Ik zoek een goede dakdekker Herpt voor dakbedekking postcodegebied: (5256)

Bel ons direct

Wat is een dakdekker?

Een dakdekker is iemand die een beschermende laag aanbrengt op een hellend of plat dak, om dit te beschermen tegen water, sneeuw en wind. Veelgebruikte materialen voor dakbedekking zijn:
 • Bitumen
 • Dakpannen (van geperst beton of gebakken klei)
 • Dakspanen (ook wel houten schaliën of houten shingles)
 • Kunststof
 • Metalen (bijvoorbeeld koper, zink of lood)
 • Leisteen
 • Riet
 • Stro
Er zijn allround dakdekkers en dakdekkers die zich hebben gespecialiseerd in een bepaalde vorm van dakbedekking (zoals dakdekkers metaal) of een bepaald soort dak (zoals dakdekker hellende daken).
Van Ommen Dakonderhoud in Herpt
Van Ommen Dakonderhoud
Van Ommen Dakonderhoud is specialist in platte daken en hellende daken. Wij bedekken of repareren uw dak volgens de laatste standaarden waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Zelf een dak vervangen of repareren is een specialistische klus en meestal zelfs gevaarlijk voor een doe-het-zelver.

Informatie tips en prijzen

Wij krijgen vaak de vraag wat het kost om een dak te repareren of vervangen. Of we uur-prijzen hanteren of juist dakbedekking per m2? Het is niet altijd te zeggen wat de kosten zullen zijn zonder een grondige en professionele dakinspectie uit te voeren. We kunnen u uiteraard wel een tarief indicatie geven.Ons dakdekkersbedrijfDakdekkersbedrijf Van Ommen Dakonderhoud geeft u graag een passend advies over de mogelijkheden die u heeft als u een nieuwe dakbedekking op uw dak wilt laten plaatsen. Bij Van Ommen Dakonderhoud bent u aan het juiste adres voor schuine / hellende daken en platte daken.Wij zijn een dakdekkersbedrijf dat jaren ervaring heeft in de dakdekkersbranche en wat is gespecialiseerd in alle soorten dakwerk, dakrenovatie, dakreparatie, dakpreventie, dakonderhoud, nieuwbouw, zinkwerk en bitumen. Wij voeren alle denkbaren dakwerkzaamheden uit. Onze dakdekkers beschikken over ruime ervaring aan werkzaamheden aan daken, zijn goed opgeleid en zijn specialist in dakonderhoud en dakreparatie. 

Type werkzaamheden die wij aan daken uitvoeren in Herpt

 1. Dakcoating in Herpt

  Dakcoating is een goed alternatief wanneer u uw oude dakpannen wilt laten vervangen, of uw woning een nieuwe en frisse uitstraling wilt geven. Dakcoating heeft enkele grote voordelen; het is een veel goedkoper alternatief dan nieuwe dakpannen, het biedt bescherming tegen allerlei invloeden en is in verschillende kleuren te krijgen.Dakbedekkingsmaterialen met een relatief lange levensduur zijn een goede keuze voor platte daken. Wat we in de praktijk regelmatig zien is dat er vaak platte daken gelegd zijn met goedkope bitumen dakbedekkingen of dat de werkzaamheden slecht zijn uitgevoerd waardoor een nieuw dak al binnen 5 jaar begint te lekken. U hoeft zich bij ons geen zorgen te maken, wij geven gewoon 10 jaar garantie op ons werk.
 2. Dakinspectie in Herpt

  Wilt u graag een dakinspectie uit laten voeren? Dit omdat niet elke daklekkage direct zichtbaar is. Een daklekkage kan veel kosten met zich meebrengen en om deze te voorkomen is het verstandig regelmatig een dakinspectie uit te laten voeren. Wij voeren altijd een dakinspectie uit voordat wij u een advies uitbrengen, we geven u graag direct de juiste volledige informatie.
 3. Plat dak bitumen aanbrengen, repareren of vervangen in Herpt

  De meest populaire dakbedekking voor platte daken zijn: Bitumen, EPDM en PVC. Platte daken die bedekt zijn met EPDM, Bitumen of PVC worden in de zomer erg heet doordat de dakbedekking standaard zwart is en daardoor veel zonnestraling absorbeert
 4. Dakrenovatie in Herpt

  Renoveren van daken is iets wat we regelmatig uitvoeren, zowel voor particulieren als werkzaamheden tijdens een renovatie doen we in eigen beheer, dus u heeft met een en dezelfde partij te maken. Wanneer deze onderconstructie wordt aangetast lopen de kosten al snel hoog op. Het is dus belangrijk om bijvoorbeeld een oudere dakbedekking eens te laten inspecteren.
 5. Nieuw Dak plaatsen in Herpt

