Dak isoleren in Oss

Dak isoleren in Oss aan de buitenzijde bespaart tot 30% op uw stookkosten en is ruimtebesparend in huis. Informeer direct naar de mogelijkheden.

Bel ons direct

Dak isoleren Oss door een dakdekker

Dak isoleren is de oplossing om te besparen op uw maandelijkse energiekosten. De kosten voor het laten isoleren van uw dak verdient u binnen een paar jaar weer terug. De meeste woningeigenaren kiezen ervoor om isolatie aan de binnenzijde van het dak te plaatsen. Maar als u al van plan bent om uw pannendak of platte dak te vernieuwen, dan kan u een dak isoleren aan de buitenzijde. Dit is een ruimtebesparende oplossing en u hoeft aan de binnenkant niets te verbouwen. Bij Van Ommen Dakonderhoud kunnen wij uw dak isoleren in Oss. Dit doen we aan de buitenzijde van het dak, zodat u er in huis geen overlast van heeft. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij uw dak? Maak vrijblijvend een afspraak met onze dakbedekking specialisten.

Pannendak isoleren kan tot 30% op uw energiekosten besparen

Als u op dit moment nog geen dakisolatie heeft kan u tot wel 30% op uw stookkosten besparen met een dak isoleren in Oss. U bespaart niet alleen op de kosten, maar u zal ook merken dat het wooncomfort verbeterd. In de wintermaanden is het minder koud in huis en in de zomer zal het aangenaam koel blijven. Een pannendak isoleren realiseren we aan de buitenzijde van uw dak. U hoeft zo niet uw complete zolder te verbouwen om uw dak te isoleren.

Met spoed hulp nodig ? Bel ons direct op 06 – 53 89 28 34 of vraag hier gratis en vrijblijvend een dakinspectie/offerte op.

Pannendak laten isoleren door getrainde specialisten

Aan de buitenkant een dak isoleren in Oss is een vak apart. Een isolatieplaat aanbrengen aan de binnenzijde hoeft niet ingewikkeld te zijn. Maar echt het pannendak zelf isoleren is een vak apart. Gelukkig hebben wij ervaren dakbedekking specialisten met kennis van dakisolatie in dienst. We kunnen uw pannendak laten isoleren volgens uw eigen wensen en zonder verborgen kosten. Als u bij ons een offerte aanvraagt weet u direct wat het kost om uw dak te laten isoleren in Oss.

Plat dak isoleren tijdens een dakrenovatie

Bij Van Ommen Dakonderhoud staat uw eigen veiligheid altijd voorop. Bij een dak isoleren Den Bosch willen we liever niet dat u zelf het dak op gaat. U kan veel beter uw pannendak laten isoleren. Daarbij weet u ook zeker dat u de dakconstructie niet beschadigd en de isolatie zo vakkundig mogelijk wordt uitgevoerd.

Plat dak isoleren tijdens een dakrenovatie

Een plat dak heeft een levensduur tussen de 10 en 25 jaar. Na een aantal jaren begint de bovenste laag bitumen te slijten. Om de levensduur te verlengen kan u een bitumen dak vernieuwen. Er wordt hierbij een nieuw laagje bitumen boven de bestaande laag aangebracht. Dit is voordeliger, dan een compleet nieuw bitumen dak aanleggen. Als u een plat dak gaat vernieuwen kan u direct een plat dak isoleren. U laat hierbij eerst isolatieplaten op uw dak aanleggen. Vervolgens brengen we een nieuwe laag bitumen boven de isolatieplaten aan. Met deze ingreep kan u flink wat geld op uw stookkosten besparen. Wij kunnen een plat dak isoleren Oss zonder ruimteverlies in uw woning of schuur. Kortom de perfecte oplossing als u toch al een plat dak laat renoveren.

Dak isoleren in Oss door ervaren dakdekkers

Bij een dak isoleren in Oss aan de buitenzijde is het belangrijk dat u een ervaren dakdekker inschakelt. We brengen namelijk niet alleen isolatie aan, maar gaan ook aan de slag op uw dak. U wilt niet dat er achteraf lekkages ontstaan doordat de dakisolatie uw dakconstructie beschadigd heeft. Gelukkig kan u bij Van Ommen Dakonderhoud rekenen op getrainde specialisten. Binnen ons bedrijf werken enkel hoogopgeleide dakbedekking deskundigen. U kan bij ons altijd een dak laten isoleren Oss. Eventueel voeren we niet alleen de isolatie uit, maar vervangen we direct de zwakke punten op uw dak. We kunnen zo kostenefficiënt uw dak vernieuwen en isoleren. Daarbij geven we standaard 10 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Plat dak laten voor een aangenaam woonklimaat

Helaas staat een plat dak erom bekend dat de winters koud en guur kunnen zijn en de zomers warm. Een plat dak laten isoleren is de ideale oplossing om uw woning weer bewoonbaar te maken tijdens de warme zomers. Bent u benieuwd wat dit gaat kosten? Vraag direct een offerte bij ons aan voor een eerlijke en volledige prijsstelling.