Waarderingen

Leest u rustig de ervaringen van onze klanten. Of laat natuurlijk uw eigen ervaring met ons achter. Wij zijn benieuwd!

Bel ons direct

Klant reviews, ervaringen over onze werkzaamheden. Laat u overtuigen dat wij de beste zijn om uw dak aan toe te vertrouwen.

Onze klanten geven ons een super waardering. Dat is iets waar we enorm trots op zijn en wat we koesteren. Bedankt voor waarderingen. Wij laten het graag zien aan onze nieuwe klanten. Zoals altijd 100% tevredenheid-garantie op ons werk en onze materialen!

Lars Hellwich
Lars Hellwich
18:26 13 Aug 20
Dak opnieuw laten bedekken met nieuwe dakpannen. Dak laten isoleren en dakraam vervangen. Denkt mee over de mogelijkheden. Tijdens werkzaamheden advies gehad over loodbehandeling van lood wat zij niet geplaatst hebben. Vriendelijk.
Kristian Vlaardingerbroek
Kristian Vlaardingerbroek
10:44 24 Jul 20
Binnen no-time hebben de jongens alle dakpannen vervangen, zijl geplaatst, het dak van mijn dakkappel hersteld en een nieuw zolderraam geplaatst. Vriendelijke, professionele en snelle werkers. Goed in de communicatie en een klein probleempje wat we hadden (schade aan het nieuwe dakraam) was snel verholpen.Erg tevreden over het geleverde werk en ik kan ze zeker aanbevelen.
Mieke Fiers
Mieke Fiers
10:13 19 Jul 20
Snel en goed gewerkt, de jongens zijn prima en professioneel. Het dak ziet er weer tip-top uit. Geen 5 sterren omdat het restant dakpannen te lang op de stoep heeft gestaan, waardoor onze oprit niet bereikbaar was.
Willem-Bart Bartels
Willem-Bart Bartels
10:11 17 Jul 20
Tevreden! Snelle service en goede uitvoering.
Samantha Boon
Samantha Boon
09:37 25 Jun 20
Vanwege achterstallig onderhoud was het een fixe klus die Timo en zijn team goed hebben aangepakt. Ondanks de drukte stond Timo binnen enkele dagen op de stoep voor een dakinspectie en zijn we binnen een maand geholpen. De jongens zijn 1,5 dag bezig geweest. Vanwege het warme weer stonden ze voor 7 uur sochtends al fluitend op het dak. Ze werken snel, veilig en hebben oog voor kwaliteit. Ik heb er al het vertrouwen in dat mijn daken de komende 10 jaar geen onderhoud meer nodig hebben, echt een opluchting.
Patrick van Os
Patrick van Os
06:01 25 Jun 20
TOP-bedrijf! Contact gezocht vanwege een lekkage. Duidelijk advies gekregen over de oorzaak en advies voor verbetering aan het dak. Net werk geleverd en goede en nette communicatie. Afspraak is afspraak bij dit bedrijf.
Tom van
Tom van
20:01 22 Jun 20
Geweldige ervaring. Snelle reactie en snel geholpen. Beleefd en vakkundig personeel. Met goede adviezen en perfecte afwerking zijn wij uitermate tevreden en verdient dit bedrijf een aanbeveling.
Mark van Tuel
Mark van Tuel
08:32 08 Jun 20
Timo heeft met zijn team ons pannendak van onze 2 onder 1 kap woning vernieuwd. Professioneel, uitstekende prijs en ze werken heel netjes. Zeker een aanrader.
Julian Mincraft
Julian Mincraft
17:44 06 Jun 20
Ik ben heel tevreden met dit bedrijf. Timo en zijn mannen blijven geduldig en professioneel. Houden zich aan de afspraken en met 3 dagen hard werken zat het nieuwe dak erop. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Nogmaals bedankt!
Dennis Schmitz
Dennis Schmitz
17:55 01 Jun 20
lang gezocht naar De beste prijs kwaliteit verhouding, dak licht nu half jaartje en zeer tevreden.
Michael Pfaff
Michael Pfaff
15:25 29 May 20
Zeer goed bedrijf en betrouwbaar,werkt een goed team die goed op elkaar zijn ingespeeld.Waardoor de resultaat er ook mag zijn.Je krijgt ook echt waar voor je geld,en is er iets dan staan ze meteen klaar voor jou.Betere service kun je niet krijgen.Met andere worden topbedrijf.Bedankt mannen👍
Ad Liket
Ad Liket
11:22 14 May 20
