Dak isoleren in Den Bosch

Dak isoleren in Den Bosch zonder ruimteverlies en rommel realiseert u eenvoudig bij Van Ommen Dakonderhoud. Maak direct een vrijblijvende afspraak.

Bel ons direct

Dak isoleren Den Bosch aan de buitenzijde

Een dak isoleren wordt meestal direct uitgevoerd in combinatie met het renoveren van een bestaand dak. Bij woningen gebouwd in de jaren 80, 70 en 60 gaat er veel warmte verloren via het dak. Er is meestal geen dakisolatie aanwezig om de warmte in huis te houden. Bij dakisolatie kan u overwegen om uw dak van binnenuit te isoleren. Dit gaat alleen ten koste van de ruimte op zolder. Er worden namelijk aan de binnenzijde isolatiematerialen aangebracht. Als u ruimtebesparend uw dak wilt isoleren, dan kan u ervoor kiezen om onder de dakpannen uw dak te isoleren. De investering in dakisolatie kan u binnen een paar jaar terugverdienen. Een dak isoleren in Den Bosch kan dus echt de moeite waard zijn.

Kostenefficiënt uw dak isoleren in Den Bosch

Binnen ons team volgen we regelmatig opleidingen en cursussen op het gebied van dakbedekking trends. Eén van de trends van de afgelopen jaren is dakisolatie. Vooral bij de wat oudere woningen kan hiermee veel geld bespaard worden. We kunnen u helpen om kostenefficiënt uw dak te isoleren. Een dak isoleren kunnen we meenemen bij de renovatie van uw bestaande dak. U hoeft zo niet twee keer iemand in te schakelen om uw dak te vernieuwen. U bespaart zo flink wat geld en u bent voorbereid op de toekomst. Uiteraard kan u ons ook bellen als u enkel uw dak wil laten isoleren.

Met spoed hulp nodig ? Bel ons direct op 06 – 53 89 28 34 of vraag hier gratis en vrijblijvend een dakinspectie/offerte op.

Pannendak isoleren aan de buitenzijde

Meestal kiezen woningeigenaren ervoor om een pannendak aan de binnenzijde te isoleren. Dit is jammer want het is ook prima mogelijk om uw pannendak aan de buitenzijde te isoleren. De binnenzijde van uw woning blijft daardoor onaangetast en u verliest geen ruimte. Daarnaast kunnen we de isolatie vrij snel aanbrengen zonder overlast in uw woning. Uw dakpannen worden na de isolatie ook nog eens beter beschermd tegen vorstschade. De prijs van een pannendak isoleren is vooral interessant als u al uw dak gaat renoveren.

Pannendak laten isoleren

Bij Van Ommen Dakonderhoud staat uw eigen veiligheid altijd voorop. Bij een dak isoleren Den Bosch willen we liever niet dat u zelf het dak op gaat. U kan veel beter uw pannendak laten isoleren. Daarbij weet u ook zeker dat u de dakconstructie niet beschadigd en de isolatie zo vakkundig mogelijk wordt uitgevoerd.

Plat dak isoleren met isolatieplaten

Een plat dak isoleren is ideaal als uw woning beter wilt beschermen tegen warmte of kou. Na de isolatie zal u merken dat u minder hard hoeft te stoken om de woning warm te krijgen. In de zomer zal het door de isolatie aangenaam koel in huis zijn. De investering in een dak isoleren in Den Bosch kan u binnen een paar jaar weer terugverdienen. Bij een plat dak laten isoleren brengen we isolatieplaten aan de buitenzijde aan. Dit doen we onder een afschot. Vervolgens brengen we over de isolatieplaten een nieuwe laag bitumen aan. U kan zo zonder ruimteverlies uw woning met een plat dak laten isoleren.

Plat dak laten isoleren bij een renovatie

Een dak isoleren voeren we meestal uit in combinatie met een dakrenovatie. Bij een bitumen dak renovatie brengen we altijd al een nieuwe laag bitumen aan. Het enige wat we nu nog hoeven te doen is de isolatieplaten eronder aanbrengen. U kan zo kostenefficiënt uw dak laten isoleren in Den Bosch. De kosten van de renovatie kan u zo extra snel terugverdienen.

Maak direct een afspraak voor uw dak in Den Bosch

Bij Van Ommen Dakonderhoud geven we u graag een offerte op maat voor uw nieuwe dakisolatie. Hierbij rekenen we altijd up-front prijzen zonder verborgen kosten. U weet zo precies waar u aan toe bent bij het uitvoeren van uw dakisolatie. Informeer direct naar een totaalprijs door vrijblijvend een afspraak te maken met onze dakbedekking specialisten.