
M. Herrijgers
18:19 18 May 21
Na telefonisch een afspraak gemaakt te hebben voor een opname i.v.m. een offerte voor het vervangen van de dakpannen van onze woning hebben wij een prettig gesprek gehad met Timo. Nam echt de tijd voor ons en heeft al onze vragen duidelijk beantwoord.Nadat we meteen de prijs door hadden gekregen aan de keukentafel hebben we nadien nog contact gehad i.v.m. vragen van onze kant. Ook deze vragen duidelijk en rustig beantwoord.Doordat de kosten van de verbouwing aan onze schuur hoger uitvielen dan gepland hebben wij besloten om het vervangen van de dakpannen zelf uit te voeren, anders hadden we de opdracht zeker aan Timo gegeven.Afspraken omtrent het offerte traject werden iedere keer goed nagekomen en wij hebben dus ook zeker een positief gevoel bij dit bedrijf.
Hielke Schut
Hielke Schut
10:01 18 May 21
Vanaf het begin leuk en prettig contact. Niet de goedkoopste, maar je weet wie en wat je krijgt.Prettige, vakkundige en professionele mensen over de vloer.Mocht er iets niet helemaal goed lopen, dan wordt er over gesproken en het opgelost.Eerder geleverd en binnen de tijd.
Jeroen Aarts
Jeroen Aarts
10:14 11 May 21
Plat dak en dakkapellen opnieuw bitumen op laten leggen. Tevens nieuw lood rondom de dakkapellen. Bij de verwachting op slecht weer zijn ze eerder gekomen en met maar liefst zeven man binnen één dag de klus geklaard (groot oppervlak). Keurig gewerkt, afval meegenomen en afspraken nagekomen. Vriendelijke medewerkers.
Kelsey Xxx
Kelsey Xxx
18:46 07 May 21
Ons dak laten isoleren met POCB. Timo is een jonge ondernemer. Maar weet heel goed wat belangrijk is voor een klant. Duidelijke communicatie en goede afspraken. Wij zijn heel blij met het resultaat. De goede recensies is Van Ommen meer dan waard
E Tahtasiz
E Tahtasiz
12:51 07 May 21
Al vanaf het eerste moment liep alles vlot en duidelijk. Prijs/kwaliteit is uiteindelijk echt goed. Ik ben in het verleden wel eens eerder met een ander dakdekkersbedrijf in zee gegaan. De service en vooral de kwaliteit (van het geleverde werk) is bij dit bedrijf echt goed in vergelijking met de andere. Mocht ik ooit in de toekomst nog een dakdekker nodig hebben dan kom ik hier zeker terug.
Alex de Lang
Alex de Lang
08:28 06 May 21
In verband met lekkage op verouderd dak besloten om dak te vervangen.Betreft geschakeld garage dak met buren. Op zoek naar kwaliteit en goede prijs meerdere bedrijven op bezoek gehad. Bij Van Ommen goede reviews op internet, zo veel positief, dat wij benieuwd waren of ze dat waar konden maken, dus ook van Ommen uitgenodigd.Van de 4 bedrijven waren ze niet de goedkoopste, niet de duurste. Op basis van een prettig gesprek kwam men als ervaren over en we kregen goed advies over de mogelijkheden. Uiteindelijk gekozen voor POCB dakbedekking (bitumen met glasweefsel versterkt). Er werd 2 dagen uitgetrokken voor het geheel, uiteindelijk zijn dat er 2,5 geworden. Waar ik overigens heel blij mee was dat men de tijd nam om het een dag later netjes en goed af te ronden en men niet ging afraffelen op de 2e dag. Die halve dag heeft men goed benut om wat zaken die nog niet aan hun eigen eisen voldeden te herstellen, ook nog wat kleine opmerkingen van ons werden netjes aangepast. Al met al heel tevreden, fijne medewerkers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Het werk ziet er super netjes uit en ik heb volledig vertrouwen in hetgeen is gemaakt. Wat mij betreft is Van Ommen een aanrader en het eventuele extra geld zeker waard. En ja, men maakt de positieve beoordelingen dus waar.
Joke Velden
Joke Velden
06:15 04 May 21
Ze hebben bij ons nieuwe pannen op het dak gelegd, prima gegaan, zo opgeknapt, leuke ploeg die bij ons kwam, zeer aan te bevelen, top gedaan. Nadat het halve dak eraf was begon het keihard te regenen, dak afgedekt en de volgende dag met een mannetje extra terug en toen was het zo dicht, alles keurig achter gelaten, ik beveel zeker van Ommen aan als u denkt over een nieuw dak.
Martien Korting
Martien Korting
17:16 03 May 21
Zeer tevreden over de kwaliteit van dienstverlening in combinatie met de vriendelijkheid van het personeel. Normaal gesproken laat ik geen review achter, maar nu ben ik echt aangenaam verrast en zeer tevreden!