In 4 dagen alle dakbedekking van het huis verwijderd incl isolatie welke meer dan 30 jaar erop lag en opnieuw geïsoleerd en voorzien van nieuwe dakbedekking en daktrimmen harde en professionele werkers zie en prima uit
Koop Pieter Ziel
Koop Pieter Ziel
15:44 13 May 20
Complete dakrenovatie, vervangen dakpannen inclusief lood en dakbedekking dakkapel vervangen in drie dagen. Duidelijke uitleg van de werkzaamheden, nakomen van afspraken, en goede mix team (jonge jongens en ervaren mannen).
Tom Ypinga
Tom Ypinga
18:24 09 May 20
Super service. Goed advies en snel gemaakt. Dankjewel timo
truus bartels-geurts
truus bartels-geurts
17:43 24 Apr 20
Dit bedrijf heeft dakisolatie aangebracht, panlatten en pannen vernieuwd. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Een zeer goed,snel werkend team, alles goed geregeld.Net als een half jaar geleden,toen ze de platte daken hebben vernieuwd. Alle lof!
Nanine van der Aa
Nanine van der Aa
15:25 02 Apr 20
Onze dakrenovatie was een flinke klus, zeker samen met de asbestsanering, maar was geen enkel probleem. In minder dan 2 weken was het asbest verwijderd, nieuw dakbeschot, isolatie, pannen en lood erop en ook nog beide dakkapellen en het plat dak van de uitbouw gedaan. De offerte was helder en de communicatie via mail, app en telefoon liep soepel. Timo dacht mee, was duidelijk over wat wel en niet kon en geen verrassingen achteraf. Hij en zijn team hebben goed werk geleverd: het dak ligt er weer mooi bij. Dit bedrijf is zeker een aanrader!
Ton de Graaf
Ton de Graaf
10:37 18 Mar 20
TOP team, alles volgens afspraak gegaan. Ze vliegen over het dak zonder dat je denkt als dat maar goed gaat komen. Erg tevreden over advies, nakomen van afspraken, stiptheid en binnen 2 dagen volledige pannendak vernieuwd, inclusief 2 platte daken. Ze hadden weliswaar top weer voor deze klus maar toch... Ik kan iedereen aanraden om eens contact met ze te nemen. Goed professioneel bedrijf!!! Complimenten Timo en team
Jeffrey R.
Jeffrey R.
15:47 18 Feb 20
Van Ommen heeft zeer vakkundig mijn plat dak (aanbouw & garage) geheel voorzien van nieuw dakleer en alles wat daarbij hoort. Duidelijke communicatie, vriendelijke specialisten en doet wat hij zegt. Zeker aan te bevelen!
Jasper Ruinard
Jasper Ruinard
06:22 18 Feb 20
Goed bereikbaar en problemen worden snel opgelost. Na een jaar nog steeds tevreden met de manier waarop de dakreparaties zijn verricht.
Rémond Blind
Rémond Blind
08:52 17 Feb 20
Waarom geen 5 sterren ? Omdat ik nog te kort ervaring heb met hoe de kwaliteit van het werk op termijn is. Dak is pas een maand terug voorzien van een nieuwe laag. Ik heb hier wel alle vertrouwen in. Uitstekende communicatie met zowel Timo in het offerte traject als Randy tijdens de uitvoering. Zeker een aanbeveling naar andere opdrachtgevers om zaken met deze mannen te doen.En daar is de 5e ster. Afgelopen weekend kregen we te maken met water wat continu van het dak sloeg. Timo een appje gestuurd met de vraag of dit te maken kon hebben met de vervanging van het dak van afgelopen zomer. Kwam vanmorgen vroeg meteen langs met zijn medewerker om te checken wat het probleem was. Bleek te maken te hebben met een verstopping wat niets te maken had met de werkzaamheden van afgelopen zomer. Probleem is meteen verholpen . Toen ik aangaf dat hij hier uiteraard gewoon een factuur voor kon sturen gaf hij aan dat dit service was. Dit noem ik nog eens Service !!
Jolanda Martens
Jolanda Martens
14:20 27 Jan 20
Heel tevreden met dit bedrijf. Aardige en beleefde mensen. Houden zich aan de afspraak en met 2 dagen hard werken zat het nieuwe dak erop. Goede communicatie tussen Timo en zijn personeel,maar ook naar de klant toe.
Hugo
Hugo
07:25 26 Jan 20
