Van Ommen Dakonderhoud is gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en repareren van platte en hellende daken. Met een team van ervaren en servicegerichte dakdekkers zijn wij in Brabant dé oplossing voor al uw dakwerk. Of het nu gaat om het plaatsen van een compleet nieuw dak of het reinigen van uw dakpannen, Van Ommen Dakonderhoud biedt de oplossing.

Van Ommen Dakonderhoud biedt gratis en vrijblijvende dakinspecties aan waarvoor ook geen voorrijkosten worden gerekend. Wij communiceren open en eerlijk, denken graag met u mee en kunnen u direct na onze inspectie voorzien van advies en een vrijblijvende offerte tegen een concurrerende prijs.  Daarnaast combineren we ons werk graag met een stukje nazorg en hebben we service en respect voor de privacy van onze klanten tijdens de werkzaamheden hoog in het vaandel staan.

Ook in het geval van een lekkage of stormschade waar spoed bij geboden is, zijn wij 24/7 bereikbaar en komen wij zo spoedig mogelijk naar u toe.

Om te voldoen aan de hoge eisen die wij stellen aan ons dakdekkers en materiaal, werken wij uitsluitend met (gecertificeerd) materiaal van een goede kwaliteit en dakdekkers die hun vak verstaan.

Van Ommen Dakonderhoud is actief in heel Brabant en komen onze afspraken na, werken altijd netjes en tegen een concurrerende prijs.

dakdekker dak lekkage daklekkage van ommen dak onderhoud

24 / 7 BEREIKBAAR & INZETBAAR

VO Dakonderhoud
kvk: 71051597

Maak kennis met de Dakdekkers van Van Ommen Dakonderhoud…

Graag stel ik u voor aan onze vaste kern van ervaren en service gerichte dakdekkers. Deze vakkundige mannen zetten graag hun expertise en ervaring in om samen met u tot de best passende oplossing te komen voor uw specifieke vraag of klus.

VO dakdekker team over ons

Timo van Ommen

Eigenaar / Buitendienst
VO dakdekker team over ons 3

Roel Antonis

Voorman / Dakdekker
VO dakdekker team over ons 2

Lars Peek

DAKDEKKER / BITUMEN SPECIALIST
VO dakdekker team over ons

Teis Peek

Dakdekker / Bitumen Specialist

Bent u een ervaren, bekwame en service gerichte dakdekker?

Solliciteer dan direct naar onze nog openstaande vacatures..

VACATURES