Sandra Shamoiel
Sandra Shamoiel
13:54 03 May 21
met veel plezier samen gewerkt met Timo en zijn collega's.dakpannen vervangen. timo gaf continue goede en duidelijk informatie tijdens de werkzaamheden.wij raden van ommen dakonderhoud aan
N Belkacem
N Belkacem
11:54 02 May 21
Vorige week de heren voor de 2e keer een klus laten repareren. Dit keer het complete dak voorzien van nieuwe dakpannen en daarnaast wat andere kleinere reparatie werkzaamheden. Wederom super werk afgeleverd!
Ismael de Ling
Ismael de Ling
09:17 02 May 21
Naar tevredenheid is ons dak onlangs gerepareerd. Communicatie verliep professioneel en de prijs was aantrekkelijker dan bij andere partijen.Ismaël en Suus
Michael Jansen
Michael Jansen
05:20 27 Apr 21
Vlotte service! Afspraken worden netjes nagekomen. Er wordt netjes gewerkt.
Jeffrey Groot
Jeffrey Groot
14:48 26 Apr 21
Netjes, begripvol en snel. Je kan er goed mee overleggen hoe en wat. En als je er niet uit komt dan is altijd een oplossing te vinden. Wat ik vooral belangrijk vind is eerlijkheid, kwaliteit, en duidelijkheid. En dat zijn ze.
Sebastian Battaglia
Sebastian Battaglia
15:50 06 Apr 21
Vanwege een lekkage op ons platte dak contact gezocht met van Ommen b.v. voor een vrijblijvende gratis inspectie. Dat kon al gelijk diezelfde dag.Aangezien het dak al sterk verouderd was, verraste het ons ook niet dat het platte dak aan vernieuwing toe was. Alles was duidelijk uitgelegd.Al snel was er een redelijke prijs afgesproken en een datum voor uitvoering.Na enkele dagen werden we gebeld dat er al eerder een mogelijkheid was om het dak te vernieuwen.Zelf op tweede paasdag tussen de sneeuw, regen en hagelbuien door was er hard gewerkt aan het dak. Respect!Het dak ligt er weer netjes bij en er zit 10 jaar garantie op!Het dak zelf kan er weer 20/25 jaar tegen aan!!Bedankt voor het snelle reageren en de vakbekwame werklieden.Vriendelijke groet,Sebastian en Nicole
Friso van dijk
Friso van dijk
13:17 21 Mar 21
Wij zijn zeer te vrede over van Ommen dakonderhoud.Wij hebben ons dak laten renoveren met nieuwe pannen en aan de buitenzijde isoleren,dakraam geplaatst en schoorsteen laten verwijderen. De klus was in 2 dagen geklaard.. wij raden iedereen Van Ommen dakonderhoud aan.
Joris Bressers
Joris Bressers
12:42 12 Mar 21
Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden van Van Ommen Dakonderhoud. Het contact met Timo is prettig en de afspraken en offerte zijn duidelijk. Deze week is ons pannendak vervangen en is het dak geïsoleerd. De werkzaamheden zijn netjes en snel uitgevoerd.Prima bedrijf om je dakklussen door te laten verrichten dus!
Jeffrey Groot
Jeffrey Groot
15:11 06 Mar 21
Netjes, begripvol en snel. Je kan er goed mee overleggen hoe en wat.
jaco wijsman
jaco wijsman
14:21 03 Mar 21
Van Ommen heeft met een sympathieke goed samenwerkende ploeg van vier man in twee dagen ons gehele schuine dak van nieuwe pannen voorzien, nieuw soort lood, mooi in kleur, en ook nog eens de dakgoten er gratis bij schoongemaakt. Snel en goed werk. Complimenten en aan te raden.
Ad de Jonge
Ad de Jonge
14:34 18 Feb 21
Snelle en duidelijke info na contact te hebben opgenomen. Het contact en gesprek met Timo was prettig en ook was het mogelijk om een snelle datum voor reparatie af te spreken.Werkzaamheden door personeel netjes en goed uitgevoerd, we gaan ervan uit dat de problemen nu helemaal zijn opgelost.
Ralph
Ralph
12:19 02 Feb 21
Vanwege lekkage op zoek gegaan naar hulp. Timo reageerde erg snel en meteen bereidt tijd vrij te maken om inspectie te doen. Daklaag bleek ouder dan we dachten en na goed overleg en advies overgegaan tot laten plaatsen van nieuwe daklaag. Goed en professioneel opgepakt. Zonnepanelen? Geen probleem, ook dat regelen ze in samenwerking met een erkend bedrijf zodat deze netjes afgekoppeld worden en weer aangesloten zodra men klaar is met het dak. Prima werk, een aanrader als je goed advies en goed werk wilt m.b.t. je dak.
Miranda van Stiphout
Miranda van Stiphout
15:51 28 Jan 21
Afgelopen week hebben wij een volledig nieuw dak gekregen inclusief dakisolatie. Fijne communicatie met Timo over de werkzaamheden en de opgesplitste offerte/factuur voor de hypotheek. Hij heeft zelfs nog geholpen met het vinden van een bedrijf voor de zonnepanelen. De mannen die de werkzaamheden hebben verricht waren netjes, vriendelijk en hebben goed werk geleverd. De halve straat had schijnbaar ook een praatje met ze gemaakt. 😉 Hopelijk zijn we nu eindelijk van alle lekkages af. De eerste regenbuien hebben we al droog doorstaan dus dat zit vast goed! Het ziet er in ieder geval weer super uit!