Maandag gebeld, woensdag was timmo langs gekomen en meteen een offerte geven. En die zaterdag ook nog uitgevoert. Werken netjes en leveren vak werk.
c linders
c linders
08:12 19 Jan 20
Dit bedrijf houdt zich aan de afspraak Ze zijn op tijd Leveren het keurig af Wij zijn zeer tevreden,en zal dit bedrijf bij anderen graag aanbevelen
Evelien
Evelien
19:57 09 Jan 20
Timo en zijn mannen hebben ons huis en de schuur voorzien van nieuwe dakpannen, panlatten en dakfolie. We hebben bij meerdere dakdekkers een offerte opgevraagd. Onder andere door Timo zijn goede communicatie en heldere uitleg over de werkzaamheden en het materiaal hebben we voor Van Ommen gekozen. Nette en vriendelijke medewerkers die hier hard gewerkt hebben. Opmerkingen worden goed opgepakt en Timo en zijn mannen blijven altijd vriendelijk. Wij zijn heel blij met het resultaat en kunnen Van Ommen dan ook zeker aanbevelen. Nogmaals bedankt Timo en collega’s!
Jos Willems
Jos Willems
14:01 08 Jan 20
wij zijn heel tevreden met het personeel dat hier aanwezig was. want ze hebben met veel zorg onze daken gerepareerd met veel gezelligheid. bedankt jullie zijn vakmensen.
Silvia van der Kallen
Silvia van der Kallen
11:24 13 Dec 19
Timo heeft ons snel en goed geholpen bij een inspectie van onze schoorstenen en de vervanging van de kappen. Supersnelle service!
Patricia van berkel
Patricia van berkel
12:26 08 Dec 19
Na een lekkage van een bekende van Ommen aanbeveeld gekregen. Na de gratis inspectie van meerdere daken aan ons woonhuis hebben we van Timo een offerte gekregen. Het dak van de garage was nog goed en ging nog wel even mee volgens Timo. Na een lange dag werk van Timo en zijn team de nodige daken vervangen en alles netjes en opgeruimd achtergelaten. Dus ook wij zouden van Ommen dakonderhoud aanbevelen.
Tom en Tonny Schiphorst
Tom en Tonny Schiphorst
21:12 30 Nov 19
Prima mensen die professioneel te werk gaan. Ons dak werd geïsoleerd en ziet er weer als nieuw uit.
Kevin van der meer
Kevin van der meer
22:53 15 Nov 19
Asbest dak verwijderd. Dak vernieuwd en geïsoleerd door van ommen dakonderhoud. Van begin tot einde heeft timo ons begeleid door dit voor ons onoverzichtelijke traject. Duidelijke informatie en een nette offerte. Timo was niet de.goedkoopste maar de kwaliteit is van hoge kwaliteit. Een aanrader
Saskia Kruijssen
Saskia Kruijssen
18:28 06 Nov 19
Timo viel meteen op door een snelle en duidelijke communicatie. Hij gaf uitgebreid advies over ons dak en zijn hardwerkende team heeft ons totale dak geisoleerd en de pannen vervangen. De klus zou 4 dagen duren, maar was door inzet van meer mensen al in 2 dagen klaar. Leuke verrassing! Het ziet er netjes uit en er werd goed opgeruimd. Laat de winter maar komen..
Anja Muurmans
Anja Muurmans
14:21 12 Oct 19
Goed contact met Timo gehad .jongens werken keurig netjes .laten geen rotzooi achter.komen afspraken goed na .
Nick Geurts
Nick Geurts
01:04 09 Oct 19
Ons dak (jaren 30) had op een aantal punten onderhoud nodig (nieuwe nokvorstpannen en nieuw lood aan de gevel). Van Ommen Dakonderhoud heeft deze werkzaamheden naar onze tevredenheid uitgevoerd, professioneel en snel. De mannen die deze klus hebben geklaard waren zeer vriendelijk en hebben alles netjes achtergelaten.
Jeroen Hellemons
Jeroen Hellemons
08:35 07 Oct 19
Tijdens de gratis dakinspectie door Timo liet hij zien dat ons 20 jaar oude dakleer aan vervanging toe was. Direct een duidelijke en complete offerte ontvangen. Nog voor dat de werkzaamheden plaats zouden vinden hadden we op een avond een lekkage. Die avond nog contact gehad met Timo en hij heeft de volgende dag, als service, wat noodmaatregelen getroffen waardoor de lekkage niet erger werd! Op de geplande dag regende het echt te hard en zijn in goed overleg de werkzaamheden 4 dagen opgeschoven. De dag ervoor werden er al voorbereidingen getroffen zodat de klus de volgende dag op 1 dag geklaard kon worden. Harde, vriendelijke werkers! Alles volgens afspraak gemaakt, zonder bijkomende kosten. En ook alles weer netjes achter gelaten. Top gedaan!
