Een dak vernieuwen  is absoluut een klus voor dakbedekking deskundigen. Gelukkig werken wij enkel met ervaren vakmannen om uw dak te vernieuwen.

Bel ons direct

073-6893680

Dak vernieuwen Oss door een hoogopgeleid team

Dak vernieuwen in Oss? Dat is een kostenefficiënte oplossing bij een slecht dak. Het is lang niet altijd noodzakelijk om een compleet dak te vervangen bij meerdere lekkages. Bij Van Ommen Dakonderhoud gaan we altijd oplossingsgericht te werk. We voeren standaard bij onze klanten een gratis dakinspectie uit. Op basis hiervan kunnen we een complete offerte uitbrengen voor de werkzaamheden. U komt zo niet voor verborgen kosten te staan bij een dak vernieuwen. We blijven zo altijd binnen ons budget bij het vernieuwen van uw dak.

Dak vernieuwen in Oss door hoogopgeleide dakbedekking specialisten

Bij Van Ommen Dakonderhoud vinden we het belangrijk dat ons personeel echt weet waar ze mee bezig zijn. Daarom laten we ze regelmatig cursussen volgen en hebben we alleen hoogopgeleide dakbedekking specialisten in huis. Dankzij hun kennis en ervaring kunnen ze een uitstekende dakinspectie uitvoeren. Op basis van de inspectie krijgen we een goed beeld welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. Hierbij behandelen we u dak alsof het ons eigen dak is. Zo voeren we geen onnodige werkzaamheden uit en vernieuwen we alleen de stukken die noodzakelijk zijn.

Met spoed hulp nodig ? Bel ons direct op 06 – 53 89 28 34 of vraag hier gratis en vrijblijvend een dakinspectie/offerte op.

Pannendak vernieuwen bij een oud pannendak

In principe heeft een pannendak een zeer lange levensduur. Toch kunnen er door de loop der jaren problemen ontstaan. Bijvoorbeeld door stormschade of ouderdom. Het komt ook voor dat uw dakpannen beschadigd zijn door mos en algengroei. Bij een dak vernieuwen kijken we welke dakpannen echt slecht zijn. We controleren ook of de nokvorsten nog goed vastliggen. Dankzij onze aanpassingen kan uw dak er weer jaren tegenaan. Daarbij geven we ook nog eens 10 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Maak vrijblijvend een afspraak voor uw dak
Wilt u een dak laten vervangen? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor uw gratis dakinspectie bij Van Ommen Dakonderhoud. Wij kunnen uw dak vervangen met de expertise van een echte dakspecialist. ​

Bitumendak vernieuwen door een platdak specialist

Bitumen is binnen de dakbedekking wereld absoluut een vak apart. Het vraagt een bepaalde techniek van de dakdekker om het dak goed waterdicht te krijgen. Gelukkig kan u uw bitumen dak vernieuwen door de specialisten bij Van Ommen Dakonderhoud. Wij hebben de specialisten in huis om uw dak professioneel te vervangen of te vernieuwen. Bij een plat dak vernieuwen Oss brengen we een nieuwe laag bitumen aan over de bestaande laag. Voordat we dit doen voeren we wel eerst een uitgebreide inspectie uit. Op basis hiervan geven we aan of een bitumen dak vernieuwen een optie is of dat u een compleet nieuw dak nodig heeft. We denken hierin graag met u mee om kostenefficiënt uw dak te vernieuwen.


Vernieuw mijn dak

Dak vernieuwen bij de zwakke punten

Uiteraard helpen wij graag bij het vernieuwen van een dak in Oss. Na de gratis dakinspectie gaan we met de zwakke punten van uw dak aan de slag. We weten zo zeker dat uw dak er weer jaren tegenaan kan, zonder dat u een vermogen kwijt bent. Daarbij kan u erop rekenen dat onze prijzen ook echt kloppen. U heeft dus geen extra hoge rekening na afloop vanwege “meerwerk”. Dankzij een dakinspectie kunnen we altijd een eerlijke prijs opgeven voor de werkzaamheden. Zo gaan we bij een pannendak vernieuwen enkel de zwakke punten aanpakken. Het is bij een pannendak meestal onnodig om een compleet nieuw dak aan te leggen. Vraag dus gerust uw gratis dakinspectie aan en we kijken graag wat er met uw dak mogelijk is.

Dak laten vervangen in Den Bosch? Maak direct een afspraak

Wilt u graag een dak vervangen in Den Bosch? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak voor uw gratis dakinspectie. Besluit u om voor Van Ommen Dakonderhoud te kiezen? Dan krijgt u ook nog eens 10 jaar garantie op onze materialen.

Uw dak laten vervangen in Breda? Dat laat u uiteraard uitvoeren met de kostenefficiënte oplossingen bij Van Ommen Dakonderhoud. Maak direct een afspraak.