Wilgard Spierings
Wilgard Spierings
20:04 24 Jan 21
N.a.v. de dakinspectie door van Ommen hebben we onze dakpannen laten vervangen en nieuwe goten en zinken regenpijpen laten plaatsen. Tevens is onze schoorsteen opgelapt. Timo heeft een goed luisterend oor, en ook toen we nog wat punten hadden zijn die prima en snel verholpen. Ons dak ziet er weer picobello uit! Zijn team heeft echt super hard gewerkt in soms barre omstandigheden (regen, kou). Onze ervaring met van Ommen is prima en zeker een aanrader!!!
harry paulussen
harry paulussen
13:15 24 Jan 21
Na een kort en eerlijk orienteringsgesprek hebben ze vrij snel ons compleet dak vernieuwd samen met het aanbrengen van dakisolatie.Ondanks de regen was dit snel en vakkundig gebeurd. Erg vriendelijke mannen. Een aanrader als u denkt aan het vervangen van uw dak.
JAM R
JAM R
11:30 24 Jan 21
In goed overleg vakwerk afgeleverd. Compliment voor de uitvoering van nieuw pannendak en mastiek op garage. Daarnaast: goede bereikbaarheid, net werk en opgeruimd voordat het werk opgeleverd wordt. Aanrader!
Fpgm Brekelmans
Fpgm Brekelmans
11:09 24 Jan 21
Het dak van onze garage was na 28 jaar hard aan vervanging toe. Via de website om contact gevraagd en al snel nam Timo contact op. Afspraak om het dak te bekijken was snel gemaakt. Ook de werkzaamheden werden snel (binnen 2 weken) uitgevoerd! Keurig werk geleverd en ook alles netjes opgeruimd. Dat alles voor een eerlijke prijs. Heb je een dakdekker nodig dan is Van Ommen Dakonderhoud zeker een aanrader.
Yvonne P.
Yvonne P.
10:04 23 Jan 21
Vandeweek ons dak laten vernieuwen en meteen laten isoleren en de dakramen laten vervangen. Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden en de service. Snel uitgevoerd en heel netjes gedaan en na de werkzaamheden alles netjes achtergelaten. We voelen meteen al een groot verschil in de temperatuur in huis. Vriendelijk, kundig en beleefd personeel. Ook de aanlevering van de benodigde documenten voor de aanvraag van de subsidie en de energie bespaar lening was boven verwachting snel. Enige minpuntje vond ik de punctualiteit en dan niet van het personeel, maar van de eigenaar zelf. Een half uur en een uur te laat komen zonder bericht vind ik niet netjes, maargoed, in het grote geheel van de werkzaamheden is het een kleinigheid. Ik zou het bedrijf dan ook zeker aanbevelen.
Jelle Jorritsma
Jelle Jorritsma
13:52 13 Jan 21
Van Ommen reageert snel en is niet te flauw om langs te komen en te vertellen waar het op staat. Deze partij geeft kundig advies en weet waar ze over praten. Nog tijdens het bezoek werd de offerte samengesteld en na het bezoek wist ik precies waar ik aan toe zou zijn.Uiteindelijk besloten het dak niet te vervangen omwille van andere redenen, maar dat lag zeker niet aan Van Ommen Dakonderhoud. Zeker aan te raden.
Hans Onrust
Hans Onrust
08:40 30 Dec 20
Prima service, snel geleverd en goed uitgevoerd. Erg tevreden over Timo en zijn mannen. Top!
Henk Kivits
Henk Kivits
15:23 27 Dec 20
Dinsdag 22 December vochtplekken aan buitenkant garage/aanbouw gemeld bij Timo.Volgende dag heeft hij een inspectie gedaan , en ter plekke een offerte gemaakt.Gelukkig kon er op 24 December nog een nieuw bitumen dak gelegd worden.De mannen van van Ommen leveren vakwerk, werken snel en ruimen als ze klaar zijn de rommel netjes op. En dat tegen een concurrerende prijs.
Hugo Habets
Hugo Habets
13:09 18 Dec 20
Volgens afspraak, vriendelijke mensen, op tijd en met goede kwaliteit. We zijn ontzorgd voor de hele operatie. Erg tevreden met het resultaat!
Annemarie Steenbergen
Annemarie Steenbergen
10:47 16 Dec 20
Goed bereikbaar en snel een afspraak gemaakt. Vooraf netjes gebeld dat hij onderweg was. Ter plekke goede dienstverlening en vriendelijke service. Probleem op dak prima verholpen en goed geadviseerd.
mark droogers
mark droogers
20:40 11 Dec 20
Op tijd, snel en gedegen werk dat met plezier en trots wordt uitgevoerd, ondanks de kou en regen op sommige dagen. Netjes werk, schoon achtergelaten.
jasper mol
jasper mol
19:39 24 Nov 20
Van Ommen heeft bij ons 2 dakkapellen gerenoveerd, 1 schoorsteen gerenoveerd, 2 schoorstenen verwijderd en alle dakpannen + latten vervangen. Wij zijn ontzettend tevreden.Bij aanvraag van de offerte werd er snel contact opgenomen. Na een grondige inspectie kregen wij een uitgebreid advies. De offerte was duidelijk en begrijpelijk opgebouwd.De medewerkers van Ommen hebben echt hard gewerkt! Ze waren vriendelijk en beleefd. Veel respect voor hun inzet.Wij raden van Ommen van harte aan!
