Dak Informatie- en Advies

Opdrachtgevers kunnen gebruikmaken van de kennis en expertise van onze deskundige adviseurs. De inspecteurs brengen de huidige conditie van het dak in kaart. Deze inspectie dient als startpunt bij het opstellen van een meerjarig onderhoudsplan (MJOP), waarmee planmatig onderhoud en beheer van daken in werking gezet kunnen worden. Wilt u ook een inspectie laten uitvoeren door een deskundige inspecteur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Door het laten uitvoeren van een dakinspectie ziet u of uw dak nog in goede staat is of dat er sprake is van gebreken of achterstallig onderhoud. Het tijdig laten uitvoeren van een dakinspectie kan veel kosten van bijvoorbeeld grote renovaties op termijn voorkomen. Is uw plat dak al enige tijd niet geïnspecteerd dan kunt u een gratis dakinspectie laten uitvoeren door de dakdekkers van Van Ommen Dakonderhoud. Een jaarlijkse dakinspectie laten uitvoeren door ervaren dakdekkers, kan veel ellende en kosten voorkomen.

Dakinspectie bij lekkage - Van Ommen DakonderhoudDoor de dakinspectie tijdig uit te laten voeren, wordt u niet onaangenaam verrast en voorkomt u grote problemen en hoge kosten. Door het laten uitvoeren van een dakinspectie door Van Ommen krijgt u inzicht in de kwaliteit van de dakbedekking en de waterhuishouding. Onze taak met dakinspectie bestaat eruit deze gebreken tijdig te signaleren waardoor vervolgschade gering is en onnodig hoge kosten worden voorkomen.

Tijdens de gratis dakinspectie letten we op de staat van het onderhoud, de staat van het bitumen of epdm, naadverbindingen, hemelwaterafvoeren en dakdoorvoeren etc. U doet er daarom goed aan om eens in de zoveel tijd een dakinspectie te laten uitvoeren. Onderstaande problemen kunt u vaak voorkomen door tijdig uw dak te laten inspecteren door een dakinspectie op eventueel daklekkage:

Door de dakinspectie tijdig uit te laten voeren, wordt u niet onaangenaam verrast en voorkomt u grote problemen en hoge kosten. Dakdekker ivm daklekkage, loodgieter, dakreparatie, dakonderhoud, of dakinspectie nodig: bel gerust voor een vrijblijvende offerte, ook voor dakpannen, EPDM op maat, bitumineuze dakbedekking, shingles, zink werk,etc ….maar u kunt ook 24/7 contact opnemen met de dakdekker met vragen over dakisolatie cq. zonnepanelen. Heeft u een dak en wilt u graag weten in welke conditie het dak verkeert, dan kunt u een Dakinspectie laten uitvoeren.

Na de dakinspectie en overleg met u, kunnen wij direct reparaties en of noodzakelijk onderhoud uitvoeren, dit is belangrijk om (meer) schade te voorkomen. Naast het verrichten van dakinspecties biedt Van Ommen Dakonderhoud aanvullende dienstverlening, zoals advisering bij het toepassen van de juiste dakbedekking, de nut en noodzaak van valbeveiliging of het opstellen van een risico-inventarisatie voor daken. Met een onafhankelijke dakinspectie ben je ervan verzekerd dat er een deskundig advies wordt opgesteld zonder dat er een belang is bij het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden.

Bij Van Ommen Dakonderhoud, Onderhoud en Renovatie kunt u incidentele en structurele dakinspecties laten uitvoeren. Een van de belangrijkste redenen om een dakinspectie te laten uitvoeren is het voorkomen van lekkages. Om er zeker van te zijn dat uw dak in goede staat is biedt Dakdekker van Ommen de gratis dakinspectie aan.

Een professionele dakinspectie laten uitvoeren omgeving Den Bosch doe je bij de vakkundige dakdekkers van Van Ommen Dakonderhoud. Door jaarlijks een grondige inspectie van uw dak te laten uitvoeren door professionele dakdekkers in Noord Brabant, Den Bosch, Rosmalen, Waalwijk, Breda, Oosterhout, kunnen deze problemen worden verholpen voordat ze ernstige schade aan uw dak kunnen toebrengen. Door een dakinspectie tijdig uit te laten voeren, voorkomt u onaangename verrassingen en de daarbij komende hoge kosten.

Een goed dak gaat jarenlang mee, maar alleen als u regelmatig een dakinspectie laat uitvoeren en het nodige onderhoud pleegt.