Dak vernieuwen Eindhoven

Dak vernieuwen in Eindhoven laat u professioneel uitvoeren met een gratis vrijblijvende dakinspectie. Maak direct een afspraak met uw specialist. Nieuw dak nodig? Bel gerust voor informatie.

Bel ons direct

Dak vernieuwen in Eindhoven?

Dak vernieuwen kan bestaan uit verschillende werkzaamheden. Denk aan het vervangen van oude dakpannen of het vastzetten van de nokvorsten. Door op tijd de zwakke punten in uw dak te vernieuwen kan u daklekkages voorkomen. Bij Van Ommen Dakonderhoud zijn we gespecialiseerd in het voorkomen van onnodige schade aan uw dak. Nieuw dak nodig? We proberen binnen uw budget uw dak in perfecte staat te onderhouden. Hierbij onderhouden we uw dak alsof het ons eigen dak is. Bent u benieuwd naar de staat van uw huidige dak? Maak een afspraak voor een gratis dakinspectie en wij inspecteren uw dak op zwakke punten.

Gratis dakinspectie bij een dak vernieuwen in Eindhoven

Nieuw dak nodig? Helaas zijn er dakdekkers die al vooraf een gratis offerte op maat uitbrengen zonder het dak geïnspecteerd te hebben. Uiteindelijk valt de offerte in de praktijk hoger uit door meerwerk dat pas op het dak ontdekt wordt. Wij geven bij Van Ommen Dakonderhoud daarom altijd een gratis vrijblijvende dakinspectie weg. Dankzij de inspectie kunnen we u vertellen wat de precieze staat van uw dak is. Op basis hiervan kunnen we een offerte maken voor een dak vernieuwen Eindhoven. U weet bij ons altijd exact wat het vernieuwen van uw dak gaat kosten. Daarbij gaan we ook altijd kostenefficiënt aan de slag. We vernieuwen nooit onderdelen die niet noodzakelijk zijn. Zo vernieuwen we alleen de onderdelen die in de toekomst voor lekkages of dure reparaties gaan zorgen.

Met spoed hulp nodig ? Bel ons direct op 06 – 53 89 28 34 of vraag hier gratis en vrijblijvend een dakinspectie/offerte op.

Pannendak vernieuwen in Eindhoven

De meest gebruikte dakconstructie in Nederland is een pannendak. Het voordeel van een pannendak is de lange levensduur. Helaas kan een pannendak door storm, slijtage etc. beschadigen. Als uw dak beschadigd is hoeft u niet een compleet pannendak te vernieuwen. Bij Van Ommen Dakonderhoud inspecteren we eerst uw dak. We sporen de zwakke punten op en vervangen de kapotte dakpannen of losliggende nokvorsten. Dit is kostenbesparend en u kan er weer jaren tegenaan. Laat daarom gerust uw dak vernieuwen in Eindhoven door Van Ommen Dakonderhoud. U krijgt zo gegarandeerd een goede inschatting van de werkzaamheden en kosten.

 Bitumen dak vernieuwen in plaats van vervangen

De hoogopgeleide dakbedekking specialisten bij Van Ommen Dakonderhoud zijn ervaren in het aanbrengen van bitumen. We kunnen ter plaatse beoordelen of enkel de bitumenlaag aan vervanging toe is of het complete nieuwe dak. Een bitumen dak vernieuwen is voordeliger en u kan er weer jaren tegenaan. Bij het vernieuwen brengen we enkel een nieuwe laag bitumen aan. Bij een dak vernieuwen in Eindhoven zorgen we voor de meest kostenefficiënte oplossing voor uw platte dak.

Dak vernieuwen in Eindhoven zonder verrassingen

Nieuw dak nodig of dak vernieuwen? Van een pannendak vernieuwen tot een nieuwe bitumenlaag alles is mogelijk bij Van Ommen Dakonderhoud. We vinden het vooral belangrijk dat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. We rekenen altijd een totaalprijs en geen meerwerk achteraf. Daarbij kan u bij een dak vernieuwen Eindhoven erop rekenen dat de werkzaamheden veilig en betrouwbaar uitgevoerd worden. U krijgt hierbij altijd 10 jaar garantie op onze werkzaamheden. Maak direct een afspraak voor een gratis dakinspectie en we helpen u graag verder.