Sylvia van der Hammen
Sylvia van der Hammen
19:52 18 Nov 20
De mensen van van Ommen zijn duidelijk in communicatie, komen afspraken na. Goed bereikbaar.Prettige, gezellige mensen en zeer behulpzaam.Ons dak ziet er weer super strak uit!
Eveline Smits
Eveline Smits
17:23 17 Nov 20
Transparante informatie en zorgt voor goede communicatie (ook als er wijzigingen zijn)! Daarnaast hebben ze het werk goed uitgevoerd en alles netjes achter gelaten.
John Sarbach
John Sarbach
14:35 14 Nov 20
Ons hellende woonhuis- plus plat aanbouw- dak binnen de gestelde tijd van 3 werkdagen weer zo goed als nieuw !En alles zonder problemen erg professioneel door een gemotiveerd team van medewerkers perfect uitgevoerd !Nergens een omkijken naar, enkel zorgen voor een bakkie koffie/thee op z'n tijd.ZEER ZEKER EEN AANRADER.Gezien onze leeftijd zullen wij ze niet meer nodig hebben verwachten we......
Janko Bok
Janko Bok
10:25 11 Nov 20
Dak isoleren, nieuwe dakpannen plaatsen en dakkapel plaatsen.prima werk geleverd, ze zijn duidelijk over de werkzaamheden en de kosten daarvan.Ze konden snel aan de slag, dus geen maanden wachttijd.Afspraken worden nagekomen ook wordt er goed gecommuniceerd tijdens de klus.Er wordt snel gewerkt, en alles wordt netjes achter gelaten, waardoor de overlast minimaal is.Kleinigheidjes na de verbouwing werden direct opgelost!Zeker een aanrader dit bedrijf!
Julia Winkel
Julia Winkel
14:03 27 Oct 20
Heel tevreden over de service van Timo. Hij kon op korte termijn, dacht met ons mee, was flexibel en had handige contacten voor asbestsanering. We gaan er eigenlijk vanuit dat we de komende 40 jaar niks meer aan het dak hoeven te doen, anders zouden we 'm zo weer vragen.
Lob Fame
Lob Fame
11:12 14 Oct 20
☆☆☆☆☆Zeer tevreden over de professionele werkwijze van dakdekker Van Ommen!! ☆☆☆☆☆Twee dagen na onze offerte aanvraag werd de dakinsprectie al uitgevoerd en kregen wij (dezelfde dag) een advies en vrijblijvende offerte. Ook zijn wij zeer te spreken over de prijs/kwaliteit verhouding van de offerte.Na akkoord op de offerte zijn ze binnen n week al van start gegaan met de dak renovatie!, deze werd slechts binnen één dag uitgevoerd!De communicatie ging snel, duidelijk en vriendelijk!
edith pulles
edith pulles
19:19 07 Oct 20
professioneel bedrijf, hardwerkende mannen, alles tot in de puntjes geregeld en afgewerkt. Kan van Ommen Dakbedrijf van harte aanbevelen.
Jan van osch
Jan van osch
04:23 30 Sep 20
Gebruik gemaakt van de gratis dakinspectie. Timo was professioneel en behulpzaam! In ons geval was het dak in prima staat en dit werd ook gemeld. Geen neppe of overbodige offertes. Top!
wim la brijn
wim la brijn
18:54 28 Sep 20
Nette offerte via mailkeurig op tijd geleverd en zeer professioneel gelegdecht zeer tevreden
Jan van osch
Jan van osch
15:46 23 Sep 20
Gebruik gemaakt van de gratis dakinspectie. Timo van professioneel en behulpzaam! In ons geval was het dak in prima staat en dit werd ook gemeld. Geen neppe of overbodige offertes. Top!
Jolanda Moelands
Jolanda Moelands
14:42 20 Sep 20
Als acrobaten op het dak. Aardige mensen, werken snel en behulpzaam. Mooi nieuw dak.
Lars Hellwich
Lars Hellwich
18:26 13 Aug 20
Dak opnieuw laten bedekken met nieuwe dakpannen. Dak laten isoleren en dakraam vervangen. Denkt mee over de mogelijkheden. Tijdens werkzaamheden advies gehad over loodbehandeling van lood wat zij niet geplaatst hebben. Vriendelijk.
Kristian Vlaardingerbroek
Kristian Vlaardingerbroek
10:44 24 Jul 20
Binnen no-time hebben de jongens alle dakpannen vervangen, zijl geplaatst, het dak van mijn dakkappel hersteld en een nieuw zolderraam geplaatst. Vriendelijke, professionele en snelle werkers. Goed in de communicatie en een klein probleempje wat we hadden (schade aan het nieuwe dakraam) was snel verholpen.Erg tevreden over het geleverde werk en ik kan ze zeker aanbevelen.
