Dakdekker Tilburg | Hét dakdekkersbedrijf in Tilburg

Bewezen de beste dakdekker in Brabant & Gelderland, overtuig u zelf maak een afspraak.

Bel ons voor uw dakwerk:

Dakdekker Tilburg nodig?

Dakdekker in Tilburg nodig die echt vakmanschap levert? Dan moet u bij Van Ommen dakonderhoud zijn. Wij zijn een full-service dakdekkersbedrijf dat alle uiteenlopende dak werkzaamheden verricht. Van renovaties en reparaties tot dakonderhoud. Wij doen het allemaal. En dankzij onze uitgebreide kennis, ervaring en professionele materialen leveren we enkel het allerbeste resultaat. Wilt u meer weten over de diensten die wij leveren? Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord. 

Wanneer u een dakdekkersbedrijf Tilburg inschakelt, wilt u waar krijgen voor uw geld. U wilt er zeker van zijn dat uw dak probleem daadwerkelijk op vakkundige wijze wordt verholpen. Een garantie die wij u kunnen bieden. Wij hebben klanttevredenheid namelijk hoog in het vaandel staan. Bij Van Ommen dakonderhoud zijn we pas tevreden als u dat ook bent. We gaan bij de uitvoering van onze werkzaamheden voor perfectie en leveren hierdoor altijd kwaliteit. Of het nu gaat om dakrenovatie, om dakreparatie óf om dakonderhoud; wij klaren de klus.

Uw dak: een belangrijk onderdeel van de woning

Wanneer een dakbedekking versleten is, wordt de vervanging ervan nog weleens uitgesteld. Men ziet vaak op tegen de investering en stelt het renoveren van het dak uit. Maar dit is eigenlijk niet zo slim. Het dak vormt een belangrijk onderdeel van de woning. Is uw dak versleten of op sommige plekken zelfs echt kapot? Dan zult u hier hinder van gaan ondervinden. Zo kunnen er bijvoorbeeld lekkages gaan ontstaan waardoor uw wooncomfort ernstig verstoord kan worden. 

Het tijdig renoveren van een verouderd dak is dus belangrijk. En ook als het dak kapot is, is het belangrijk om dakdekker Tilburg in te schakelen. Uw dak is een essentieel onderdeel van de woning. Wanneer het dak in slechte staat is, zal dit uw woongenot uiteindelijk simpelweg gaan belemmeren. Laat dus tijdig een dakdekker langskomen voor de benodigde werkzaamheden. Weet u niet wat de staat van uw dak is? Maar wilt u hier graag inzicht in krijgen om een daklekkage en andere dak problemen te voorkomen? Vraag dan gelijk een gratis dakinspectie aan!

Dakrenovatie Tilburg laten uitvoeren

Gaat uw dakbedekking al tientallen jaren mee? Dan is het raadzaam om deze tijdig te laten vervangen. Iedere dakbedekking zal op den duur een keer vervangen moeten worden. De dakbedekking krijgt door de jaren heen met uiteenlopende weersomstandigheden te maken. Een kwalitatief goede dakbedekking is hier uiteraard tegen bestand. Maar ook dakbedekking soorten van goede kwaliteit moeten uiteindelijk een keer vervangen worden. 

Is uw huidige dakbedekking aan vervanging toe? Dan helpen onze professionele dakdekkers u graag verder. Van het renoveren van relatief kleine dakbedekking stroken tot het vervangen van de complete dakbedekking. Wij doen het allemaal. En heeft u in het verleden last gehad van een lekkage dak? Dan is het zelfs mogelijk om het complete dak door ons te laten vervangen. Een daklekkage kan voor houtrot zorgen. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om uw complete dak te laten renoveren. Bent u benieuwd wat we qua renovatiewerkzaamheden voor uw dak kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Verschillende soorten dakbedekkingsmaterialen

Wanneer we uw dak gaan renoveren, plaatsen we vanzelfsprekend een nieuw (stukje) dakbedekking. Maar van welk materiaal is de betreffende dakbedekking gemaakt? Een eenduidig antwoord valt op deze vraag niet te geven. Er zijn namelijk allerlei verschillende dakbedekkingsmaterialen op uw dak mogelijk. Heeft u een plat dak? Dan is een kunststof- of bitumen dakbedekking een goede keuze. Heeft u een schuin/hellend dak? Dan zijn weer andere dakbedekkingsmaterialen passend. 

Op schuine daken wordt veel gebruik gemaakt van dakpannen. De dakpannen zijn veelal gemaakt van gebakken klei of geperst beton. Maar ook metalen daken van koper, zink of lood en daken van riet en stro zijn populair. En ook leisteen en (houten) dakspanen worden regelmatig als dakbedekkingsmateriaal op schuine daken gekozen. Wilt u weten welk dakbedekkingsmateriaal het meest geschikt is op uw dak? Laat onze professionele dakdekkers u dan adviseren. 

Uw dak vakkundig laten repareren 

Als full-service dakdekkersbedrijf Tilburg komen we ook bij u langs als uw dak kapot is. Echter, dit is niet de service waarvoor we graag bij u langskomen. Wanneer een dakreparatie moet worden uitgevoerd, is er sprake van een defect aan het dak. En kapotte daken met bijkomende overlast zijn buitengewoon vervelend. We zien dan ook liever niet dat u ermee te maken krijgt. 

Is uw dak toch om welke reden dan ook (deels) kapot? Dan staan we uiteraard wel voor u klaar om u verder te helpen. Wij begrijpen dat de impact van een defect dak groot kan zijn. We helpen u daarom graag snel en op professionele wijze van uw dak probleem af. Of uw bitumen dakbedekking nou een klein defect heeft of de gehele dakbedekking vervangen moet worden. Onze vakmannen staan voor u klaar. 

Goed onderhoud is van groot belang

Een van de diensten waarvoor we het liefst bij u langskomen is het dakonderhoud. Dak problemen oplossen kunnen we eveneens als geen ander. Maar we voorkomen deze uiteraard liever. Iets dat gelukkig in de meeste gevallen ook mogelijk is. Dak problemen kunnen in de meeste gevallen namelijk voorkomen worden. Hoe? Door het dak het onderhoud te bieden dat het nodig heeft. 

Daken die goed onderhouden worden, hebben een langere levensduur. Daklekkages en overige dak problemen zullen bij goed onderhouden daken minder snel optreden. Hierdoor gaat het dak langer mee. Krijgt een dak niet het benodigde onderhoud? Dan zullen er eerder lekkages, tocht en schimmelvorming optreden. Vervelende gevolgen waar u liever niet mee te maken krijgt. Investeren in goed dak onderhoud betekent dus indirect investeren in uw wooncomfort. En een optimaal wooncomfort is wel een investering waard. Laat ons uw dak dus onderhouden en verklein zo de kans op dak problemen. 

Wat zijn precies de kosten?

Dak werkzaamheden worden vaak uitgesteld. Men is in de veronderstelling dat dakonderhoud, dakreparaties en dakrenovaties kostbaar zijn. Maar is dat eigenlijk wel zo? Wat zijn de kosten van deze dakwerkzaamheden? De kosten voor dak werkzaamheden zijn heel verschillend. Een eenduidige prijs valt er hier nu niet voor te geven. 

Diverse factoren zijn bepalend voor de uiteindelijke prijs voor de werkzaamheden die dakdekker Tilburg verricht. Van het specifieke dakprobleem, de dakbedekking soort en de oppervlakte van het dak. Al deze factoren dragen bij aan de prijsbepaling van het dakbeheer. Wilt u graag weten wat specifieke dak werkzaamheden aan uw dak kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bron wikipedia

Ziet u welk dakwerk wij uitgevoerd hebben? Bel 073-6893680 voor meer informatie

Vraag een gratis professionele dakinspectie aan

Vraag direct aan: Ben verzekerd van een goed en veilig dak op uw woning.