  Naast het standaard onderhoud door dakdekkers van Van Ommen Dakonderhoud in Herpt is er af en toe ook een dakrenovatie nodig, gemiddeld gezien gaat een dakbedekking ongeveer 30 jaar mee voordat u nieuwe moet plaatsen. Of u nu dakpannen heeft, een bitumen dak of dakplaten, onze dakdekkers kunnen alle daken professioneel en vakkundig voorzien van een nieuwe dakbedekking. De dakdekkers in Noord Brabant werken 24 uur per dag, 365 dagen per jaar en zijn elke dag bij u in de buurt om dakbedekking te herstellen, dakgoten te vervangen en/of dakinspectie uit te voeren.
 6. Nokvorst plaatsen, vervangen of repareren in Herpt

  Nokvorsten kunnen of verschillende manieren zijn bevestigd op uw dak, Bij de wat oudere panden en huizen zijn deze vaak in het specie/cement gezet, Bij de wat nieuwere panden en huizen zijn deze vaak gemonteerd met nokbeugels en word er gewerkt met een ondervorst om het water te weren en regeninslag te voorkomen.Door een kapotte cementlaag kunnen nokvorsten los komen te liggen, hierdoor nemen nokpannen meer vocht op en dit kan in de winter gaan bevriezen, met als gevolg dat dakpannen los komen te liggen en gaan scheuren.  Bij oudere daken komt het regelmatig voor dat er enkele dakpannen stuk zijn, panlatten niet goed meer zijn of de nokvorsten kapot zijn of los liggen. Eerst worden oude cementresten en nokvorsten tijdelijk verwijderd, daarna wordt de bovenste rij dakpannen schoongemaakt en op deze wordt vervolgens cement geplaatst, waarna de oude of nieuwe nokvorsten worden teruggeplaatst.Repareren of vervangen? De beste en goedkoopste optie bespreken we graag met u.
 7. Dakisolatie in Herpt

  Dakisolatie is een goede manier om warmte in huis te houden, zeker als de verwarming op zolder regelmatig aanstaat. Door de dakpannen te verwijderen en daaronder isolatie te platen levert de beste isolatie op. Let bij dakisolatie ook op goede brandveilige eigenschappen. Mogelijk gebruikte materialen voor dakisolatie zijn: glaswol (dekens, platen of vlokken), steenwol, piepschuim platen, hardschuim platen, meerlaagsfolie isolatie met warmtestraling reflecterende folies.Met goede dakisolatie bespaar je jaarlijks honderden euro’s aan stookkosten en kun je de zolderkamer ook direct gebruiken als slaapkamer of hobbykamer. Zo kan een schuin dak het beste aan zowel de binnen -als buitenkant geïsoleerd worden, terwijl je een plat dak gemakkelijk met glaswol of platen via de zoldervloer afgedekt kan worden.
 1. Stormschade dakreparatie

  Van Ommen Dakonderhoud is gespecialiseerd in een dakreparatie in Herpt na stormschade of waterschade. Mogelijk zijn er dakpannen van het dak gewaaid, forse boomtakken op uw dak gevallen of is er daklekkage ontstaan door toenemende scheurvorming in de dakbedekking. Stel herstelwerkzaamheden na stormschade nooit uit, maar schakel direct ons dakdekkersbedrijf in. Als dakdekker in Noord Brabant herstellen wij uw dak weer naar de oude staat en plaatsen we dakpannen op de gewenste manier terug binnen de constructie. Dakonderhoud, dakinspectie, dakreparatie, nokvorsten, daklekkage, bitumen daken, coaten, schoorstenen en stormschade.Bel direct naar 06 – 5389 2834
 2. Schoorsteen renovatie of vervangen

  Een schoorsteenrenovatie houdt in het schoonmaken van de stenen, het verwijderen en opnieuw plaatsten van de voegen, defecte stenen vervangen, impregneren, herstel of vervangen van de schoorsteenkap en het vervangen van de loden platen aan de basis van de schoorsteen.Als ervaren dakdekker kunnen wij u uitstekend helpen met het plaatsen van zinken goten en dakbedekking, het inslijpen van lood in de gevel, het vervangen van lood rondom de schoorsteen of het plaatsen van hoogwaardige en duurzame dakdekkingsmaterialen.
 3. Daklekkage reparatie

