Skip to content

Waarderingen

Onze klanten geven ons een super waardering. Dat is iets waar we enorm trots op zijn en wat we koesteren. Bedankt voor waarderingen. Wij laten het graag zien aan onze nieuwe klanten. Zoals altijd 100% tevredenheid-garantie op ons werk en onze materialen!

Leest u rustig de ervaringen van onze klanten. Of laat natuurlijk uw eigen ervaring met ons achter. Wij zijn benieuwd!

 

Saskia Kruijssen
Saskia Kruijssen
18:28 06 Nov 19
Timo viel meteen op door een snelle en duidelijke communicatie. Hij gaf uitgebreid advies over ons dak en zijn hardwerkende team heeft ons totale dak geisoleerd en de pannen vervangen. De klus zou 4 dagen duren, maar was door inzet van meer mensen al in 2 dagen klaar. Leuke verrassing! Het ziet er netjes uit en er werd goed opgeruimd. Laat de winter maar komen..
Stefan Van leur
Stefan Van leur
03:38 20 Oct 19
Snel ter plekke nav een lekkage. Timo voerde kosteloos een nood reparatie uit en bracht een passend advies en offerte uit. Een week later vervingen timo en zijn team ons plat dak. Zeker aan te raden.
Anja Muurmans
Anja Muurmans
14:21 12 Oct 19
Goed contact met Timo gehad .jongens werken keurig netjes .laten geen rotzooi achter.komen afspraken goed na .
Nick Geurts
Nick Geurts
01:04 09 Oct 19
Ons dak (jaren 30) had op een aantal punten onderhoud nodig (nieuwe nokvorstpannen en nieuw lood aan de gevel). Van Ommen Dakonderhoud heeft deze werkzaamheden naar onze tevredenheid uitgevoerd, professioneel en snel. De mannen die deze klus hebben geklaard waren zeer vriendelijk en hebben alles netjes achtergelaten.
Jeroen Hellemons
Jeroen Hellemons
08:35 07 Oct 19
Tijdens de gratis dakinspectie door Timo liet hij zien dat ons 20 jaar oude dakleer aan vervanging toe was. Direct een duidelijke en complete offerte ontvangen. Nog voor dat de werkzaamheden plaats zouden vinden hadden we op een avond een lekkage. Die avond nog contact gehad met Timo en hij heeft de volgende dag, als service, wat noodmaatregelen getroffen waardoor de lekkage niet erger werd! Op de geplande dag regende het echt te hard en zijn in goed overleg de werkzaamheden 4 dagen opgeschoven. De dag ervoor werden er al voorbereidingen getroffen zodat de klus de volgende dag op 1 dag geklaard kon worden. Harde, vriendelijke werkers! Alles volgens afspraak gemaakt, zonder bijkomende kosten. En ook alles weer netjes achter gelaten. Top gedaan!
Huub Hilgers
Huub Hilgers
08:32 06 Oct 19
Afgelopen week hebben Timo en zijn çrew' ons dak vernieuwd en voorzien van een isolerende folie. Ze werken netjes en volgens afspraak. Het team werkt goed door en werkt netjes Ruimt alle rommel op).
Rien Van Boxtel
Rien Van Boxtel
16:31 05 Oct 19
Timo heeft na een nauwkeurige inspectie aan de hand van foto's de toestand van ons dak toegelicht. Dit was voor ons aanleiding om een offerte te laten maken en uiteindelijk opdracht tot vervanging van panlatten en pannen te geven. Onze zonnepanelen moesten verwijderd worden. Timo heeft in overleg met de firma die deze had geplaatst gezorgd dat het verwijderen en weer terug plaatsen keurig op elkaar aansloot en op 1 dag werd uitgevoerd.Volgens afspraak arriveerden de dakdekkers keurig op tijd en in no time was oude dak verwijderd. Omdat de volgende dag regen verwacht werd, hebben ze deze dag gewoon door gewerkt en de klus uiteindelijk in 1 dag geklaard. De ploeg werkte hard en was zeer prettig in de omgang. Op de vraag of ze mijn boeiboord schoon wilden maken, kwam een volmondig ja zonder meerwerkkosten.Alles werd keurig opgeruimd, aangeveegd en afgevoerd.Enkele weken later heb ik een mail gestuurd over het lood bij het dakraam. Werd dezelfde dag nog opgelost.Al met al zeer tevreden en kan van Ommen zeer aanbevelen.
Nick Geurts
Nick Geurts
12:41 05 Oct 19
Ons dak (jaren 30) had op een aantal punten onderhoud nodig (nieuwe nekvorstpannen en nieuw lood aan de gevel). Van Ommen Dakonderhoud heeft deze werkzaamheden naar onze tevredenheid uitgevoerd, professioneel en snel. De mannen die deze klus hebben geklaard waren zeer vriendelijk en hebben alles netjes achtergelaten.
Dahman Derickx
Dahman Derickx
12:07 29 Sep 19
Timo en zijn team hebben de dakbedekking van mijn dakkapel vervangen met nog iets erom heen en de nokvorsten aangesmeerd. Deze klus is vlot en geheel volgens afspraak uitgevoerd.
Liesbeth van Buuren
Liesbeth van Buuren
22:28 24 Sep 19
Na een grondige dakinspectie werd aan de hand van foto's uitgelegd wat er aan de hand was en welke oplossingsrichting(en) er waren. Een eerlijk en helder advies met een prima offerte waren aanleiding om met Van Ommen Dakonderhoud in zee te gaan voor vernieuwing van het pannendak van ons huis, dakraam en het platte dak van de aanbouw. Een groot team met vakmensen klaarde de klus in twee dagen en ruimde ontstane rotzooi op stoepen systematisch op. Verborgen gebreken werden netjes gemeld door Timo inclusief een oplossingsrichting met prijskaartje. Dit leidde tot wat meerwerk.

Wij werken graag voor u

Voordat u gaat
Zullen wij u bellen?