Mieke Fiers
Mieke Fiers
10:13 19 Jul 20
Snel en goed gewerkt, de jongens zijn prima en professioneel. Het dak ziet er weer tip-top uit.Geen 5 sterren omdat het restant dakpannen te lang op de stoep heeft gestaan, waardoor onze oprit niet bereikbaar was.
Willem-Bart Bartels
Willem-Bart Bartels
10:11 17 Jul 20
Tevreden! Snelle service en goede uitvoering.
Samantha Boon
Samantha Boon
09:37 25 Jun 20
Vanwege achterstallig onderhoud was het een fixe klus die Timo en zijn team goed hebben aangepakt. Ondanks de drukte stond Timo binnen enkele dagen op de stoep voor een dakinspectie en zijn we binnen een maand geholpen. De jongens zijn 1,5 dag bezig geweest. Vanwege het warme weer stonden ze voor 7 uur sochtends al fluitend op het dak. Ze werken snel, veilig en hebben oog voor kwaliteit. Ik heb er al het vertrouwen in dat mijn daken de komende 10 jaar geen onderhoud meer nodig hebben, echt een opluchting.
Patrick van Os
Patrick van Os
06:01 25 Jun 20
TOP-bedrijf! Contact gezocht vanwege een lekkage. Duidelijk advies gekregen over de oorzaak en advies voor verbetering aan het dak. Net werk geleverd en goede en nette communicatie. Afspraak is afspraak bij dit bedrijf.
Tom van
Tom van
20:01 22 Jun 20
Geweldige ervaring. Snelle reactie en snel geholpen. Beleefd en vakkundig personeel. Met goede adviezen en perfecte afwerking zijn wij uitermate tevreden en verdient dit bedrijf een aanbeveling.
Mark van Tuel
Mark van Tuel
08:32 08 Jun 20
Timo heeft met zijn team ons pannendak van onze 2 onder 1 kap woning vernieuwd. Professioneel, uitstekende prijs en ze werken heel netjes. Zeker een aanrader.
Julian Mincraft
Julian Mincraft
17:44 06 Jun 20
Ik ben heel tevreden met dit bedrijf. Timo en zijn mannen blijven geduldig en professioneel. Houden zich aan de afspraken en met 3 dagen hard werken zat het nieuwe dak erop. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Nogmaals bedankt!
Dennis Schmitz
Dennis Schmitz
17:55 01 Jun 20
lang gezocht naar De beste prijs kwaliteit verhouding, dak licht nu half jaartje en zeer tevreden.
Michael Pfaff
Michael Pfaff
15:25 29 May 20
Zeer goed bedrijf en betrouwbaar,werkt een goed team die goed op elkaar zijn ingespeeld.Waardoor de resultaat er ook mag zijn.Je krijgt ook echt waar voor je geld,en is er iets dan staan ze meteen klaar voor jou.Betere service kun je niet krijgen.Met andere worden topbedrijf.Bedankt mannen👍
Ad Liket
Ad Liket
11:22 14 May 20
In 4 dagen alle dakbedekking van het huis verwijderd incl isolatie welke meer dan 30 jaar erop lag en opnieuw geïsoleerd en voorzien van nieuwe dakbedekking en daktrimmen harde en professionele werkers zie en prima uit
Koop Pieter Ziel
Koop Pieter Ziel
15:44 13 May 20
Complete dakrenovatie, vervangen dakpannen inclusief lood en dakbedekking dakkapel vervangen in drie dagen. Duidelijke uitleg van de werkzaamheden, nakomen van afspraken, en goede mix team (jonge jongens en ervaren mannen).
Tom Ypinga
Tom Ypinga
18:24 09 May 20
Super service. Goed advies en snel gemaakt. Dankjewel timo
truus bartels-geurts
truus bartels-geurts
17:43 24 Apr 20
Dit bedrijf heeft dakisolatie aangebracht, panlatten en pannen vernieuwd. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Een zeer goed,snel werkend team, alles goed geregeld.Net als een half jaar geleden,toen ze de platte daken hebben vernieuwd. Alle lof!
Nanine van der Aa
Nanine van der Aa
15:25 02 Apr 20
Onze dakrenovatie was een flinke klus, zeker samen met de asbestsanering, maar was geen enkel probleem. In minder dan 2 weken was het asbest verwijderd, nieuw dakbeschot, isolatie, pannen en lood erop en ook nog beide dakkapellen en het plat dak van de uitbouw gedaan. De offerte was helder en de communicatie via mail, app en telefoon liep soepel. Timo dacht mee, was duidelijk over wat wel en niet kon en geen verrassingen achteraf. Hij en zijn team hebben goed werk geleverd: het dak ligt er weer mooi bij. Dit bedrijf is zeker een aanrader!
Ton de Graaf
Ton de Graaf
10:37 18 Mar 20
TOP team, alles volgens afspraak gegaan. Ze vliegen over het dak zonder dat je denkt als dat maar goed gaat komen. Erg tevreden over advies, nakomen van afspraken, stiptheid en binnen 2 dagen volledige pannendak vernieuwd, inclusief 2 platte daken. Ze hadden weliswaar top weer voor deze klus maar toch... Ik kan iedereen aanraden om eens contact met ze te nemen. Goed professioneel bedrijf!!! Complimenten Timo en team
Jeffrey R.
