Services

Van Ommen Dakonderhoud

Wij bieden diensten voor ALLE dakwerkzaamheden

Wij zijn trots op wat we doen

Onderweg naar onbezorgdheid wanneer wij uw dak onder handen nemen.

Bedrijven

commercieel Voor gebouwen van alle soorten en maten is geen enkele klus te groot of te klein. Uw gebouw is bij ons in goede handen. We weten dat functie en duurzaamheid uw primaire aandachtspunten zijn bij uw gebouw, en we hebben de materialen, training en technologie om elk aspect van uw bedrijfsmatige dakbedekkingsbehoeften aan te kunnen.

Particulieren

Het dak boven uw woning moet de kroon op uw huis zijn en uw unieke stijl weerspiegelen, terwijl het uw familie een uitstekende bescherming biedt tegen elk weertype en inbraak van moeder natuur. Ons creatief ontwerpteam heeft een gevarieerd aanbod van ervaring en inspiratie in alle soorten dakbedekkingsmaterialen, kleuren, hellingen en dakmodellen. We willen een dak creëren dat uniek is voor u, terwijl het zijn eerste functie moeiteloos uitvoert: om uw investering en uw gezin te beschermen.

Nieuwbouw

We bieden diensten van onze vakmannen aan die bekend staan als de beste in de branche. We kunnen met elk dak creëren dat een gebouw complimenteert van het eenvoudige, functionele dak tot de elegante verfijning van een modern meesterwerk.

Reparatie of vervanging

Of u nu een kleine reparatie hebt die in een vroeg stadium verkeert of een catastrofale fout die uw veiligheid zelft bedreigt; ons team staat klaar onmiddellijk te reageren om schade te minimaliseren en u weer op weg te helpen naar gemoedsrust. Met ons vrijblijvende 24-uurs noodhulpteam, zijn we klaar om u probleemloos door alle aspecten van dakbedekking te begeleiden om uw dak te beoordelen en een plan te ontwikkelen dat past bij uw behoeften en uw budget.

Inspectiediensten

Bel ons voordat u ons nodig hebt en wij kunnen stappen ondernemen om uw dak gezond en duurzaam te houden voor de levensduur van uw dak. Zodra een lek begint of een zwak dak begint los te raken, kan de schade die daaruit voortvloeit behoorlijk duur zijn. Wij bieden regelmatige inspectiediensten door hoog opgeleide en ervaren experts die potentiële problemen kunnen opsporen lang voordat het een duur probleem wordt.

Garantie

We gebruiken alleen de allerbeste materialen van de meest vertrouwde fabrikanten in de dakbedekkingsindustrie. Wij eisen de beste kwaliteit vanaf het allereerste begin om ervoor te zorgen dat uw dak heeft wat het de eerste lijn van bescherming voor uw huis of bedrijf moet zijn. Al onze materialen zijn gegarandeerd vrij van defecten en onze constructie wordt geleverd met de beste garantie in de dakbedekkingsindustrie. 

Onderweg naar een gerust gevoel
(GRATIS DAKINSPECTIE)

vul onderstaand online intake formulier in


Meer informatie over onze diensten

Scroll naar top

Gratis dakinspectie

Direct plannen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij nemen direct contact met u op om de situatie door te nemen.

Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten