Dak isoleren in Tilburg

Een dak isoleren in Tilburg kan u kostenbesparend laten uitvoeren bij Van Ommen Dakonderhoud. Wij helpen u graag met een oplossing op maat.

Bel ons direct

Dak isoleren Tilburg kostenbesparend uitvoeren

Dak isoleren wordt steeds vaker bij oude woningen uitgevoerd. Door uw dak te isoleren kan u al snel tot wel 30% op uw stookkosten besparen. Het enige nadeel aan een dak isoleren is dat u de zolder moet verbouwen. Er worden aan de binnenzijde van uw dakisolatieplaten gemonteerd. De isolatieplaten moet vervolgens weer afgewerkt worden. Daarbij verliest u flink wat ruimte doordat de isolatieplaten vrij dik zijn. Een ruimtebesparende oplossing is een dak laten isoleren aan de buitenzijde. Hierbij verliest u geen ruimte en hoeft u de zolder niet te verbouwen. Bij Van Ommen Dakonderhoud kunnen we u helpen bij de renovatie van uw dak en direct uw dak isoleren!

Bij een dak isoleren in Tilburg wordt de buitenzijde vaak vergeten

Ten onrechte denken woningeigenaren vaak dat een dak isoleren aan de buitenzijde onbetaalbaar is. Bij Van Ommen Dakonderhoud zijn we gespecialiseerd in kostenefficiënte oplossingen. We kunnen bijvoorbeeld een dak isoleren in  Tilburg in combinatie met een dakrenovatie. Een dakrenovatie kan u helpen om lekkages in de toekomst te voorkomen. Eén keer in de twee jaar dient u een dakinspectie uit te laten voeren. Als hieruit blijkt dat een dakrenovatie noodzakelijk is, dan kunnen we direct ook uw dak isoleren. U kan zo kostenbesparend uw dak isoleren. Zo denken we graag met u mee voor een oplossing binnen uw budget.

Met spoed hulp nodig ? Bel ons direct op 06 – 53 89 28 34 of vraag hier gratis en vrijblijvend een dakinspectie/offerte op.

Pannendak isoleren aan de buitenzijde

Bij Van Ommen Dakonderhoud adviseren we altijd om een dakbedekking specialist in te schakelen bij een pannendak isoleren. Voor de isolatie bij een pannendak aan de buitenzijde dienen alle dakpannen en daklatten verwijderd te worden. Als dit niet vakkundig gebeurt kunnen er lekkages ontstaan. Binnen ons team lopen enkel hoogopgeleide dakbedekking specialisten. Regelmatig volgen ze een cursus om hun kennis te verbreden en nieuwe technieken onder de knie te krijgen. De afgelopen jaren hebben onze experts flink geïnvesteerd in hun kennis op het gebied van dakisolatie. Ze kunnen daardoor zonder problemen uw pannendak isoleren. Daarbij geven we ook nog eens 10 jaar garantie op onze werkzaamheden. U weet zo zeker dat de klus juist wordt uitgevoerd.

Pannendak laten isoleren door een expert

Wilt u graag een dak isoleren Tilburg? Maak direct een afspraak bij Van Ommen Dakonderhoud. Wij kunnen kostenefficiënt uw dak isoleren met onze dakbedekking specialisten. Eventueel kunnen we het isoleren van uw woning combineren met een dakrenovatie. Maak gerust vrijblijvend een afspraak voor een gratis dakinspectie!

Plat dak isoleren aan de buitenzijde

Bij Van Ommen Dakonderhoud vinden wij uw eigen veiligheid het belangrijkste. Helaas zijn dakwerkzaamheden niet altijd zonder risico. Uw pannendak laten isoleren is daarom altijd een verstandige keuze. U weet dan zeker dat u uzelf niet in gevaar brengt en het goed uitgevoerd wordt. Kies hierbij wel altijd voor een ervaren dakdekker en niet een standaard isolatiebedrijf. Bij een pannendak moeten we alle dakpannen eraf halen en weer terugplaatsen. Het is daarom belangrijk dat u een ervaren dakdekker inschakelt. Bij Van Ommen Dakonderhoud komt u enkel hoogopgeleide dakbedekking specialisten tegen. U weet zo zeker dat de klus goed geklaard wordt.

Plat dak laten isoleren bij een renovatie

Wilt u graag een dak isoleren Tilburg? Maak direct een afspraak bij Van Ommen Dakonderhoud. Wij kunnen kostenefficiënt uw dak isoleren met onze dakbedekking specialisten. Eventueel kunnen we het isoleren van uw woning combineren met een dakrenovatie. Maak gerust vrijblijvend een afspraak voor een gratis dakinspectie!

Maak een afspraak voor een plat dak laten isoleren

Bij Van Ommen Dakonderhoud geven we u graag een offerte op maat voor uw nieuwe dakisolatie. Hierbij rekenen we altijd up-front prijzen zonder verborgen kosten. U weet zo precies waar u aan toe bent bij het uitvoeren van uw dakisolatie. Informeer direct naar een totaalprijs door vrijblijvend een afspraak te maken met onze dakbedekking specialisten.