Jeffrey R.
15:47 18 Feb 20
Van Ommen heeft zeer vakkundig mijn plat dak (aanbouw & garage) geheel voorzien van nieuw dakleer en alles wat daarbij hoort. Duidelijke communicatie, vriendelijke specialisten en doet wat hij zegt. Zeker aan te bevelen!
Jasper Ruinard
Jasper Ruinard
06:22 18 Feb 20
Goed bereikbaar en problemen worden snel opgelost. Na een jaar nog steeds tevreden met de manier waarop de dakreparaties zijn verricht.
Rémond Blind
Rémond Blind
08:52 17 Feb 20
Waarom geen 5 sterren ? Omdat ik nog te kort ervaring heb met hoe de kwaliteit van het werk op termijn is. Dak is pas een maand terug voorzien van een nieuwe laag. Ik heb hier wel alle vertrouwen in. Uitstekende communicatie met zowel Timo in het offerte traject als Randy tijdens de uitvoering. Zeker een aanbeveling naar andere opdrachtgevers om zaken met deze mannen te doen.En daar is de 5e ster. Afgelopen weekend kregen we te maken met water wat continu van het dak sloeg. Timo een appje gestuurd met de vraag of dit te maken kon hebben met de vervanging van het dak van afgelopen zomer. Kwam vanmorgen vroeg meteen langs met zijn medewerker om te checken wat het probleem was. Bleek te maken te hebben met een verstopping wat niets te maken had met de werkzaamheden van afgelopen zomer. Probleem is meteen verholpen . Toen ik aangaf dat hij hier uiteraard gewoon een factuur voor kon sturen gaf hij aan dat dit service was. Dit noem ik nog eens Service !!
Jolanda Martens
Jolanda Martens
14:20 27 Jan 20
Heel tevreden met dit bedrijf. Aardige en beleefde mensen. Houden zich aan de afspraak en met 2 dagen hard werken zat het nieuwe dak erop. Goede communicatie tussen Timo en zijn personeel,maar ook naar de klant toe.
Hugo
Hugo
07:25 26 Jan 20
Maandag gebeld, woensdag was timmo langs gekomen en meteen een offerte geven. En die zaterdag ook nog uitgevoert. Werken netjes en leveren vak werk.
c linders
c linders
08:12 19 Jan 20
Dit bedrijf houdt zich aan de afspraak Ze zijn op tijd Leveren het keurig af Wij zijn zeer tevreden,en zal dit bedrijf bij anderen graag aanbevelen
Evelien
Evelien
19:57 09 Jan 20
Timo en zijn mannen hebben ons huis en de schuur voorzien van nieuwe dakpannen, panlatten en dakfolie. We hebben bij meerdere dakdekkers een offerte opgevraagd. Onder andere door Timo zijn goede communicatie en heldere uitleg over de werkzaamheden en het materiaal hebben we voor Van Ommen gekozen. Nette en vriendelijke medewerkers die hier hard gewerkt hebben. Opmerkingen worden goed opgepakt en Timo en zijn mannen blijven altijd vriendelijk. Wij zijn heel blij met het resultaat en kunnen Van Ommen dan ook zeker aanbevelen. Nogmaals bedankt Timo en collega’s!
Jos Willems
Jos Willems
14:01 08 Jan 20
wij zijn heel tevreden met het personeel dat hier aanwezig was. want ze hebben met veel zorg onze daken gerepareerd met veel gezelligheid. bedankt jullie zijn vakmensen.
Silvia van der Kallen
Silvia van der Kallen
11:24 13 Dec 19
Timo heeft ons snel en goed geholpen bij een inspectie van onze schoorstenen en de vervanging van de kappen. Supersnelle service!
Patricia van berkel
Patricia van berkel
12:26 08 Dec 19
Na een lekkage van een bekende van Ommen aanbeveeld gekregen. Na de gratis inspectie van meerdere daken aan ons woonhuis hebben we van Timo een offerte gekregen. Het dak van de garage was nog goed en ging nog wel even mee volgens Timo. Na een lange dag werk van Timo en zijn team de nodige daken vervangen en alles netjes en opgeruimd achtergelaten. Dus ook wij zouden van Ommen dakonderhoud aanbevelen.
Tom en Tonny Schiphorst
Tom en Tonny Schiphorst
21:12 30 Nov 19
Prima mensen die professioneel te werk gaan. Ons dak werd geïsoleerd en ziet er weer als nieuw uit.
