Waarderingen

Onze klanten geven ons een super waardering. Dat is iets waar we enorm trots op zijn en wat we koesteren. Bedankt voor waarderingen. Wij laten het graag zien aan onze nieuwe klanten. Zoals altijd 100% tevredenheids garantie op ons werk en onze materialen!

Henk Vugts
Henk Vugts
05:10 28 Jun 19
Timo en zijn collega’s hebben onze woning een nieuw petje gegeven. Wij zijn zeer tevreden over het verloop van de werkzaamheden. Het werk is vakkundig gedaan en er is maximaal rekening gehouden met onze wensen. Het is een vakkundig en enthousiast team die wij iedereen aan kunnen bevelen. Met vriendelijke groet, Ans en Henk Vugts uit Oss.
Dirk de Wilde
Dirk de Wilde
17:40 12 Jun 19
Na drie offertes te hebben aangevraagd heb ik snel een beslissing voor Timo en zijn team genomen. Hij was namelijk attent, keurig op tijd ( of gaf duidelijk van te voren aan dat het tijdstip veranderde. Snel met zijn offerte en vooral helder in zijn manier van denken en aanpak. Gaf goede voorstellen of alternatieven voor onze plannen. Kortom: Transparant en een goede ervaring voor ons. Wij hopen nog eens met hem in zee te gaan als we de schuur gaan aanpakken.
Randy van der Wijck
Randy van der Wijck
19:40 03 Jun 19
Leuke werklui. Nuttig advies voor renovatie op korte en lange termijn. Onze dakkapel is weer netjes bekleed met bitumen. Volgend jaar nemen we contact op voor onze uitbouw. Dankjewel Timo en team!
Jan van den Hurk
Jan van den Hurk
14:25 31 May 19
Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop Van Ommen onze daken heeft vernieuwd. Ze zijn allemaal zeer vriendelijk en werken snel. Alles werd netjes opgeruimd.
Roel van der Vorst
Roel van der Vorst
11:14 14 May 19
Wij hebben Timo en zijn team ervaren als een zeer warm team. Een vrijblijvende dakinspectie bracht aan het licht dat onze dakbedekking de uiterste datum al ruimschoots overschreden had. Duidelijke foto’s en uitleg van Timo hebben ons doen besluiten met Van Ommen Dakonderhoud in zee te gaan. En dat kan ik iedereen adviseren. Dankjewel Timo en team!
Ad Riky de Jongh
Ad Riky de Jongh
21:23 08 May 19
Door het bedrijf een nieuw dak op onze chalet laten leggen. Na offerte snelle uitvoering door goede mensen die vakbekwaam en precies aan het werk gingen. Ben dik tevreden ook een klein opgelopen probleempje werd efficiënt en keurig na tevredenheid opgelost.
Laura Kallenberg
Laura Kallenberg
11:59 03 May 19
Timo heeft een complete dakrenovatie bij ons gedaan, inclusief asbestverwijdering. Top gedaan. Professioneel, netjes gewerkt en heel klantvriendelijk. We zijn heel tevreden.
Rémond Blind
Rémond Blind
09:49 29 Apr 19
Waarom geen 5 sterren ? Omdat ik nog te kort ervaring heb met hoe de kwaliteit van het werk op termijn is. Dak is pas een maand terug voorzien van een nieuwe laag. Ik heb hier wel alle vertrouwen in. Uitstekende communicatie met zowel Timo in het offerte traject als Randy tijdens de uitvoering. Zeker een aanbeveling naar andere opdrachtgevers om zaken met deze mannen te doen.
Krista van der Heijden
Krista van der Heijden
12:43 26 Apr 19
Zojuist een dakinspectie gehad. Heel prettig en vriendelijk te woord gestaan. Kapotte dakpannen vervangen, foto's gemaakt en goed advies gekregen. Zou Van Ommen zeker aanbevelen!
Joost van Hulten
Joost van Hulten
16:55 19 Apr 19
Mijn complimenten voor de klantgerichtheid en vakbekwaamheid van Timo en zijn collega's! Ze zijn vriendelijk, geven uitleg en hebben flink doorgewerkt om ons garagedak te isoleren en te bedekken. En daarna ook nog de tijd genomen om alles netjes op te ruimen. De kwaliteit en afwerking ogen zeer goed.

Wij werken graag voor u

Voordat u gaat
Zullen wij u bellen?