Dak isoleren in Breda

Een dak isoleren in Breda kan u op uw dak laten uitvoeren. Dit is ruimtebesparend en het rendement is nog hoger. Vraag direct uw offerte aan.

Bel ons direct

Dak isoleren in Breda direct op het dak

Dak isoleren in Breda is dé oplossing om uw energiekosten te verlagen. Met dakisolatie kan u al snel 30% op uw energiekosten besparen. Door de constant stijgende energiekosten kan dit een investering zijn die u vrij snel weer terugverdiend. Bij Van Ommen Dakonderhoud kunnen we de isolatie aan de buitenzijde van uw dak uitvoeren. U verliest zo geen ruimte in huis en u hoeft uw zolder niet volledig te renoveren.

Pannendak isoleren aan de buitenzijde

Bij een pannendak isoleren brengen we rechtstreeks onder uw dakpannen en panlatten isolatiemateriaal aan. Dit is absoluut geen doe-het-zelf klus, maar zorgt wel voor het hoogste rendement. We halen bij dit project eerst alle dakpannen en daklatten van het dak. Vervolgens brengen we op het dak isolatiemateriaal aan en plaatsen we de dakpannen weer terug. Het is belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurt. Laat uw dak isoleren Breda daarom altijd uitvoeren door een ervaren dakdekker. U weet dan zeker dat u geen lekkages krijgt door het aanbrengen van isolatie.

Met spoed hulp nodig ? Bel ons direct op 06 – 53 89 28 34 of vraag hier gratis en vrijblijvend een dakinspectie/offerte op.

Pannendak isoleren aan de buitenzijde

Meestal kiezen woningeigenaren ervoor om een pannendak aan de binnenzijde te isoleren. Dit is jammer want het is ook prima mogelijk om uw pannendak aan de buitenzijde te isoleren. De binnenzijde van uw woning blijft daardoor onaangetast en u verliest geen ruimte. Daarnaast kunnen we de isolatie vrij snel aanbrengen zonder overlast in uw woning. Uw dakpannen worden na de isolatie ook nog eens beter beschermd tegen vorstschade. De prijs van een pannendak isoleren is vooral interessant als u al uw dak gaat renoveren.

Pannendak laten isoleren

Bij Van Ommen Dakonderhoud staat uw eigen veiligheid altijd voorop. Bij een dak isoleren Den Bosch willen we liever niet dat u zelf het dak op gaat. U kan veel beter uw pannendak laten isoleren. Daarbij weet u ook zeker dat u de dakconstructie niet beschadigd en de isolatie zo vakkundig mogelijk wordt uitgevoerd.

Plat dak isoleren aan de buitenzijde

Een plat dak laten isoleren is extra voordelig door te combineren met een dakrenovatie. Bij een dakrenovatie brengen we een nieuwe laag bitumen over uw bestaande dak aan. Eventueel kunnen we voordat we de nieuwe laag aanbrengen eerst isolatie aanbrengen. We bevestigen de isolatie direct tegen uw huidige laag bitumen aan. Vervolgens bedekken we de isolatielaag met een nieuwe laag bitumen. Bij een dak isoleren Breda door Van Ommen Dakonderhoud kan u er dus weer jaren tegenaan.

Plat dak laten isoleren bij een renovatie

Wilt u ook kosteneffectief een plat dak isoleren? Bij Van Ommen Dakonderhoud kan u geheel vrijblijvend een gratis dakinspectie aanvragen. We controleren direct de staat van uw dak en schrijven op basis hiervan een offerte uit. Binnen de afgesproken prijs renoveren we uw bitumen dak en zorgen we voor een nieuwe laag isolatie. De kosten van dit project kan u meestal binnen 8 jaar terugverdienen. U bespaart gemiddeld 30% op de stookkosten op jaarbasis. Een dak isoleren Breda kan u dus zelfs geld opleveren. Daarbij is uw dak direct gerenoveerd. U kan er zo weer jaren tegenaan met een plat dak.

Maak direct een afspraak voor uw dak in Breda

Bij Van Ommen Dakonderhoud geven we u graag een offerte op maat voor uw nieuwe dakisolatie. Hierbij rekenen we altijd up-front prijzen zonder verborgen kosten. U weet zo precies waar u aan toe bent bij het uitvoeren van uw dakisolatie. Informeer direct naar een totaalprijs door vrijblijvend een afspraak te maken met onze dakbedekking specialisten.