Kevin van der meer
Kevin van der meer
22:53 15 Nov 19
Asbest dak verwijderd. Dak vernieuwd en geïsoleerd door van ommen dakonderhoud. Van begin tot einde heeft timo ons begeleid door dit voor ons onoverzichtelijke traject. Duidelijke informatie en een nette offerte. Timo was niet de.goedkoopste maar de kwaliteit is van hoge kwaliteit. Een aanrader
Saskia Kruijssen
Saskia Kruijssen
18:28 06 Nov 19
Timo viel meteen op door een snelle en duidelijke communicatie. Hij gaf uitgebreid advies over ons dak en zijn hardwerkende team heeft ons totale dak geisoleerd en de pannen vervangen. De klus zou 4 dagen duren, maar was door inzet van meer mensen al in 2 dagen klaar. Leuke verrassing! Het ziet er netjes uit en er werd goed opgeruimd. Laat de winter maar komen..
Anja Muurmans
Anja Muurmans
14:21 12 Oct 19
Goed contact met Timo gehad .jongens werken keurig netjes .laten geen rotzooi achter.komen afspraken goed na .
Nick Geurts
Nick Geurts
01:04 09 Oct 19
Ons dak (jaren 30) had op een aantal punten onderhoud nodig (nieuwe nokvorstpannen en nieuw lood aan de gevel). Van Ommen Dakonderhoud heeft deze werkzaamheden naar onze tevredenheid uitgevoerd, professioneel en snel. De mannen die deze klus hebben geklaard waren zeer vriendelijk en hebben alles netjes achtergelaten.
Jeroen Hellemons
Jeroen Hellemons
08:35 07 Oct 19
Tijdens de gratis dakinspectie door Timo liet hij zien dat ons 20 jaar oude dakleer aan vervanging toe was. Direct een duidelijke en complete offerte ontvangen. Nog voor dat de werkzaamheden plaats zouden vinden hadden we op een avond een lekkage. Die avond nog contact gehad met Timo en hij heeft de volgende dag, als service, wat noodmaatregelen getroffen waardoor de lekkage niet erger werd! Op de geplande dag regende het echt te hard en zijn in goed overleg de werkzaamheden 4 dagen opgeschoven. De dag ervoor werden er al voorbereidingen getroffen zodat de klus de volgende dag op 1 dag geklaard kon worden. Harde, vriendelijke werkers! Alles volgens afspraak gemaakt, zonder bijkomende kosten. En ook alles weer netjes achter gelaten. Top gedaan!
Huub Hilgers
Huub Hilgers
08:32 06 Oct 19
Afgelopen week hebben Timo en zijn çrew' ons dak vernieuwd en voorzien van een isolerende folie. Ze werken netjes en volgens afspraak. Het team werkt goed door en werkt netjes Ruimt alle rommel op).
Rien Van Boxtel
Rien Van Boxtel
16:31 05 Oct 19
Timo heeft na een nauwkeurige inspectie aan de hand van foto's de toestand van ons dak toegelicht. Dit was voor ons aanleiding om een offerte te laten maken en uiteindelijk opdracht tot vervanging van panlatten en pannen te geven. Onze zonnepanelen moesten verwijderd worden. Timo heeft in overleg met de firma die deze had geplaatst gezorgd dat het verwijderen en weer terug plaatsen keurig op elkaar aansloot en op 1 dag werd uitgevoerd.Volgens afspraak arriveerden de dakdekkers keurig op tijd en in no time was oude dak verwijderd. Omdat de volgende dag regen verwacht werd, hebben ze deze dag gewoon door gewerkt en de klus uiteindelijk in 1 dag geklaard. De ploeg werkte hard en was zeer prettig in de omgang. Op de vraag of ze mijn boeiboord schoon wilden maken, kwam een volmondig ja zonder meerwerkkosten.Alles werd keurig opgeruimd, aangeveegd en afgevoerd.Enkele weken later heb ik een mail gestuurd over het lood bij het dakraam. Werd dezelfde dag nog opgelost.Al met al zeer tevreden en kan van Ommen zeer aanbevelen.
Liesbeth van Buuren
Liesbeth van Buuren
22:28 24 Sep 19
Na een grondige dakinspectie werd aan de hand van foto's uitgelegd wat er aan de hand was en welke oplossingsrichting(en) er waren. Een eerlijk en helder advies met een prima offerte waren aanleiding om met Van Ommen Dakonderhoud in zee te gaan voor vernieuwing van het pannendak van ons huis, dakraam en het platte dak van de aanbouw. Een groot team met vakmensen klaarde de klus in twee dagen en ruimde ontstane rotzooi op stoepen systematisch op. Verborgen gebreken werden netjes gemeld door Timo inclusief een oplossingsrichting met prijskaartje. Dit leidde tot wat meerwerk.
Pim de Nijs
Pim de Nijs
19:23 16 Sep 19
Timo en zijn team hebben dit jaar ons dak gerenoveerd. Het resultaat is erg mooi en geeft het huis een mooi nieuw aanzien. Voordat we besloten het dak te renoveren heeft Timo ons goed laten zien wat de zwakke plekken waren en wat de mogelijkheden waren om het het dak te renoveren. Gedurende het beslissing traject heeft Timo veel geduld getoond om al onze vragen te beantwoorden. Tijdens de renovatie is zijn team netjes en snel te werk gegaan en het resultaat mag er dan ook wezen.
