Dak isoleren in Eindhoven

Dak isoleren in Den Bosch zonder ruimteverlies en rommel realiseert u eenvoudig bij Van Ommen Dakonderhoud. Maak direct een vrijblijvende afspraak.

Bel ons direct

Dak isoleren in Eindhoven? Bel direct!

Dak isoleren kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. U kan dikke isolatieplaten aan de binnenzijde van uw dak aanbrengen. Of u kan overwegen dakisolatie aan de buitenzijde uit te voeren. Woningeigenaren staan er meestal niet bij stil dat het isoleren van uw dak aan de buitenzijde een optie is. U kan aan de buitenzijde uitstekend uw dak isoleren en flink wat ruimte in huis besparen. Bij Van Ommen Dakonderhoud kan u terecht om uw dak te laten isoleren in Eindhoven. Wij zorgen voor een ervaren dakdekker om uw dak aan de buitenzijde te isoleren.

Dak isoleren in Eindhoven is bij zowel pannendak als plat dak een optie

Het type dak dat u bezit maakt helemaal niets uit want wij kunnen vrijwel elk dak aan de buitenzijde isoleren. Bij Van Ommen Dakonderhoud lopen dakbedekking deskundigen rond met elk hun eigen expertise. We hebben specialisten in platte daken en pannendaken. Binnen ons team worden regelmatig cursussen en opleidingen gevolgd. We zijn hierdoor uitstekend op de hoogte van de laatste technieken en isolatiemogelijkheden. We helpen u dan ook graag bij een dak isoleren in Eindhoven.

Met spoed hulp nodig ? Bel ons direct op 06 – 53 89 28 34 of vraag hier gratis en vrijblijvend een dakinspectie/offerte op.

Pannendak isoleren tijdens een dakrenovatie

Bent u al van plan om binnenkort een dakrenovatie uit te voeren? Pak dit direct kostenefficiënt aan en laat uw pannendak isoleren. We helpen u graag bij een pannendak isoleren en vervangen direct de zwakke punten bij uw dak. Voor de isolatie moeten we namelijk al alle dakpannen en panlatten verwijderen. We kunnen hierbij direct nieuwe dakpannen terugplaatsen als de pannen beschadigd zijn. U kan zo kostenefficiënt uw pannendak laten isoleren. We kunnen beide werkzaamheden voor u uitvoeren bij Van Ommen Dakonderhoud.

Pannendak laten isoleren door een dakdekker

Bij een dak isoleren in Eindhoven aan de buitenzijde adviseren wij altijd om een ervaren dakdekker in te schakelen. Vooral omdat de dakpannen er volledig af moeten en weer juist teruggeplaatst moeten worden. Als er een foutje gemaakt wordt kan u op ten duur last krijgen van lekkages. Gelukkig krijgt u bij Van Ommen Dakonderhoud standaard 10 jaar garantie op de werkzaamheden. U weet zo zeker dat het qua montage goed zit. 

Plat dak isoleren in combinatie met een dakrenovatie

Wilt u kostenefficiënt een plat dak laten isoleren? Kies dan voor een dakrenovatie bij Van Ommen Dakonderhoud. Na 10 tot 20 jaar wordt een dakrenovatie bij een bitumendak geadviseerd. Hierbij wordt er een nieuwe laag bitumen op uw dak aangebracht. Als we dit doen kunnen we direct een laag isolatie aanbrengen. We brengen de laag aan op uw bestaande bitumen laag. Vervolgens doen we hier een laag bitumen overheen. Uw dak is nu uitstekend geïsoleerd en voorzien van een nieuwe laag bitumen. Bent u benieuwd of uw bitumen dak aan vervanging toe is? Laat dan eerst een gratis dakinspectie uitvoeren door Van Ommen Dakonderhoud.

Plat dak laten isoleren bespaart flink wat kosten

Een plat dak isoleren kan flink wat kosten besparen. Vooral bij woningen kan u tot wel 30% op uw stookkosten besparen als u nog geen dakisolatie heeft. Door de klus kostenefficiënt uit te laten voeren heeft u de kosten binnen de kortste keren terugverdiend. Bent u benieuwd naar de exacte kosten voor een dak isoleren Eindhoven? Vraag direct een offerte aan bij Van Ommen Dakonderhoud.

Maak direct een afspraak voor uw dak in Eindhoven

Bij Van Ommen Dakonderhoud geven we u graag een offerte op maat voor uw nieuwe dakisolatie. Hierbij rekenen we altijd up-front prijzen zonder verborgen kosten. U weet zo precies waar u aan toe bent bij het uitvoeren van uw dakisolatie. Informeer direct naar een totaalprijs door vrijblijvend een afspraak te maken met onze dakbedekking specialisten.