Onderhoud aan schuine en platte daken

Bel voor GRATIS DAKINSPECTIE
06 – 53 89 28 34

24/7 bereikbaar
dakonderhoud en dakrenovatie

Elk moment van de dag, zelfs tijdens de feestdagen bieden wij hulp bij dakwerkzaamheden aan het dak van uw huis of het dak van uw bedrijfspand. Hier doen wij niet moeilijk over.


Details

Onderhoud
& Inspectie

Wij bieden veel dak diensten speciaal ontworpen om potentiële problemen te vinden en op te lossen. We zorgen ervoor dat deze niet meer voorkomen op uw dak.


Details

Professionele dakreparaties
Met garantie

Van plan om uw dak te repareren of te vervangen? Bel ons even, wij komen graag langs en geven u een GRATIS dakinspectie met een duidelijke prijsopgaaf voor onze diensten.


Details

van Ommen Dakonderhoud

Uw Partner in Kwaliteit Dak- werkzaamheden tegen Lage Kosten


contact

 • BEL DIRECT: 06 – 5389 2834

De eerste stap die je moet nemen bij het installeren van een nieuw dak of het repareren van een beschadigd dak is de belangrijkste: HET BESTE BEDRIJF BELLEN!

Bij Van Ommen Dakonderhoud is uw volledige tevredenheid ons eerste doel. Onze dakspecialisten staan klaar om u door elke fase te begeleiden, te beginnen met een gedetailleerde inspectie en beoordeling van uw dakbedekkingsbehoeften. Wij willen dat u gemoedsrust heeft door te weten dat uw investering in handen is van de toonaangevende dakdekkerondernemer die voor u beschikbaar is voor de meest betaalbare prijs. Met financieringsplannen die passen bij elk budget, heeft u het dak van uw dromen dat zorgt voor een prachtig gezicht dat past bij uw stijl en woning.

We beginnen met een grondige inspectie door onze dakbedekkingsexperts om de toestand van elk aspect van uw dak te beoordelen, van het onderlaagmateriaal tot de spanten, huidige bedekking, steunen materialen. Er is veel meer aan uw dak dan de oppervlakte die u ziet, en wij zijn er om onze deskundige begeleiding te bieden vanaf de eerste stap tot lang nadat de klus is voltooid. Wij stellen tips en updates voor over de beste dakbedekking om de langste levensduur van de materialen en de constructie van uw nieuwe dak te garanderen.

Met Van Ommen Dakonderhoud hebt u een partner die uw investering beschermt en natuurlijk de veiligheid van u en uw gezin.

Of u nu een verouderde stijl wil moderniseren of zoekt naar de beste manier om nieuwbouw te accentueren, wij hebben de kleuren en ontwerpen voor alle smaken. Onze materialen zijn afkomstig van de meest vertrouwde fabrikanten in de dakbedekkingsindustrie. We eisen evenveel kwaliteit in de materialen en benodigdheden die we gebruiken als u van ons zou moeten eisen. Het dak dat u kiest, kan elegantie en schoonheid weerspiegelen en tegelijkertijd een solide verdediging zijn tegen de koudste winter of het meest barre weer. Als u erop vertrouwt dat uw dakbedekking ons nodig heeft, weet u dat u een solide constructie krijgt voor de meest betrouwbare bescherming van uw gebouw.

Begin met ons eenvoudige online aanvraagformulier en laat ons de rest behandelen. We kunnen de stress uit het onbekende halen door je gedurende het hele proces op de hoogte te houden. Met Van Ommen Dakonderhoud heeft u, binnen handbereik, alle van de meest actuele up-to-date informatie over technologie en materiaalontwikkeling van de meest hoog opgeleide en gecertificeerde ambachtslieden in dakbedekking.

Als uw vertrouwde partner in de bescherming van uw huis of bedrijf, bieden wij de volgende tips om u te helpen begrijpen hoe u uw investering het beste kunt beheren.

