Dak vernieuwen Breda

Dak vernieuwen in Breda laat u natuurlijk over aan een dakbedekking specialist. Boek direct uw gratis dakinspectie voor een dakrenovatie. Nieuw dak in Eindhoven nodig? Bel direct! 

Bel ons direct

Dak vernieuwen in Breda met uw eigen specialist

Dak vernieuwen Breda is dé oplossing als u onaangename verrassingen in de toekomst wilt voorkomen. Vaak vernieuwen we pas een dak op het moment dat er regelmatig lekkages ontstaan. Terwijl u met een tijdige dakinspectie een lekkage kon voorkomen. Nieuw dak nodig? Bij Van Ommen Dakonderhoud zijn we gespecialiseerd in het oplossen van lekkages of het vernieuwen van uw dak. Binnen ons team lopen enkel hoogopgeleide dakbedekking deskundigen. Ze kunnen zonder problemen een gratis dakinspectie uitvoeren om de staat van uw dak vast te stellen. Op basis hiervan brengen ze een vaste prijs met afspraken uit. Op basis van onze vaste prijsafspraak kan u een dak vernieuwen in Breda.

Dak vernieuwen Breda binnen budget en afgesproken tijd

Bij een dak vernieuwen in Breda voeren we altijd standaard een gratis vrijblijvende dakinspectie uit. Nieuw dak nodig? Onze getrainde specialisten controleren de complete staat van uw dak. Alle zwakke punten worden tijdens de inspectie genoteerd. Op basis hiervan brengen we een offerte uit met upfront prijzen. Dit betekent dat u bij ons altijd een totaalprijs krijgt en geen verborgen kosten. Bij akkoord gaan we voor u aan de slag om het werk uit te voeren. Dit doen we binnen de afgesproken prijs en zonder verrassingen achteraf. Dankzij onze eerlijke prijsstelling hebben we al jaren het vertrouwen van consumenten en bedrijven. We helpen u graag om uw dak professioneel te vernieuwen.

Met spoed hulp nodig ? Bel ons direct op 06 – 53 89 28 34 of vraag hier gratis en vrijblijvend een dakinspectie/offerte op.

Pannendak vernieuwen met 10 jaar garantie

Ons advies is om één keer per jaar een gratis dakinspectie uit te laten voeren. Een pannendak is een duurzame dakbedekking. Alleen door een storm of invloeden van het weer kunnen dakpannen verschuiven of beschadigen. Met als gevolg dat u na een tijdje last krijgt van vervelende lekkages. Gelukkig kunnen wij helpen met een pannendak vernieuwen. Nieuw dak in Breda nodig? We voeren gratis en vrijblijvend een inspectie uit en kijken naar de zwakke plekken in uw dak. Door op tijd uw dak te vernieuwen voorkomt u uiteindelijk vervelende lekkages en hoge reparatiekosten. Laat daarom niet alleen uw woning onderhouden, maar ook uw pannendak. Een dak vernieuwen Breda is net zo belangrijk als de rest van uw woning.

 Maak een afspraak voor een gratis inspectie

Wilt u graag uw dak vernieuwen Breda? Maak direct een afspraak bij onze dakbedekking specialisten. We komen graag vrijblijvend bij u langs voor een gratis dakinspectie en offerte.

Bitumen dak vernieuwen in Breda

Nieuw dak nodig? Bitumen is de meest gekozen dakbedekking bij een plat dak. Het is duurzaam en slijtvast, maar kan na tientallen jaren last krijgen van lekkages. Uiteraard wilt u dit voorkomen door op tijd uw dak te gaan vernieuwen. Een bitumen dak vernieuwen kan door er een nieuwe laag bitumen overheen te leggen. Dit kan wel alleen als de bestaande laag nog stevig genoeg is. Tijdens een gratis vrijblijvende dakinspectie kunnen we dit voor u controleren. We kunnen na de inspectie uw dak vernieuwen Breda en de nieuwe laag bitumen voor u aanbrengen. Nieuw dak nodig? Dit werk wordt uiteraard uitgevoerd door onze eigen bitumen dakspecialisten. U weet zo zeker dat de klus goed wordt uitgevoerd. Daarbij krijgt u ook nog eens 10 jaar garantie op uw dakbedekking.