Huub Hilgers
Huub Hilgers
08:32 06 Oct 19
Afgelopen week hebben Timo en zijn çrew' ons dak vernieuwd en voorzien van een isolerende folie. Ze werken netjes en volgens afspraak. Het team werkt goed door en werkt netjes Ruimt alle rommel op).
Rien Van Boxtel
Rien Van Boxtel
16:31 05 Oct 19
Timo heeft na een nauwkeurige inspectie aan de hand van foto's de toestand van ons dak toegelicht. Dit was voor ons aanleiding om een offerte te laten maken en uiteindelijk opdracht tot vervanging van panlatten en pannen te geven. Onze zonnepanelen moesten verwijderd worden. Timo heeft in overleg met de firma die deze had geplaatst gezorgd dat het verwijderen en weer terug plaatsen keurig op elkaar aansloot en op 1 dag werd uitgevoerd.Volgens afspraak arriveerden de dakdekkers keurig op tijd en in no time was oude dak verwijderd. Omdat de volgende dag regen verwacht werd, hebben ze deze dag gewoon door gewerkt en de klus uiteindelijk in 1 dag geklaard. De ploeg werkte hard en was zeer prettig in de omgang. Op de vraag of ze mijn boeiboord schoon wilden maken, kwam een volmondig ja zonder meerwerkkosten.Alles werd keurig opgeruimd, aangeveegd en afgevoerd.Enkele weken later heb ik een mail gestuurd over het lood bij het dakraam. Werd dezelfde dag nog opgelost.Al met al zeer tevreden en kan van Ommen zeer aanbevelen.
Liesbeth van Buuren
Liesbeth van Buuren
22:28 24 Sep 19
Na een grondige dakinspectie werd aan de hand van foto's uitgelegd wat er aan de hand was en welke oplossingsrichting(en) er waren. Een eerlijk en helder advies met een prima offerte waren aanleiding om met Van Ommen Dakonderhoud in zee te gaan voor vernieuwing van het pannendak van ons huis, dakraam en het platte dak van de aanbouw. Een groot team met vakmensen klaarde de klus in twee dagen en ruimde ontstane rotzooi op stoepen systematisch op. Verborgen gebreken werden netjes gemeld door Timo inclusief een oplossingsrichting met prijskaartje. Dit leidde tot wat meerwerk.
Pim de Nijs
Pim de Nijs
19:23 16 Sep 19
Timo en zijn team hebben dit jaar ons dak gerenoveerd. Het resultaat is erg mooi en geeft het huis een mooi nieuw aanzien. Voordat we besloten het dak te renoveren heeft Timo ons goed laten zien wat de zwakke plekken waren en wat de mogelijkheden waren om het het dak te renoveren. Gedurende het beslissing traject heeft Timo veel geduld getoond om al onze vragen te beantwoorden. Tijdens de renovatie is zijn team netjes en snel te werk gegaan en het resultaat mag er dan ook wezen.
Hemmo Dekkers
Hemmo Dekkers
18:17 08 Sep 19
Ons dak was aan vervanging toe, misschien. Bij toeval viel de folder van Timo in de bus. Het geruststellende was dat de dakinspectie gratis en vrijblijvend was. Wij konden de gegevens van de offerte gebruiken voor een eventuele aanvraag van een offerte van een concollega. Het resultaat van de inspectie werden verhelderd met foto's. Heel erg transparant. De openheid en transparantie waren voor ons reden met Timo in zee te gaan. Hij en zijn team hebben zich keurig aan de afspraken gehouden en keurig netjes gewerkt.Timo ging ervan uit dat het werk 4 dagen zou duren. In twee dagen was het geklaard. In hoeverre dit effect heeft op de prijs weet ik niet. Al met al zijn we bijzonder tevreden over de kwaliteit en de verdere uitvoering. (opruimen troep etc.) Aardige, nette mensen en vertrouwenwekkend.
Tineke den Boer
Tineke den Boer
07:21 02 Aug 19
Hovenierstraat 4, Etten-LeurOnze huizen met bitumen daken, 12 jaar oud, hadden zeker nog niet versleten mogen zijn en lekkages mogen vertonen. Aangezien wij dit wilden voorkomen, hebben wij Van Ommen Dakonderhoud gebeld om eens een kijkje op ons dak te nemen. Nog dezelfde dag kwam Timo, deed een onderzoek, maakte foto’s en legde uit, dat het ook bij ons op korte termijn fout zou kunnen gaan. Prijs afgesproken en dezelfde week begonnen zijn mannen, allemaal netjes, uiterst beleefd, hardwerkend. Het werk is klaar en wat zijn we blij.Foto’s gemaakt en wij kunnen er weer jaren tegenaan. 10 jaar garantie. Zoekt u een bedrijf? Een bedrijf dat schoon werkt, geen troep achterlaat?Van Ommen Dakonderhoud bellen..... en niet wachten! Timo en je team, bedankt!
Tineke den Boer
Tineke den Boer
07:20 02 Aug 19
Hovenierstraat 4, Etten-LeurOnze huizen met bitumen daken, 12 jaar oud, hadden zeker nog niet versleten mogen zijn en lekkages mogen vertonen. Aangezien wij dit wilden voorkomen, hebben wij Van Ommen Dakonderhoud gebeld om eens een kijkje op ons dak te nemen. Nog dezelfde dag kwam Timo, deed een onderzoek, maakte foto’s en legde uit, dat het ook bij ons op korte termijn fout zou kunnen gaan. Prijs afgesproken en dezelfde week begonnen zijn mannen, allemaal netjes, uiterst beleefd, hardwerkend. Het werk is klaar en wat zijn we blij.Foto’s gemaakt en wij kunnen er weer jaren tegenaan. 10 jaar garantie. Zoekt u een bedrijf? Een bedrijf dat schoon werkt, geen troep achterlaat?Van Ommen Dakonderhoud bellen..... en niet wachten! Timo en je team, bedankt!
Jan Oomis
Jan Oomis
01:01 06 Apr 19
Zeer professioneel, eerlijk en duidelijk ! Na een jaar geleden door een of andere beunhaas een roetfilter te zijn aangesmeerd voor boven op de schoorsteen, was deze filter vorige week los gekomen. Beunhaas bedrijf nergens meer te vinden. Gebeld met Van Ommen, en de dag erop een vriendelijke jongen man op de afgesproken tijd langskomen. Heeft alles eens goed bekeken en een offerte gemaakt. Na akkoord 2 dagen daarna is het werkt begonnen.Zeer vriendelijke, nette maar belangrijk professionele mensen om aan je dak te hebben werken voor onderhoud of een compleet nieuw dak.Zeer tevreden over de aanpak. kosten en duidelijkheid wat er precies gegaan ging worden.Deze mannen vertrouw ik 100% mijn dak toe !Top !Bedankt !Jan en Tonnie Oomis
Jan Oomis
Jan Oomis
14:27 05 Apr 19
Zeer professioneel, eerlijk en duidelijk ! Na een jaar geleden door een of andere beunhaas een roetfilter te zijn aangesmeerd voor boven op de schoorsteen, was deze filter vorige week los gekomen. Beunhaas bedrijf nergens meer te vinden. Gebeld met Van Ommen, en de dag erop een vriendelijke jongen man op de afgesproken tijd langskomen. Heeft alles eens goed bekeken en een offerte gemaakt. Na akkoord 2 dagen daarna is het werkt begonnen.Zeer vriendelijke, nette maar belangrijk professionele mensen om aan je dak te hebben werken voor onderhoud of een compleet nieuw dak.Zeer tevreden over de aanpak. kosten en duidelijkheid wat er precies gegaan ging worden.Deze mannen vertrouw ik 100% mijn dak toe !Top !Bedankt !Jan en Tonnie Oomis
Bekijk alle beoordelingen Recensie schrijven

Leest u rustig de ervaringen van onze klanten. Of laat natuurlijk uw eigen ervaring met ons achter. Wij zijn benieuwd!Bekijk meer reviews op google maps

Wij zijn altijd op zoek naar tevreden klanten

Mogen we u binnenkort ook begroeten?

Scroll naar top

Gratis dakinspectie

Direct plannen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij nemen direct contact met u op om de situatie door te nemen.

Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten