Dak vernieuwen Nijmegen

Dak vernieuwen in Nijmegen laat u natuurlijk over aan een dakbedekking specialist. Boek direct uw gratis dakinspectie voor een nieuw dak in Nijmegen of andere werkzaamheden.

Bel ons direct

Dak vernieuwen in Nijmegen met uw eigen specialist

Dak vernieuwen in Nijmegen is een kostenefficiënte oplossing om uw dakbedekking weer in perfecte staat te krijgen. Uw dakbedekking wordt continu beïnvloed door de wind, regen, hagel, vogels en mos. Deze invloeden kunnen ervoor zorgen dat uw dak beschadigd raakt. Het is hierbij niet noodzakelijk om uw complete dak te vervangen voor een nieuw dak. Bij Van Ommen Dakonderhoud pakken we enkel de zwakke punten in uw dak aan. We vervangen bijvoorbeeld kapotte dakpannen of zetten uw nokvorsten opnieuw vast. Dankzij dit soort aanpassingen is uw dak bestand tegen regen en wind. U kan zo een volledig nieuw dak, dure reparaties en lekkages in de toekomst voorkomen. Bent u benieuwd wat de staat van uw dak is? Maak een afspraak voor uw dak vernieuwen Nijmegen en laat gratis een dakinspectie uitvoeren. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend en geeft u een goed beeld van de staat van uw dak! Nieuw dak nodig in Nijmegen? Uiteraard kunnen we u ook voorzien van een volledig nieuw dak.

Pannendak vernieuwen voor er lekkages ontstaan

Met spoed een nieuw dak nodig in Nijmegen? Helaas bellen we pas een dakdekker op het moment dat er een lekkage is ontstaan. Terwijl een lekkage aan uw pannendak voorkomen kon worden door op tijd uw pannendak te vernieuwen. Vooral bij een pannendak is achterstallig onderhoud de voornaamste oorzaak bij lekkages. Door achterstallig onderhoud zijn er bijvoorbeeld nokvorsten los komen te liggen. Of liggen er beschadigde dakpannen tussen uw bestaande pannen. Bij een nieuw dak of een dak vernieuwen Nijmegen gaan we aan de slag om zo kostenefficiënt mogelijk uw dak te renoveren. Laat gerust uw pannendak vernieuwen door Van Ommen Dakonderhoud. Geheel nieuw dak in Nijmegen nodig? Bel voor een gratis dakinspectie.

Met spoed hulp nodig ? Bel ons direct op 06 – 53 89 28 34 of vraag hier gratis en vrijblijvend een dakinspectie/offerte op.

Dak vernieuwen in Nijmegen door hoogopgeleide dakbedekking specialisten

Bij Van Ommen Dakonderhoud hebben we enkel hoogopgeleide dakbedekking specialisten in dienst om uw dak te vernieuwen of om een nieuw dak in Nijmegen te plaatsen. Onze specialisten volgen regelmatig cursussen om volledig op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Dankzij onze kennis kunnen we kostenefficiënt uw dak vernieuwen in Nijmegen. We weten precies welke techniek we moeten inzetten om uw dak weer zo goed als nieuw te krijgen tegen een extra lage kostprijs. Met onze duurzame oplossingen kunnen we binnen uw budget uw dak vernieuwen of een nieuw dak plaatsen in Nijmegen.

 Dak vernieuwen in Nijmegen met gratis vrijblijvende dakinspectie

Wilt u graag op tijd uw dak vernieuwen in Nijmegen? Maak direct een afspraak voor een gratis vrijblijvende dakinspectie. Op basis hiervan geven we uw een up-front totaalprijs zonder verborgen extra kosten. U weet zo meteen wat u kwijt bent voor het vernieuwen van uw dak! Aarzel vooral niet en maak direct een afspraak bij Van Ommen Dakonderhoud.

Bitumen dak vernieuwen in Nijmegen

Bitumen is de meest gekozen dakbedekking bij een plat dak. Het is duurzaam en slijtvast, maar kan na tientallen jaren last krijgen van lekkages. Uiteraard wilt u dit voorkomen door op tijd uw dak te gaan vernieuwen. Een bitumen dak vernieuwen kan door er een nieuwe laag bitumen overheen te leggen. Dit kan wel alleen als de bestaande laag nog stevig genoeg is. Tijdens een gratis vrijblijvende dakinspectie kunnen we dit voor u controleren. We kunnen na de inspectie uw dak vernieuwen en de nieuwe laag bitumen voor u aanbrengen. Dit werk wordt uiteraard uitgevoerd door onze eigen bitumen dakspecialisten. U weet zo zeker dat de klus goed wordt uitgevoerd. Daarbij krijgt u ook nog eens 10 jaar garantie op uw dakbedekking.

Scroll naar boven

Gratis dakinspectie