Tijdens de gratis dakinspectie door Timo liet hij zien dat ons 20 jaar oude dakleer aan vervanging toe was. Direct een duidelijke en complete offerte ontvangen. Nog voor dat de werkzaamheden plaats zouden vinden hadden we op een avond een lekkage. Die avond nog contact gehad met Timo en hij heeft de volgende dag, als service, wat noodmaatregelen getroffen waardoor de lekkage niet erger werd! Op de geplande dag regende het echt te hard en zijn in goed overleg de werkzaamheden 4 dagen opgeschoven. De dag ervoor werden er al voorbereidingen getroffen zodat de klus de volgende dag op 1 dag geklaard kon worden. Harde, vriendelijke werkers! Alles volgens afspraak gemaakt, zonder bijkomende kosten. En ook alles weer netjes achter gelaten. Top gedaan!
Jeroen Hellemons
Jeroen Hellemons
08:35 07 Oct 19
Ons dak was aan vervanging toe, misschien. Bij toeval viel de folder van Timo in de bus. Het geruststellende was dat de dakinspectie gratis en vrijblijvend was. Wij konden de gegevens van de offerte gebruiken voor een eventuele aanvraag van een offerte van een concollega. Het resultaat van de inspectie werden verhelderd met foto's. Heel erg transparant. De openheid en transparantie waren voor ons reden met Timo in zee te gaan. Hij en zijn team hebben zich keurig aan de afspraken gehouden en keurig netjes gewerkt.Timo ging ervan uit dat het werk 4 dagen zou duren. In twee dagen was het geklaard. In hoeverre dit effect heeft op de prijs weet ik niet. Al met al zijn we bijzonder tevreden over de kwaliteit en de verdere uitvoering. (opruimen troep etc.) Aardige, nette mensen en vertrouwenwekkend.
Hemmo Dekkers
Hemmo Dekkers
18:17 08 Sep 19
Timo en zijn team hebben dit jaar ons dak gerenoveerd. Het resultaat is erg mooi en geeft het huis een mooi nieuw aanzien. Voordat we besloten het dak te renoveren heeft Timo ons goed laten zien wat de zwakke plekken waren en wat de mogelijkheden waren om het het dak te renoveren. Gedurende het beslissing traject heeft Timo veel geduld getoond om al onze vragen te beantwoorden. Tijdens de renovatie is zijn team netjes en snel te werk gegaan en het resultaat mag er dan ook wezen.
Pim de Nijs
Pim de Nijs
19:23 16 Sep 19
Goed contact met Timo gehad .jongens werken keurig netjes .laten geen rotzooi achter.komen afspraken goed na .
Anja Muurmans
Anja Muurmans
14:21 12 Oct 19
Afgelopen week hebben Timo en zijn çrew' ons dak vernieuwd en voorzien van een isolerende folie. Ze werken netjes en volgens afspraak. Het team werkt goed door en werkt netjes Ruimt alle rommel op).
Huub Hilgers
Huub Hilgers
08:32 06 Oct 19
Ons dak (jaren 30) had op een aantal punten onderhoud nodig (nieuwe nokvorstpannen en nieuw lood aan de gevel). Van Ommen Dakonderhoud heeft deze werkzaamheden naar onze tevredenheid uitgevoerd, professioneel en snel. De mannen die deze klus hebben geklaard waren zeer vriendelijk en hebben alles netjes achtergelaten.
Nick Geurts
Nick Geurts
01:04 09 Oct 19
Timo viel meteen op door een snelle en duidelijke communicatie. Hij gaf uitgebreid advies over ons dak en zijn hardwerkende team heeft ons totale dak geisoleerd en de pannen vervangen. De klus zou 4 dagen duren, maar was door inzet van meer mensen al in 2 dagen klaar. Leuke verrassing! Het ziet er netjes uit en er werd goed opgeruimd. Laat de winter maar komen..
Saskia Kruijssen
Saskia Kruijssen
18:28 06 Nov 19
Asbest dak verwijderd. Dak vernieuwd en geïsoleerd door van ommen dakonderhoud. Van begin tot einde heeft timo ons begeleid door dit voor ons onoverzichtelijke traject. Duidelijke informatie en een nette offerte. Timo was niet de.goedkoopste maar de kwaliteit is van hoge kwaliteit. Een aanrader
Kevin van der meer
Kevin van der meer
22:53 15 Nov 19
Na een lekkage van een bekende van Ommen aanbeveeld gekregen. Na de gratis inspectie van meerdere daken aan ons woonhuis hebben we van Timo een offerte gekregen. Het dak van de garage was nog goed en ging nog wel even mee volgens Timo. Na een lange dag werk van Timo en zijn team de nodige daken vervangen en alles netjes en opgeruimd achtergelaten. Dus ook wij zouden van Ommen dakonderhoud aanbevelen.
Patricia van berkel
Patricia van berkel
12:26 08 Dec 19
Timo heeft ons snel en goed geholpen bij een inspectie van onze schoorstenen en de vervanging van de kappen. Supersnelle service!
Silvia van der Kallen
Silvia van der Kallen
11:24 13 Dec 19
wij zijn heel tevreden met het personeel dat hier aanwezig was. want ze hebben met veel zorg onze daken gerepareerd met veel gezelligheid. bedankt jullie zijn vakmensen.
Jos Willems
Jos Willems
14:01 08 Jan 20
Timo en zijn mannen hebben ons huis en de schuur voorzien van nieuwe dakpannen, panlatten en dakfolie. We hebben bij meerdere dakdekkers een offerte opgevraagd. Onder andere door Timo zijn goede communicatie en heldere uitleg over de werkzaamheden en het materiaal hebben we voor Van Ommen gekozen. Nette en vriendelijke medewerkers die hier hard gewerkt hebben. Opmerkingen worden goed opgepakt en Timo en zijn mannen blijven altijd vriendelijk. Wij zijn heel blij met het resultaat en kunnen Van Ommen dan ook zeker aanbevelen. Nogmaals bedankt Timo en collega’s!
Evelien
Evelien
19:57 09 Jan 20
Dit bedrijf houdt zich aan de afspraak Ze zijn op tijd Leveren het keurig af Wij zijn zeer tevreden,en zal dit bedrijf bij anderen graag aanbevelen
c linders
c linders
08:12 19 Jan 20
Timo heeft na een nauwkeurige inspectie aan de hand van foto's de toestand van ons dak toegelicht. Dit was voor ons aanleiding om een offerte te laten maken en uiteindelijk opdracht tot vervanging van panlatten en pannen te geven. Onze zonnepanelen moesten verwijderd worden. Timo heeft in overleg met de firma die deze had geplaatst gezorgd dat het verwijderen en weer terug plaatsen keurig op elkaar aansloot en op 1 dag werd uitgevoerd.Volgens afspraak arriveerden de dakdekkers keurig op tijd en in no time was oude dak verwijderd. Omdat de volgende dag regen verwacht werd, hebben ze deze dag gewoon door gewerkt en de klus uiteindelijk in 1 dag geklaard. De ploeg werkte hard en was zeer prettig in de omgang. Op de vraag of ze mijn boeiboord schoon wilden maken, kwam een volmondig ja zonder meerwerkkosten.Alles werd keurig opgeruimd, aangeveegd en afgevoerd.Enkele weken later heb ik een mail gestuurd over het lood bij het dakraam. Werd dezelfde dag nog opgelost.Al met al zeer tevreden en kan van Ommen zeer aanbevelen.
Rien Van Boxtel
Rien Van Boxtel
16:31 05 Oct 19
Na een grondige dakinspectie werd aan de hand van foto's uitgelegd wat er aan de hand was en welke oplossingsrichting(en) er waren. Een eerlijk en helder advies met een prima offerte waren aanleiding om met Van Ommen Dakonderhoud in zee te gaan voor vernieuwing van het pannendak van ons huis, dakraam en het platte dak van de aanbouw. Een groot team met vakmensen klaarde de klus in twee dagen en ruimde ontstane rotzooi op stoepen systematisch op. Verborgen gebreken werden netjes gemeld door Timo inclusief een oplossingsrichting met prijskaartje. Dit leidde tot wat meerwerk.
Liesbeth van Buuren
Liesbeth van Buuren
22:28 24 Sep 19
Prima mensen die professioneel te werk gaan. Ons dak werd geïsoleerd en ziet er weer als nieuw uit.
Tom en Tonny Schiphorst
Tom en Tonny Schiphorst
21:12 30 Nov 19

