Dak vervangen Nijmegen

Dak vervangen Nijmegen laat u professioneel aanpakken met uw eigen dakspecialist. Vraag vandaag nog een gratis vrijblijvende dakinspectie aan!

Bel ons direct

Dak laten vervangen in Nijmegen?

Een dak laten vervangen in Nijmegen is een grote klus die u uiteraard veel liever aan de experts overlaat. Helaas is het vaak ook een klus die onverwacht komt en die flink in de papieren kan lopen. Bij Van Ommen Dakonderhoud kan u terecht voor een kostenefficiënte oplossing. We voeren bij onze eerste vrijblijvende afspraak altijd direct een dakinspectie uit. Op basis hiervan brengen we een eerlijke offerte uit waarin u altijd een totaalprijs krijgt voor een dak die u laat vervangen in Nijmegen. Bij ons krijgt u dus geen verborgen kosten die u zelf moet ophoesten. Zo behandelen we uw project net als dat we dit zelf zouden willen als we ons dak laten vervangen.

Pannendak vervangen bij meerdere kapotte pannen

Als u regelmatig last heeft van lekkages, dan kunnen wij langskomen voor een dak vervangen Nijmegen. Bij een pannendak gaat het soms om nokvorsten die niet goed vastliggen of dakpannen die beschadigd zijn geraakt door een storm. Het is lang niet altijd noodzakelijk om een compleet dak te vervangen. Onze dakbedekkingsspecialisten komen graag bij u langs om de status van uw dak te bekijken. Op basis hiervan brengen we een offerte uit en kijken we welke oplossingen lekkages gaan voorkomen. 

Met spoed hulp nodig ? Bel ons direct op 06 – 53 89 28 34 of vraag hier gratis en vrijblijvend een dakinspectie/offerte op.

Dak vervangen en direct isoleren

Dakpannen hebben van zichzelf al een isolerende werking. Maar als u toch aan de slag gaat met een dak vervangen Nijmegen, dan kan u eventueel onder de dakpannen isolatie aanbrengen. Vooral bij oude woningen kan dakisolatie een flink rendement opleveren. Uiteraard kunnen onze hoogopgeleide specialisten dit voor u meenemen in een vrijblijvende offerte.

Maak vrijblijvend een afspraak voor uw dak
Wilt u een dak laten vervangen? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor uw gratis dakinspectie bij Van Ommen Dakonderhoud. Wij kunnen uw dak vervangen met de expertise van een echte dakspecialist. ​

 

Plat dak vervangen bij lekkages

Een bitumen dak vervangen is een klus die u niet aan de eerste de beste dakdekker overlaat. Helaas kan een plat dak ingewikkeld zijn om waterdicht te maken. Vooral als de dakdekker geen of weinig ervaring heeft met bitumen. Gelukkig hebben wij alleen dakbedekking specialisten in huis. We kunnen u helpen met een plat dak vervangen Nijmegen. 

Dak laten vervangen in Nijmegen tegen eerlijke prijzen

Helaas staan dakdekkers lang niet altijd bekend om hun eerlijke prijzen. Soms ontvangt u een offerte die flink lager is, dan de definitieve rekening. Ter plaatse komen ze achter lekkages en zwakke punten bij uw dak. Dit is de reden waarom wij bij Van Ommen Dakonderhoud altijd een gratis dakinspectie cadeau geven. U weet zo precies wat een dak vervangen in Nijmegen gaat kosten zonder verborgen verrassingen. Wij weten namelijk bij het schrijven van onze offerte al de status van uw dak.

Bitumen dak vervangen in Nijmegen

Wilt u een bitumen dak vervangen? Ook dan staan we uiteraard voor u klaar met een gratis dakinspectie. Dankzij de inspectie weten we of we het complete dak moeten vervangen. Of dat alleen de toplaag voldoende is. Zo denken we graag kostenefficiënt met u mee bij een dak vervangen Nijmegen. Maak gerust een afspraak voor een gratis dakinspectie bij uw dak.