Hemmo Dekkers
Hemmo Dekkers
18:17 08 Sep 19
Ons dak was aan vervanging toe, misschien. Bij toeval viel de folder van Timo in de bus. Het geruststellende was dat de dakinspectie gratis en vrijblijvend was. Wij konden de gegevens van de offerte gebruiken voor een eventuele aanvraag van een offerte van een concollega. Het resultaat van de inspectie werden verhelderd met foto's. Heel erg transparant. De openheid en transparantie waren voor ons reden met Timo in zee te gaan. Hij en zijn team hebben zich keurig aan de afspraken gehouden en keurig netjes gewerkt.Timo ging ervan uit dat het werk 4 dagen zou duren. In twee dagen was het geklaard. In hoeverre dit effect heeft op de prijs weet ik niet. Al met al zijn we bijzonder tevreden over de kwaliteit en de verdere uitvoering. (opruimen troep etc.) Aardige, nette mensen en vertrouwenwekkend.
Tineke den Boer
Tineke den Boer
07:21 02 Aug 19
Hovenierstraat 4, Etten-LeurOnze huizen met bitumen daken, 12 jaar oud, hadden zeker nog niet versleten mogen zijn en lekkages mogen vertonen. Aangezien wij dit wilden voorkomen, hebben wij Van Ommen Dakonderhoud gebeld om eens een kijkje op ons dak te nemen. Nog dezelfde dag kwam Timo, deed een onderzoek, maakte foto’s en legde uit, dat het ook bij ons op korte termijn fout zou kunnen gaan. Prijs afgesproken en dezelfde week begonnen zijn mannen, allemaal netjes, uiterst beleefd, hardwerkend. Het werk is klaar en wat zijn we blij.Foto’s gemaakt en wij kunnen er weer jaren tegenaan. 10 jaar garantie. Zoekt u een bedrijf? Een bedrijf dat schoon werkt, geen troep achterlaat?Van Ommen Dakonderhoud bellen..... en niet wachten! Timo en je team, bedankt!
Tineke den Boer
Tineke den Boer
07:20 02 Aug 19
Hovenierstraat 4, Etten-LeurOnze huizen met bitumen daken, 12 jaar oud, hadden zeker nog niet versleten mogen zijn en lekkages mogen vertonen. Aangezien wij dit wilden voorkomen, hebben wij Van Ommen Dakonderhoud gebeld om eens een kijkje op ons dak te nemen. Nog dezelfde dag kwam Timo, deed een onderzoek, maakte foto’s en legde uit, dat het ook bij ons op korte termijn fout zou kunnen gaan. Prijs afgesproken en dezelfde week begonnen zijn mannen, allemaal netjes, uiterst beleefd, hardwerkend. Het werk is klaar en wat zijn we blij.Foto’s gemaakt en wij kunnen er weer jaren tegenaan. 10 jaar garantie. Zoekt u een bedrijf? Een bedrijf dat schoon werkt, geen troep achterlaat?Van Ommen Dakonderhoud bellen..... en niet wachten! Timo en je team, bedankt!
Jan Oomis
Jan Oomis
01:01 06 Apr 19
Zeer professioneel, eerlijk en duidelijk ! Na een jaar geleden door een of andere beunhaas een roetfilter te zijn aangesmeerd voor boven op de schoorsteen, was deze filter vorige week los gekomen. Beunhaas bedrijf nergens meer te vinden. Gebeld met Van Ommen, en de dag erop een vriendelijke jongen man op de afgesproken tijd langskomen. Heeft alles eens goed bekeken en een offerte gemaakt. Na akkoord 2 dagen daarna is het werkt begonnen.Zeer vriendelijke, nette maar belangrijk professionele mensen om aan je dak te hebben werken voor onderhoud of een compleet nieuw dak.Zeer tevreden over de aanpak. kosten en duidelijkheid wat er precies gegaan ging worden.Deze mannen vertrouw ik 100% mijn dak toe !Top !Bedankt !Jan en Tonnie Oomis
Jan Oomis
Jan Oomis
14:27 05 Apr 19
Zeer professioneel, eerlijk en duidelijk !Na een jaar geleden door een of andere beunhaas een roetfilter te zijn aangesmeerd voor boven op de schoorsteen, was deze filter vorige week los gekomen. Beunhaas bedrijf nergens meer te vinden.Gebeld met Van Ommen, en de dag erop een vriendelijke jongen man op de afgesproken tijd langskomen. Heeft alles eens goed bekeken en een offerte gemaakt. Na akkoord 2 dagen daarna is het werkt begonnen.Zeer vriendelijke, nette maar belangrijk professionele mensen om aan je dak te hebben werken voor onderhoud of een compleet nieuw dak.Zeer tevreden over de aanpak. kosten en duidelijkheid wat er precies gegaan ging worden.Deze mannen vertrouw ik 100% mijn dak toe !Top !Bedankt !Jan en Tonnie Oomis
Bekijk alle beoordelingen Recensie schrijven

Leest u rustig de ervaringen van onze klanten. Of laat natuurlijk uw eigen ervaring met ons achter. Wij zijn benieuwd!Bekijk meer reviews op google maps

Wij zijn altijd op zoek naar tevreden klanten

Mogen we u binnenkort ook begroeten?