Dak vernieuwen Tilburg

Dak vernieuwen Tilburg laat u uitvoeren door de ervaren dakbedekking specialisten bij Van Ommen Dakonderhoud. Vraag nu uw gratis inspectie aan voor een nieuw dak in Tilburg.

Bel ons direct

Dak vernieuwen in Tilburg door de dakspecialist

Een dak vernieuwen kan u helpen om onnodige schade en hoge kosten te voorkomen. Nieuw dak in Tilburg? Bij het onderhoud van de woning vergeten we helaas te vaak ons dak. Terwijl uw dak een belangrijk onderdeel is van de constructie waarin u woont. Bij Van Ommen Dakonderhoud zijn we gespecialiseerd in het onderhouden en vervangen van daken. Binnen ons team lopen hoogopgeleide dakbedekking specialisten die u kunnen helpen met een gratis dakinspectie om de mogelijkheden te bespreken voor een nieuw dak in Tilburg. U kan jaarlijks een dakinspectie laten uitvoeren om op tijd de zwakke punten bij uw dak ontdekken. We gaan vervolgens aan de slag om de zwakke punten te vervangen, zodat u lekkages of dure spoedreparaties in de toekomst kan voorkomen voor uw nieuwe dak.

Een dak vernieuwen voorkomt verrassingen in de toekomst

Ineens een nieuw dak nodig? Helaas laten we ons te vaak verrassen door een lekkage. Pas op het moment dat we een lekkage hebben laten we reparaties aan ons dak uitvoeren. Bij Van Ommen Dakonderhoud kunnen we helpen om dit soort dure reparaties te voorkomen. We kunnen uw dak vernieuwen in Tilburg en de zwakke punten vervangen. Denk hierbij aan losliggende nokvorsten of beschadigde dakpannen. Met een gratis dakinspectie kan u op tijd ingrijpen en ervoor zorgen dat uw dak in een uitstekende conditie blijft. Neem contact op voor meer informatie over een nieuw dak in Tilburg.

Met spoed hulp nodig ? Bel ons direct op 06 – 53 89 28 34 of vraag hier gratis en vrijblijvend een dakinspectie/offerte op.

Pannendak vernieuwen verlengt de levensduur van uw nieuwe dak

Bij een pannendak kan al vrij snel stormschade ontstaan. Dit ontstaat bijvoorbeeld doordat de pannen door storm van het dak vallen. We zien ook dat takken van bomen uw pannen raken en beschadigen. Bij een dakinspectie lopen we dit allemaal na en checken we of een pannendak vernieuwen noodzakelijk is. Hierbij gaan onze ervaren dakdekkers altijd kostenefficiënt aan de slag. Dit betekent dat ze alleen de noodzakelijke werkzaamheden uitvoeren en geen onnodig meerwerk uitvoeren. Met preventief dak vernieuwen in Tilburg kan u dure reparaties in de toekomst voorkomen. Vraag naar de voorwaarden voor een nieuw dak in Tilburg.

 Maak een afspraak voor uw gratis dakinspectie voor een nieuw dak in Tilburg

Wilt u graag uw dak vernieuwen in Tilburg? Maak direct bij onze specialisten een afspraak voor uw gratis vrijblijvende dakinspectie. We komen graag bij uw langs voor een uitgebreide inspectie. 

Bitumen dak vernieuwen met een nieuwe laag bitumen

Nieuw plat dak Tilburg? Bij een plat dak is in Nederland bitumen de meest gebruikte keuze voor de dakbedekking. Door slijtage en weersomstandigheden kan de bovenste laag van bitumen gaan slijten. Op ten duur kan dit voor lekkages gaan zorgen. Bij een lekkage moeten we meestal het complete dak vervangen. Gelukkig kan u dit voorkomen met een bitumen dak vernieuwen. Hierbij renoveren we uw dak door een nieuwe laag aan te brengen. Een dak vernieuwen in Tilburg is altijd voordeliger in tegenstelling tot volledig vervangen.