Tips van de Experts voor de levensduur van uw dak

 • Regelmatige visuele inspectie van dak en binnenzolder
  • Zichtbare lekkages
  • Schimmel, mos, vochtige gebieden
  • Ontbrekende of gebroken dakspanen / tegels / bedekking
  • Spijkers / schroeven die uitsteken of ontbreken
  • Losse bouten of andere loszittende delen
  • Tocht of daglicht komt door het dak
 • Verwijder rommel regelmatig
  • Takken, bladeren en alles van moeder natuur
  • Kies een dag met rustig en zacht weer
  • Gebruik een stevige verlengladder en zorg dat een helper aanwezig is
 • Vergeet uw schoorstenen en dakramen niet
  • Inspecteer het knipperen rond schoorstenen en andere openingen
  • Reinig de schoorsteen regelmatig om gevaarlijke opeenhoping te voorkomen
  • Vervang gebroken bakstenen en mortel
  • Bij het aansteken van de openhaard in de winter, krijg je snel genoeg een beeld van buitenaf


Regelmatige inspectie van het dak en de onderliggende zolder
Regelmatige inspectie van het platdak / bitumen dak

Wij bieden uitgebreide dakdiensten
in Den Bosch, Tilburg, Breda, Nijmegen en omliggende gebieden

Bel ons vandaag op
06 – 53 89 28 34

Wat onze TEVREDEN klanten zeggen

“,”nextArrow”:”“,”rtl”:false}’ dir=”ltr”>

image (2)

Na akkoord 2 dagen daarna is het werk begonnen. Zeer vriendelijke, nette maar belangrijk professionele mensen om aan je dak te hebben werken voor onderhoud of een compleet nieuw dak. Zeer tevreden over de aanpak, kosten en duidelijkheid wat er precies gedaan ging worden. Deze mannen vertrouw ik 100% mijn dak toe! Top !bedankt Jan en tommie Oomis

Jan en Tonnie Oomis

image (3)

Prima service, Timo kwam zelfs nog een keer terug om iets op te lossen… zonder te klagen 🙂 Dat is pas service. Mijn bedrijfsgebouw is weer tip top in orde. Alles volledig volgens planning en afspraak verlopen.

John BakkerHuisvestingspecialist

image (4)

Vandaag hebben de jongens van van Ommen 2 schoorstenen en de nokken van ons huis gerenoveerd. Wij zijn erg tevreden over het werk. Als je een opmerking hebt, wordt er goed naar je geluisterd. Top service!

Elvin de Bond

Scroll naar top

Gratis dakinspectie

Direct plannen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij nemen direct contact met u op om de situatie door te nemen.

Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten