Diensten

Van Ommen Dakonderhoud is allround dak specialist. 

Bel ons direct

Dakrenovatie, dakisolatie, asbest verwijdering, energiebeparing en veiligheid.

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en repareren van platte en hellende daken. Met een team van ervaren en servicegerichte dakdekkers zijn wij in Brabant dé oplossing voor al uw dakwerk.

Hebt u vragen, dan nemen wij graat alle tijd voor u. Een goed en veilig dak is immers belangrijk. Tevens zijn kosten voor dakrenovatie of een nieuw dak niet een uitgave die u dagelijks doet. U bent bij ons aan een betrouwbaar adres. Kijkt u vooral naar de reviews van onze klanten. We hopen binnenkort ook van u zo’n review te mogen ontvangen. Wij adviseren je met veel plezier!

Van Ommen Dakonderhoud, de dakdekker van Brabant.

Diensten

Schuine / Hellende Daken​

Grofweg zijn twee dakvormen te onderscheiden: hellende en platte daken. een V-dak, vlinderdak of V-vormig dak, is een dak waarbij de dakvlakken elkaar in het midden op een laag punt snijden.

Diensten

Overige diensten

Lekkage op uw dak? hebt u vragen over de mogelijkheden mbt een verbouwing. Wenst u het onderhoud aan uw dak uit te besteden?  Van Ommen Dakonderhoud is een allround dakbedrijf dat alles met betrekking tot daken voor u in orde maakt.

Vraag een gratis professionele dakinspectie aan

Vraag direct aan: Ben verzekerd van een goed en veilig dak op uw woning.