Het Pannendak als perfecte dakbedekking

Pannendak vervangen? Dakrenovatie geeft mogelijkheden tot isolatie, asbest verwijdering, energiebeparing en veiligheid.

Bel ons MET VRAGEN

Pannendak vervangen met spoed? Van Ommen Dakonderhoud is een full-service dakdekker voor het repareren, aanleggen, renoveren of restaureren van pannendaken en dakpannen. We verzorgen pannendaken vervangingen en reparaties en onderhoud we zijn dus uw dakdekker voor de regio Nijmegen, Oss, Den Bosch, Tilburg, Breda, Waalwijk, Oosterhout. 

Table of Contents
  Add a header to begin generating the table of contents

  Over het pannendak

  Pannendak vervangen? Dit moet je weten: de belangrijkste onderdelen van de constructie van een pannendak is vaak dat er op het houten dak een latwerk gemaakt wordt van latten, zogenaamde panlatten. Deze zijn op de maat van de te gebruiken pannen, waar de pannen met een nok op rusten. De nokvorsten sluiten het geheel af tegen lekkage terwijl de juiste dakisolatie zorgt voor zo goed mogelijke energie besparing en wooncomfort.

  De meeste bestaande huizen in Nederland zijn gedekt met keramische pannen. We hebben voor u een artikel geschreven met alle informatie over dakpannen (keramische, betonnen, sneldek pannen en OVH 206.

  De richtprijs die we hanteren is de gemiddelde prijs waarmee onze klanten hun oude dak hebben laten vervangen door nieuwe dakpannen en omvat het sloopwerk en afvoeren van het oude pannendak tot op het dakbeschot, het aanbrengen van een vochtregulerende folie, tengels, panlatten, de dakpannen zelf en de vorstpannen. Meer over de kosten van een schuin dak

  Energiebesparing, isolatie, Zonnepanelen & asbest sanering

  Als full-service dakdekker bieden we het totaal onderhoud van uw dak aan. Dat betekent dat we samen met de beste partners uit de industrie de volledige projecten van u over kunnen nemen. Van vergunning aanvragen, tot planning tot uitvoering. We zorgen ervoor dat het asbest op een veilige manier verwijderd wordt en dat u de beste isolatie op uw dak krijgt en dat u energie bespaart op de meest efficiënte manier. 

  Geniet van de rust van een veilig dak op uw woning.

  Wij verzorgen op professionele wijze uw dak zodat u onbezorgt kunt geniete van optimaal comfort in een energiezuinige woning. 

  Scroll naar top

  Gratis dakinspectie

  Direct plannen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Wij nemen direct contact met u op om de situatie door te nemen.

  Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten