Dak isoleren in Veghel

Dak isoleren in Veghel kan kosten en ruimtebesparend door de isolatie aan de buitenzijde aan te brengen. Bent u benieuwd naar de opties? Bel direct!

Bel ons direct

Dak isoleren in Veghel aan de buitenzijde

Dak isoleren is de oplossing om op uw stookkosten te besparen. Als u nog geen dakisolatie heeft kan u tot wel 30% op uw stookkosten besparen. Het nadeel van dakisolatie is dat u al snel 20 cm inlevert aan ruimte op zolder. Er worden dikke isolatieplaten tegen de binnenzijde van uw dak aangebracht en hier overheen nog afwerking. Een ruimtebesparende oplossing is uw dak laten isoleren Veghel aan de buitenzijde. Bij Van Ommen Dakonderhoud kunnen we zonder problemen uw dak aan de buitenzijde isoleren. U bespaart zo ruimte in huis en u hoeft uw zolder niet open te breken.

Pannendak isoleren aan de buitenzijde

Een pannendak isoleren aan de buitenzijde is geen klus die u eenvoudig zelf uitvoert. Dit vraagt om een dakbedekking expert die niet alleen verstand heeft van dakisolatie, maar ook de constructie van uw dak. Voordat de isolatie kan worden aangebracht moet namelijk eerst alle dakpannen en panlatten weggehaald worden. Daarna wordt direct op het dak de dakisolatie aangebracht en de dakpannen en panlatten weer teruggeplaatst. Dit is een secure klus waarbij ervaring vereist is. Bij van Ommen Dakonderhoud kunnen we uw dak isoleren Veghel en direct uw totale dakconstructie aanpakken. We vervangen bijvoorbeeld de beschadigde dakpannen en zorgen ervoor dat uw dak weer als nieuw is. Uw dak is zo niet alleen uitstekend geïsoleerd, maar ook weer bestand tegen de komende jaren.

Met spoed hulp nodig ? Bel ons direct op 06 – 53 89 28 34 of vraag hier gratis en vrijblijvend een dakinspectie/offerte op.

Pannendak laten isoleren door dakbedekking expert

Een pannendak laten isoleren is een klus die u niet zomaar aan een isolatiebedrijf overlaat. Het is belangrijk dat het bedrijf niet alleen verstand heeft van isolatiemateriaal, maar ook van uw dakconstructie. Als uw dakconstructie beschadigt raakt bij de montage, dan bent u nog veel verder van huis. Onze hoogopgeleide dakbedekking specialisten zijn niet alleen gespecialiseerd in uw pannendak, maar ook in isolatie. Dankzij extra cursussen zijn ze volledig op de hoogte van de laatste trends op het gebied van isolatie. Bij Van Ommen Dakonderhoud kan u zonder problemen uw dak isoleren Veghel en krijgt u 10 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Pannendak laten isoleren

Bij Van Ommen Dakonderhoud staat uw eigen veiligheid altijd voorop. Bij een dak isoleren in Veghel willen we liever niet dat u zelf het dak op gaat. U kan veel beter uw pannendak laten isoleren. Daarbij weet u ook zeker dat u de dakconstructie niet beschadigd en de isolatie zo vakkundig mogelijk wordt uitgevoerd.

Dak isoleren in Veghel verdient u binnen een paar jaar terug

Bij Van Ommen Dakonderhoud kan u rekenen op scherpe prijzen om uw dak te laten isoleren. We gaan namelijk altijd zo kostenefficiënt mogelijk te werk. U kan bijvoorbeeld een dak isoleren Veghel combineren met een dakrenovatie. We gaan tenslotte hiervoor toch al het dak op. Naast het verwijderen van de zwakke punten bij uw dak kunnen we direct uw dak isoleren Veghel. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie.

Plat dak isoleren is eenvoudiger dan u denkt

Een plat dak laten isoleren aan de buitenkant is minder ingewikkeld dan u zou denken. Als we plat dak vernieuwen brengen we altijd een nieuwe laag bitumen aan. Dit wordt uitgevoerd door onze bitumen specialist. Bij een dak isoleren Veghel kunnen we eerst een laag isolatie op uw bestaande bitumen dak aanbrengen. Vervolgens brengen we hier de nieuwe laag bitumen aan. Uw dak is hierna geïsoleerd tijdens werkzaamheden die u al toch al van plan was om uit te voeren. U kan zo kostenefficiënt uw dak vernieuwen en direct laten isoleren.

Plat dak laten isoleren door een dakdekker

Bij een plat dak isoleren Veghel is het wel belangrijk dat u echt een bitumen specialist inschakelt. Het is een vak apart om bitumen aan te brengen bij een plat dak. Dit is geen klus die een gewone isolatie expert kan laten uitvoeren. Binnen ons team hebben we hoogopgeleide dakdekkers rondlopen. We hebben zelfs een bitumen expert met extra kennis over het isoleren van daken. U weet zo zeker dat u dakisolatie Veghel zonder problemen kan laten uitvoeren. Voorkom lekkages en laat uw isolatie direct goed aanpakken door Van Ommen Dakonderhoud.