  Wij adviseren om een daklekkage altijd zo snel mogelijk te laten repareren om hogere kosten en grotere schade aan uw woning te voorkomen. Een daklekkage komt altijd ongelegen en kan u veel stress bezorgen, maar met de 24 uur service van Van Ommen Dakonderhoud bent u in Herpt verzekerd van een snelle en correcte dakreparatie om verdere schade te voorkomen. Onze professionele dakdekkers zijn nu snel voor u ook ter plaatsen, in het geval van een spoed aan het daklekkages, dakreparaties en dakgoot.Bel direct naar 06 – 5389 2834 om in contact te komen met onze specialisten voor het repareren van een daklekkage of andere beschadiging. Wanneer na de eerste inventarisatie van de vakman blijkt dat de daklekkage komt door dakpannen die zijn verschoven of een kleine beschadiging aan het platte dak, kan hij het dak plaatselijk repareren.
 4. Dakreiniging in Herpt

  Een schoon dak is vrij van vieze groene/gele/grijze vlekken, (korst)mossen, algen die de coating/verflaag aanvreten waardoor de bescherming en kleur van de dakpan verdwijnen. Na het schoonmaken van het dak is het impregneren van de dakpannen of oude golfplaten ( asbest ) een zeer goede oplossing om zo in de toekomst alg, vuil, mos, te voorkomen.U kunt ervoor kiezen om het dak of dakdelen extra te beschermen tegen weersinvloeden en vervuiling, door na het reinigen een coating te laten aanbrengen of het dak te laten impregneren.
 5. Dakgoot vervangen

  Of het nu gaat om plaatsen van een kunststof-, zinken- of aluminium dakgoot wij zijn zeer ervaren en het vervangen van uw dakgoten in {Herpt. Bij het repareren van de zinken dakgoot kan de rest van de goten blijven zitten en zal alleen het gedeelte wat lek is vervangen worden door een nieuw deel. Bovendien kan een zinken dakgoot na tientallen jaren nog vaak duurzaam gerepareerd worden in tegenstelling tot dakgoten die gemaakt zijn van andere materialen.Of het nu gaat om een dakgootreparatie of het vervangen en plaatsen van nieuwe dakgoten, in Noord Brabant kunnen wij u direct van dienst zijn. Als wij een zinken dakgoot repareren of vernieuwen letten wij altijd goed op de afwerking van de hoekdetails, een geschikte aansluiting op de bestaande goten en een perfecte kwaliteit van de soldeernaad.
 6. Dakkapel reparatie of vervangen

  Bij een dakkapel renovatie hoeft de oude stijl niet gehandhaafd te blijven, houten onderdelen zoals de kozijnen of de rabatdelen aan de buitenz ijde kunnen worden vervangen door onderdelen van kunststof, de kleur kan gelijktijdig worden veranderd. Als de dakbedekking van de bestaande dakkapel bitumineus is en 10 jaar of ouder, is het wellicht zinvol om tijdens de renovatie deze gelijk te vervangen. U kunt hierbij bovendien kiezen voor extra isolatie, accessoires en een upgrade in materiaal, door bijvoorbeeld uw oude houten exemplaar door een Trespa dakkapel te vervangen.

Bespaartips dakbedekking

U wilt uw dak laten vernieuwen, renoveren, isoleren of repareren, maar waar vindt u de geschikte dakdekkersbedrijf voor uw dakbedekking die met u meedenkt over besparingen of asbest verwijdering in {Herpt?Wij werken met hoge kwaliteitsproducten en gediplomeerde dakdekkers Met jarenlange ervaring in de dakdekkersbranche hebben wij altijd wel een oplossing voor zowel particulieren, bedrijven, vve’s en woningbouwverenigingen. Neem contact op met Van Ommen Dakonderhoud voor de mogelijkheden. 

Over Herpt(5256) in Noord Brabant

 

Herpt is een dorp in de gemeente Heusden in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Tot de gemeentelijke herindeling van 1997 behoorde het bij de voormalige gemeente Heusden, daarna bij de gelijknamige grotere fusiegemeente. Onder Herpt valt ook de buurtschap Luttelherpt.

Herpt vormde samen met Bern de gemeente Herpt-en-Bern, die verder de buurtschap Luttelherpt en de Doornwaard omvatte, toen een hoger gelegen glooiende uiterwaard. Sinds het graven van de Bergsche Maas is dat een polder van 89 bunder, die evenals Bern aan de Afgedamde Maas en aan de noordkant van de Bergsche Maas ligt. Die scheiding vond plaats tussen 1890 en 1904, waarna Herpt tot 1935 een zelfstandige gemeente was. Bern kwam in de provincie Gelderland te liggen en tussen Bern en Herpt vaart nu het Bernse Veer, dat vooral voor landbouwverkeer gebruikt wordt.

Bron wikipedia 

Ziet u welk dakwerk wij uitgevoerd hebben? Bel 06 – 5389 2834 voor meer informatie

  

Vraag een gratis professionele dakinspectie aan

Vraag direct aan: Ben verzekerd van een goed en veilig dak op uw woning.

Scroll naar top